כיף של משפחה

ירדן**

New member
כיף של משפחה ../images/Emo39.gif

שני בני לקויי למידה, היתי נשוי למורה להוראה מתקנת ומאבחנת ליקויי למידה ויחד ניהלנו "מכון" שטיפל בעשרות ילדים ואני עסקתי בהדפסת האבחונים ובעריכתם,,,,,, ניחשתם נכון גם אני לקוי למידה, ועכשיו בפרק ב´ של חיי בת זוגי...כן גם היא וכמובן בנה שחי איתנו יחד עם אחד מבני. איזה כיף לנו בבית שאף פעם לא מוצאים את מה שמחפשים ולפני רגע שמנו במקום,,, שאומרים דבר אבל כולם מבינים שהכוונה למשהו אחר,, (גיטרה = מנדולינה כשהכוונה היתה נרגילה אי אפשר למסור מספר טלפון מבלי לרשום על פתק, (אחרי 3-4 ספרות הולכים לאיבוד) מתוך "רשימת מטלות" בעל פה לילדים או לנו תבוצע תמיד רק הראשונה והאחרונה (אולי)..... אסוציאציות מילוליות "פונמיות" שאיש לא חלם עליהן.... ""זה לא ששכחתי יקירתי.... פשוט לא זכרתי"" ואין לנו בעיה עם זה,,, אנחנו חווים את זה בכיף ונהנים יום יום. מוכר למישהו?

דליה.ד

New member
מוכר מאוד

זו המציאות שלנו בבית עם 4 ילדים היפריים וליקויי למידה, זה באלגן אדיר אבל עם הרבה צחוק ושמחה, רעש ומהומה.

oren*

New member
העיקר שתזכרו את מספר כרטיס האשראי

היי ירדן, ממש כיף לקרוא את ההודעה שלך, מבדרת ומחכמת כאחד (היכולת הזו לחיות עם הלקות ולהוציא ממנה את הרוב).

שלום ירדן וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

אני שמחה שהצטרפת אלינו! אתה יופי של תוספת לפורומינו החביב! תבוא אלינו הרבה! אצלנו בבית זה דומה למחצה...
רק חצי מבני הבית הם עם הפרעת קשב וריכוז ויש קטעים מצחיקים אבל גם יש לפעמים תקלים קטנים... מכונת כתיבה למשל היתה הרבה פעמים "מטקטקה"...

@זהר@

New member
נכון שזה משגע פילים

כשלא מוצאים את המילה המתאימה??? אמא שלי עד היום משתגעת ממני, נורא מרגיז אותה שבזמן שיחה למשל אני אקרא לצנצנת - בקבוק, או לבקבוק - קופסה. ואותי זה משגע לפעמים שאני יודעת בדיוק מה אני רוצה להגיד אבל המילה המתאימה פשוט מסרבת לבוא לראש.

Iris-1

New member
ברוך הבא למועדון ../images/Emo15.gif

כן מוכר מאד מאד מאד. הבעל שלי, הבת שלי היפרים. איפה הנעליים שלי - כל בוקר מחפשים שעות. (הילדה). בעלי - איפה השעון שלי, המפתחות של הרכב, העיתון, הלחם. התשובה תמיד זהה - השעון הלך לחפש את המפתחות שהלכו לחפש את הסנדלים שהלכו לחפש את העיתון וכו´. אז כן אתה במקום הנכון, בזמן הנכון. ברוך הבא אלינו חבר. איריס.

למעלה