כיף לראות

כיף לראות

אחת מחברותיי לעבודה היא בחורה מקסימה ומיוחדת. היא נשית מאד בהתנהגות וזה לא אומר שחסר לה בטחון עצמי כלל, וזה פשוט כיף לראות איך הרבה מאד גברים בסביבה מכבדים ומעריכים אותה כל כך. היא מהעדה הדרוזית שאצלם מחכים עד החתונה ואתמול דיברתי עם חבר שלה בטלפון וזה היה מרגש מאד לשמוע כמה הוא אוהב אותה ומוכן לעשות עבורה.

חברה אחרת שהיא גם כן כזאת, אמנם אם פחות ביטחון עצמי, גם מושכת מאד את רצונם של גברים לעשות עבורה ללא 'תמורה' כלשהי. לפני חודש אח של השכן הגיעה מחול ושיפץ לה את הבית (עם תשלום) אך עבורה עשה עוד שיפוצים והשקיע עבורה פשוט כי היא נוגעת ללב. שוב, ללא שום נסיון לקבל ממנה איזושהי 'תמורה' עצם הוויתה הנשית היתה נותנת לו מוטיבציה. אחרי שבועיים חזר לחול וזהו.

אתן לא חושבות שיש גברים שמכבדים נשים?
פמיניזם נותן כוח לאישה ומראה את חשיבותה, לא בהכרח רק ניסיון לטשטש הבדלים.

catchet

New member
מה את מנסה להגיד

שאישה "מכובדת" (כלומר כזו ש"מחכה עד החתונה") גורמת לגברים שיכבדו אותה (כלומר יעשו בשבילה דברים ללא תמורה)? אני תוהה לגבי צידו השני של המטבע: האם את טענת שאישה לא מכובדת מביאה לכך שגברים לא יכבדו אותה?

בכוח לחפש?

אלו נשים שכיף להיות איתן ושגברים מכבדים אותן בניגוד לטענה הרווחת שגברים לא מכבדים נשים. רק הראשונה בתולה השנייה לא, את עשית את הקשר הזה שהם מכבדים בגלל בתולין אני אמרתי שגברים מוכנים לחכות הרבה מאד זמן כשהם אוהבים.

catchet

New member
אין לי ספק שאלה נשים נהדרות...

כמו כן לא טענתי שגברים לא מכבדים נשים. את זו שרמזת (ואולי טעיתי בפרשנות) שגברים נוטים לכבד נשים "מכובדות", כלומר כאלה ששומרות על עצמן עד החתונה... חוץ מזה לא הטלתי ספק ביכולת של הגברים לחכות או לאהוב...

שתי הבנות שציינתי

דיברתי על אופיין הנעים ולא על הבתולים, את זה ציינתי בהקשר של כבוד לגברים שכובשים את יצרם.
וכדי שלא יווצר רושם מוטעה, יש לי הרבה כבוד גם לנשים (פמיניסטיות) שהן לא עדינות, כוחניות ו'גבריות'. בזכותן לא היינו איפה שאנחנו היום.
כתבתי את השרשור כי היה לי באמת כיף לראות את הכבוד שהגברים נותנים לנשים האלו.

yurikotlvch

New member
ואו אנשים עדין משתמשים בבתול או בתולה.

אישיות אני חושב שאנחנו ב2015 איפשר להפסיק להישתמש במילים כמו גברי, נשי, בתול ,בתולה בשביל לתאר אנשים.
ואיני מבין למה את מביא כבוד לאנשים "כובשים את יצרם" אם איני טועה זאת פעולה פשוטה שאנחנו לומדים בגיל מאוד צעיר, כמו לא לחרבן במכנסיים או לקום בבוקר ללימודים, אני חושב שמשהו צריך סטנדרטים גבוהים יותר.
וחבל לשמוע שבסביבה שלך זה מיוחד שנותנים "כבוד" לנשים, לפחות מי הסביבה שלי אנשים מקבלים את היחס על-פי המעשים שלהם לא איזה מין הם.

נ.ב מי התיאורים שלך, אני לא מבין למה משהו מכבד אותם כי ביטחון עצמי גבוה, מראה, עדה, בתולה, מושכת, אף אחד מי התאורים האלו לא מקנה כבוד, זה גם לא מקנה חוסר כבוד פשוט מאוד שטחי.

גם ב2015

מתארים אדם לפי אופיו ותכונותיו.
ויש הבדל בין לעשות קקי במכנסיים לבין להשאיר דבר אחר במכנסיים.
לפני שתגיד שבתולין זו לא תכונה, נדיבות אדיבות חכמה קלילות נחמדות חברות טובה נמרצות יצירתיות.

למעלה