אני חדשה בפורום ומשעמם לי אז..
עבר - שם המורה בכיתה א':מלי,כפרעלייה
- השיר האחרון ששרת:אפרת בן צור-צוללת. - הדבר האחרון שצחקת בגללו:הכלבה הציקה לאמאשלי וזה היה מצחיק
- הפעם האחרונה שבכית:אני בוכה עכשיו =\ יום רע.. עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות:שחקנית. - איפה את הולכת לגור:ראשון נראלי. - כמה ילדים את רוצה: 4 - באיזה סוג של מכונית תנהגי:לודעת :\ |בדגש|נוכחי - שיער נוכחי:שחור. - בגדים נוכחיים:מכנס לבן וחולצה כחולה. - תכשיטים נוכחיים:אין כרגע. - עצבנות נוכחית:על אנשים שרבתי איתם :| - ריח נוכחי:סיגריות :
|| - התגעגעות נוכחית:לחיים לפני חודשיים. - תמונת דסקטופ נוכחית:ציור מוזר. - להקה אהובה נוכחית:לודעת :| כלמיני. - ספר אהוב נוכחי:=\ - דאגה נוכחית:בקשר לחברים :| - שנאה נוכחית:לחברים :| - הסיפור מאחורי הניקניים שלך:אח שלי נכנס הביתה ואמרתי לו "היי ביץ'" ובדיוק לא מצאתי ניק אז.. - פריט לבוש אהוב נוכחי:חצאית שחורה יאאאפה. - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אבא - אני הכי שמחה כש:שאני רואה אנשים שאני אוהבת. - אני מרגישה בודדה כש:תמיד. - סופר(ים) אהוב(ים): :| - האם את חושבת יותר מדי:הרבה יותר מידי. - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:צרפת
- אדם מפורסם שפגשת:המון. - האם יש לך אילושהם חרטות:המון :| - קפה אהוב:נס קפה.. - ריח אהוב:של הבושם אדם
- מה מכעיס אותך:הרבה דברים. - דרך מועדפת לבזבז זמן:חברות. - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אין ממש.
עבר - שם המורה בכיתה א':מלי,כפרעלייה