כיף שיש מקום לדבר..

ל י 4

New member
כיף שיש מקום לדבר..

אני מקווה שנכנסתי לפורום המתאים. אני אמא טריה לאדם (4.5 חוד'). לבעלי אין אמא ואביו לא היה ממש בקשר עם ילדיו עם השנים. כל מה שהיה לנו זה ההורים שלי. יום אחרי הלידה הם עברו תאונה מאד קשה, אושפזו בבתי חולים שונים, עברו ניתוחים ושיקומים והיום הם בבית אך עדיין לא מסוגלים לעזור. להפיך... אני מבשלת להם ועושה כל שביכולתי להיות שם בשבילהם. בעלי עובד ואני עושה הכל לבד. אני חושבת שזו הפעם הראשונה שיש לי קצת זמן להקדיש לשיח על הנושא. סתם התחשק לי לספר לכם

alona 9

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo141.gif

אם טריה זקוקה לעזרה לפחות, בימים או בשבועות הראשונים לאחר הלידה, ובמקום זה מצאת עצמך מטפלת בתינוק חדש ובזוג הורים מאושפזים, אני בטוחה שגם להם מאד עצוב על כי אינם יכולים להושיט לך יד, אני מקווה שהורייך יחלימו מהר, יתאוששו, יעמדו לצידך ויהנו מהנכד החדש. כל הכבוד לך,ומזל טוב.

ל י 4

New member
המון תודה

הם באמת טיפה דעכו בגלל המגבלה לראות את הנכד הראשון שלהם אבל מצד שני הוא נתן להם המון כוח להתחזק במהרה כדי לראות אותו ולהיות שם בכל שלב שהוא עובר. היום הם בסדר ולאט-לאט יחזרו לעצמם. תודה לאל שהם בכלל בחיים... אם היו נוהגים ברכב אחר, הם לא היו כאן היום. שוב תודה ליאת

ברוכה הבאה לפורום.

לפעמים אנחנו מוצאים בתוכנו כוחות שלא ידענו שהם קיימים. הנה מצאת בתוכך את היכולת לתמוך בזוג הורים ובתינוק חדש. חשוב מאוד- לא לישכוח את עצמך בכל הסיפור וכמובן את בן הזוג. נישמח אם תישארי.

משה32

New member
ברוכה הבאה

עצוב על ההורים מאחל הרבה בריאות אני בטוח שהם ישקיעו בנכד בעתיד כי כאלה הם הבים והסבתות שדוגים למשפחה

ל י 4

New member
שוב תודה לכם

באמת מציפים אותם רגשות של פספוס משהו.. הם מנסים לפצות אותו ואותנו בכל מיני דברים. אחרי הכל, עם כמה שאני לא מאחלת תאונות לאף אחד, אני די שמחה שיצא לי להכיר את הבן שלי בכל שניה ונשימה שלו עד היום. אף אחד לא מכיר אותו כמוני. אמנם הייתי צריכה עזרה ולחזור מבית החולים לבית עם אוכל חם ודקה-שתיים למקלחת, אך מצד שני... לא התרוצצו לי בין הרגליים ולא העירו לי מה לעשות ואיך (אמא שלי יכולה לשגע לפעמים). היה לי מזל שהיתה לי לידה קלה, קצרה ואפילו מהנה... מזל ששמרתי על רוגע במהלך ההריון ושהיום יש לי בן רגוע ופקח. סה"כ זה מאד עוזר לי לא ליפול מהרגליים. שוב תודה לכם כיף פה

m i t a l y

New member
ברוכה הבאה לי... ../images/Emo140.gif

שמחה שאת איתנו מצטרפת לאיחולים ולברכות של חבריי...
מיטלי

למעלה