כיף ליייייי

invisable

New member
כיף ליייייי../images/Emo9.gif

היה לנו עכשיו קלאסי, והיה לי ממש כיף
הייתי גמישה בטירוף, אין לי מושג למה אבל אני לא שואלת שאלות
גם הצלחתי לעשות פונשה, גם הצלחתי לעשות כמעט שפגט בימין, והשתפרתי מאוד בשמאל, וגם הרגשתי גמישה בכללי
היה שיעור נורא מעייף, אבל נהניתי מכל שנייה
סתם, התחשק לי להתלהב

may1414

New member
נצל"ש../images/Emo10.gif

אני יודעת שברחתי להרבה זמן.... אבל חזרתי... ואתן לא יודעות כמה מבואסת אני!!!!!!!!!!!!!!! הייתי בטיול שנתי ונפלתי עם כל המשקל גוף על הקרסול ועכשיו אני לא יכולה לרקוד אני לא יכולה לעשות פוינט או לעלות על רלווה!!!!!!!!!!!! ומחר יש פוינט אווווףףףף

מרנינית

New member
מעיינושששש ../images/Emo10.gif

מקסימה שלי, אני ממש מצטערת לשמוע... אבל אל תדאגי, זה יעבור ואז תוכלי להמשיך ולעשות את מה שאת אוהבת!!

may1414

New member
הלוואאאאייייי

אוף טיולים שנתיים!!!!!! אף פעם לא יוצא מזה משו טוב!!!!

yaeltal12

New member
אממ עדיין לא הבנתי מה זה...

מה העניין בצעד הזה? ואיך עושים אותו?

אזז ככה

את עומד ישר ומורידה את החלק העליון של הגוף [גב צוואר וכולי] למטהה...והרגליים נשארות ישרות עכשיו בזמן שאת יורדת את מעלה רגל אחת למעלה ומגיעה למצב של רגל עומדת וגוף כלפי מטה [לפעמים גם היידים נוגעות בריצפה]והרגל השנייה ישרה למעלה סבבה?

leiny85

New member
אולי זה יעזור ../images/Emo27.gif

מתחילים בארבסק (רגל אחת ישרה מאחור באויר, ועל השנייה עומדים). מתחילים להעלות את הרגל שבאויר |דגש| עוד יותר גבוה וכתוצאה מכך
הגב והחזה מתחילים לרדת למטה (כמובן שממשיכים להחזיק את השכמות והבטן ולא סתם מתרפקים למטה). כשהרגל מגיעה למקום המקסימלי שלה - גם הגב נעצר ולא ממשיך לרדת. ואגב - כשרוצים לקום מהPENCHEE חזרה לארבסק - מתחילים |דגש| להעלות את הגב מה שגורם לרגל לרדת לאט לאט (תוך כדי התנגדות) חזרה למקומה בארבסק מאחור. (להבדיל מלהוריד את הרגל ואז להעלות את הגב).

yaeltal12

New member
נראה לי הבנתי!

תודה רבה לכל מי שהסביר לי! מחר בסטודיו אני אנסה לעשות את זה, אין לי יותר מדי סיכויים אבל נראה כבר...

norco22

New member
מי זאת הירושלמית הפצועה הזאת ?

יש לך את המספר שלי, אני 5 דקות ממך , אני מוכן לטפל בך עד שתחלימי בתמורה לכרית לברכיים ! מה את אומרת ?

may1414

New member
תודה!!!!

ולאסף.. אני אומרת שאתה צריך להרים טלפון לבדוק אם אני חיה... ואז אוליייייייייייייייי אני אתן לך את הכרית לברכיים.. אבל רק אולי!

למעלה