כיפאק היי לאלין!

November Dew

New member
כיפאק היי לאלין!

חבר'ה, שוב זה אני, אחיה הביולוגי של שני...חחחחחח הרגע סיימתי שיחה עם אלין! אני רוצה להגיד לכם שמעטות הפעמים בהם דיברתי עם אדם כ"כ ראוי להערכה כמוה! אלין אם היה לי כובע הייתי מוריד אותו בפנייך, אין לי אז תאלצי להסתפק בעובדה שאני תופס ממך לאללה! (איזה ביטוי של צעיר פעור פה כמוני...חחחח) אני אולי לא יכול להבין את המלחמה היומיומית שאתם, בעלי הטוראט, עוברים אבל אני יכול להגיד לכם ולך אלין בפרט, אתם מדהימים! הרצון שלכם להמשיך לחיות באופן סדיר, למרות הכל, על אף הכל, לתקשר עם העולם כאילו כלום לא קורה וזה רק עוד בעיית רקע שולית! אתם אנשים מדהימים!! אני כ"כ מקווה להמשיך ולהכיר אותך יותר טוב, אני חושב שאת אדם שאפשר ללמוד ממנו המון! חבר'ה אז בזאת אני פותח את שרשור הכיפאק היי.. ואני מכפכף היי לאלין התותחית ולשני אחותי שתהיה בריאה! שרשרו לכם בסבבה כיפאק היי לאנשים ואפילו לחתול של השכן!! בזאת אני אקפוץ ראש למיטה ואפרד לכם לשלום בברכת לילה טוב ושקט עם הרבה חלומות סונול!

תודה אח של שני אתה בחור מקסים

תודה על המחאות הנעימות האלו. היה לי הכבוד לדבר איתך, ואני בטוחה שלמדת מעט שאפשר לחיות גם בדרך טובה יותר עם הטוראט. ואגב, ממתינה לביקור שלך יחד עם שני כשהיא תתאושש ב"ה אני מחזיקה ממך אח יקר שלי ושלה הן יחד, ומחזיקה לה אצבעות מכל עומק הלב והנשמה. לילה טוב ניראה לי שאני גם כן פורשת למיטה.

אורית אני אוהבת אותך../images/Emo23.gif

סתם מיתחנפת את יודעת למה... סתם סתם סתם אוהבת באמת ואת יודעת את זה . אצלי אין צביעות או שאוהבת מכל הלב או שבכלל לא .

התעוררתי עם הקאות ובחילות וכל מני

כאבי ראש. אבל אני אשב לעשות מדיטציה ורייקי. הכל יהיה בסדר לא מתרגשת מזה זה חוסר מזון זה הכל. יהיה בסדר, אין לי תיאבון בזמן האחרון כל כך , הכל יעבור. אני בפלאפון אם אני לא עונה מאמי זה הרעש של הרכבת או משהו . אני אגיע בזמן שקבענו, יש לי מילה של ברזל (אני מרוקאית שכחת) מילה של כבוד. פעם אחי לימד אותי שכשלא עומדים במילה אז בעצם לא מכבדים את הבן אדם ובטח שלא את עצמי . ואז אני מאבדת את הכבוד העצמי של המילה שלי ושלי בפרט. אני אגיע לפנייך למגרש חניה או לקיוסק שם .. יהיה בסדר הכל יסתדר נשמה. ישנתי כל כך טוב, לא הרבה שעות (3 וחצי שעות) אבל ישנתי כי כמו כל יום אני מנקה את החדר, ופחדתי שלא יהיה לי זמן לנקות ואז לא אהיה רגועה שהחדר עם טיפה אבק כשאצא מהבית . ככה אני והאוסידי שלי עם הנקיונות כאן . אוהבת אותך אוריתוש

הלנה

New member
כיפאק גדול../images/Emo24.gif

לאלין ולשני. תמסור לה את אהבתנו ותגיד לה שמחכים לה כאן בפורום אחרי שתחזור.

הלנה נשמה תודה,../images/Emo39.gif שני תחזור ../images/Emo20.gif

היא תחזור אלינו כמה שיותר מהר. וזאת מילה שלי. יש לה אח מפרגן אוהב מקסים. הלואי וכולם יבינו את הטוראט כמוהו. אה.. ואוטוטו הבן אדם מיתגייס ועובר קורס ליד הבית שלי לא רחוק. אז הזמנתי אותו במקום לישון על מזרונים בבסיס בחום הזה אלי הביתה למקלחת חמה ארוחות חמות ואפילו יש חדר נוסף כך שאם הוא יגיע מתישהו מהבסיס כשיתגייס ב"ה יהיה לו חדר לבד ויחס של אחות והורים כאן יחס הכי חם בעולם, מה עוד חייל צריך? מקסימום, נסדר לו גם כן מישהי מתוקה מהקריות. שיהיה לו סיבה לבוא לבקר אותה ולהביא לי את שני פעם בשבוע לפחות!

גם אני ../images/Emo45.gif

אלין ושני - גיבורות אמיתיות ! אוהבת , מעריצה ומאחלת כל טוב שבעולם - ויותר !
ליז

אמ של אריק את הגיבורה כאן../images/Emo140.gif

את מיתמודדת לא פחות ממני נשמה. אגב תודה על מחמאות שלך. וניראה אותך היום? או שאת לא מגיעה?

גילי אני ינשך! מה מי זאת אלין?../images/Emo5.gif

מה אתה לא מכיר אותי? רוצה לעשות הכרות של נעים מאוד מהתחלה? אוף איתךךךךךךךך גם כן

November Dew

New member
כיפאק היי נוסף...

לאיש החידות ולדני המקסימים שביקרו את שני!! כיפאק היי ענק בשבילכם!! שיהיה לכם בוקר אור ותאזינו לגלגל"צ יש להם אחלה מוסיקה בשעות היום! יום נעים....

לא ידעת שדני וגילי הם המלאכים כאן?

כולנו מלאכים. אבל כל מי שהלך לבקר את שני בזכות התפילה שלי ובזכות מה שאמא שלך כתבה כאן, אני מורידה בפניו את הכובע, ואומרת לו תודה כאילו שזאת אני שבקרתי אותה. אני גם בדרך אליה בימים הקרובים אם היא עוד תשאר בארץ ב"ה. ואם לא אני אדבר איתה כמה שיותר בטלפון. תמסור לה את אהבתינו עידו היקר. תודה ויום מקסים ונעים לך.

../images/Emo51.gifאפיק../images/Emo24.gifתודה רבה נשמה

גם אני משבחת אותך ואת כולנו. כל ההורים וכל מי שיש לו טוראט זקוק לשבח על ההתמודדות החזקה היומיומית הזאת. אוהבת אותך אח יקר שלי.ד"ש מהפירסינג שסיפרתי לך שעשו לי . תודה ויום נעים. אני מקוה ש... אתה יודע כבר,, שוחחנו בטלפון אה? אתה איש יקר מאוד הלואי ואנשים היו יודעים כאן מי ומה אתה. ג ד ו ל ! יום מקסים לך

אלין, בת ואחות גדולה לכולם.

אלין המדהימה, אני חושבת שכל אמא בפורום מחבקת אותה ומוסיפה אותה בתעודת הזהות שלה כילדה נוספת למשפחה ואחות גדולה לשאר הילדים. אז אם אתם מבינים יש לי 5 ילדים מעכשיו. אלין לא סתם כזאת היא קבלה אצלי חינוך טוב. עכשיו ברצינות אלין היא אכן מלאך טוב והנוכחות שלה היא קרן אור ל כ ו ל נ ו. שני היקרה התברכה במשפחה מדהימה. דני לא מפסיק לדבר עליה ועל משפחתה ועכשיו אחרי שהכרנו את אחיה, אין ספק ששני בידיים טובות ועם משפחה כל כך חמה ואוהבת היא תחלים ותחזור אלינו מהר. שני יקירתי, אנו כולנו איתך כפי שאת רואה אוהבת אותך, את אלין ואת כ ו ל כ ם. אלונה

אלונה נשמה טובה ריגשת אותי../images/Emo23.gif

אני מודה לך על המילים היפות, ואני יודעת שהמילה תודה היא לא תמיד מספיקה לפעמים אני רוצה לכתוב מילות הודיה ופתאום נעצרות לי האצבעות כמו הנשימה נעתקת. הלואי וזה באמת מה שההורים כאן חושבים עלי, אני אוהבת את כל בני האדם שנימצאים כאן הילדים שאני אפילו לא מכירה ההורים בעלים סבתות וכן הלאה והלאה. שאלוהים יברך את כולנו- אמן!

loveline

New member
גם בת שלי../images/Emo25.gif

פער הגילים עצום אבל האהבה גדולה.

למעלה