כיף כיף כיף!

Hii BiTcH

New member
אני חדשה בפורום ומשעמם לי אז..

עבר - שם המורה בכיתה א':מלי,כפרעלייה
- השיר האחרון ששרת:אפרת בן צור-צוללת. - הדבר האחרון שצחקת בגללו:הכלבה הציקה לאמאשלי וזה היה מצחיק :) - הפעם האחרונה שבכית:אני בוכה עכשיו =\ יום רע.. עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות:שחקנית. - איפה את הולכת לגור:ראשון נראלי. - כמה ילדים את רוצה: 4 - באיזה סוג של מכונית תנהגי:לודעת :\ |בדגש|נוכחי - שיער נוכחי:שחור. - בגדים נוכחיים:מכנס לבן וחולצה כחולה. - תכשיטים נוכחיים:אין כרגע. - עצבנות נוכחית:על אנשים שרבתי איתם :| - ריח נוכחי:סיגריות :||||| - התגעגעות נוכחית:לחיים לפני חודשיים. - תמונת דסקטופ נוכחית:ציור מוזר. - להקה אהובה נוכחית:לודעת :| כלמיני. - ספר אהוב נוכחי:=\ - דאגה נוכחית:בקשר לחברים :| - שנאה נוכחית:לחברים :| - הסיפור מאחורי הניקניים שלך:אח שלי נכנס הביתה ואמרתי לו "היי ביץ'" ובדיוק לא מצאתי ניק אז.. - פריט לבוש אהוב נוכחי:חצאית שחורה יאאאפה. - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אבא - אני הכי שמחה כש:שאני רואה אנשים שאני אוהבת. - אני מרגישה בודדה כש:תמיד. - סופר(ים) אהוב(ים): :| - האם את חושבת יותר מדי:הרבה יותר מידי. - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:צרפת
- אדם מפורסם שפגשת:המון. - האם יש לך אילושהם חרטות:המון :| - קפה אהוב:נס קפה.. - ריח אהוב:של הבושם אדם
- מה מכעיס אותך:הרבה דברים. - דרך מועדפת לבזבז זמן:חברות. - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אין ממש.

spiritspirit

New member
אני .

עבר - שם המורה בכיתה א': תמי (מצ'ו) - השיר האחרון ששרת: סאבלימינל -הסוד - הדבר האחרון שצחקת בגללו: :p מישהו במסנג'ר - הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות: לא חושבת - איפה את הולכת לגור: ת"א - כמה ילדים את רוצה: 2 ב"ה .. או 3.. - באיזה סוג של מכונית תנהגי: חיפושי ת
|בדגש|נוכחי - שיער נוכחי: חום תלתלים - בגדים נוכחיים: חולצה אדומה מכנס כחול :p - תכשיטים נוכחיים: שעון.. צמיד טבעת :) - עצבנות נוכחית: :p כשאין לי תמחשב ליידי - ריח נוכחי: הריח של הוורדיםםםםםםםםםם - התגעגעות נוכחית: מלאך
- תמונת דסקטופ נוכחית: ?! - להקה אהובה נוכחית: מממממממממממ... יש זמר ronan keating - ספר אהוב נוכחי: הארי פוטר או ש "באותם רגעים שרציתי לכתוב לך ".. - דאגה נוכחית: - שנאה נוכחית: פאקאצות . - הסיפור מאחורי הניקניים שלך: זה נשמה .. spirit //רוח - פריט לבוש אהוב נוכחי: טבעת תכלת שלי
- מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: א? - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יואב
- אני הכי שמחה כש: מקבלת מכתב ממישהו שאני אוהבת
- אני מרגישה בודדה כש: כואב לי.
ולאף אחד לא אכפת - סופר(ים) אהוב(ים): ג'י קי ררווליינגגג - האם את חושבת יותר מדי: כן.. - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: רמת אביב , או ירושלים - אדם מפורסם שפגשת: הראל סקעת מויאל וכל השאר . - האם יש לך אילושהם חרטות: לא דעת.. נראה לישכע - קפה אהוב: נס קפה - ריח אהוב:כבר אמרתי - מה מכעיס אותך: :p מבחנים - דרך מועדפת לבזבז זמן:מחשב. - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כותבת שירים :p היה נחמד

bariska

New member
אני אוהב סקרים:/

עבר - שם המורה בכיתה א':זה היה כלכך מיזמן מי זוכר:/ - השיר האחרון ששרת:"אנה אומרת קשה לי לחיות אנה אומר למה להיות.." - הדבר האחרון שצחקת בגללו:לא צחקתי - הפעם האחרונה שבכית:לא בכיתי:/ עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות:ממ משו שקשור לקרימינולוגיה או ספורט - איפה את הולכת לגור:ממ בבית - כמה ילדים את רוצה: 2 בנות ו2 בנים
אבל זה כל הזמן משתנה:/ - באיזה סוג של מכונית תנהגי:ממ תני לי קודם להוציא רישיון אחרי זה נדבר על סוג מוכנית חח..:) |בדגש|נוכחי - שיער נוכחי:חום? - בגדים נוכחיים:בוקסר? - תכשיטים נוכחיים:לא אוהב - עצבנות נוכחית: לא מתעצבן - ריח נוכחי:מממ של גרביים וצבא
- התגעגעות נוכחית:ממ למישי - תמונת דסקטופ נוכחית: קורול:) - להקה אהובה נוכחית:אין משו ספציפי - ספר אהוב נוכחי:"המוח" - דאגה נוכחית:ממממממ - שנאה נוכחית:ממממ - הסיפור מאחורי הניקניים שלך:באריסקה זה בוריס - פריט לבוש אהוב נוכחי:ג'ינס או מכנס ספורט - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:ממ פנים חמודות..וגוף רזה - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אפחד - אני הכי שמחה כש:בדר"כ אני שמח בלי סיבה מיוחדת - אני מרגישה בודדה כש:אני לבד? - סופר(ים) אהוב(ים): אוסקר ויילד - האם את חושבת יותר מדי:לא מרבה לחשוב:/ - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:טוב לי אכן שאני - אדם מפורסם שפגשת:אריק זאבי - האם יש לך אילושהם חרטות:אין - קפה אהוב:שחור בלי סוכר - ריח אהוב:מממ לא דע - מה מכעיס אותך:אנשים - דרך מועדפת לבזבז זמן:ספורט - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:יש יותר מידי

Cold As Death

New member
ME

עבר - שם המורה בכיתה א':רויטל משהו. - השיר האחרון ששרת:"נאמר כבר הכל, אין לי מה להוסיף לזה, פשוט לא יכול, הלילות ארוכים והפחד, לא תדעי לעולם, איך בכיתי כמו ילד, לא תרגישי דבר תשכחי את הדרך, לכאן..." החברים של נטשה-נאמר כבר הכל - הדבר האחרון שצחקת בגללו:אתמול, על הרדגליים של אולה o__O הפעם האחרונה שבכית:אתמול בסביבות ה-3 לפנות בוקר. עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות:בקצב הזה עובדת עיריה...מנקת רחובות =\ - איפה את הולכת לגור:בצפון ת"א - כמה ילדים את רוצה: 3-4...או בכלל לא. - באיזה סוג של מכונית תנהגי:מיצובישי שחורה |בדגש|נוכחי - שיער נוכחי:עד הציצי :O בלונדיני כהה...אומרים שכרגע ג'ינג'י - בגדים נוכחיים:בוקבסר עם ציורים של דגים וחולצה שחורה ארוכה - תכשיטים נוכחיים:עגיל בהליקס,נזם נקודה שחור, טבעת זהב וצמיד חוטים ברגל. - עצבנות נוכחית: הכל... - ריח נוכחי:שלו - התגעגעות נוכחית:אליו - תמונת דסקטופ נוכחית:של סונטה ארקטיקה - להקה אהובה נוכחית: כרגע החברים של נטאשה - ספר אהוב נוכחי:באדולינה-גבי ניצן - דאגה נוכחית:לחזור לפנימיה ומאיפה אני משיגה לי סיגריות לשבועיים שלמים - שנאה נוכחית:אני עצמי ואנוכי - הסיפור מאחורי הניקניים שלך:לא זוכרת... - פריט לבוש אהוב נוכחי:מכנס בובספוג מכנסמרובע שנקרע
- מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי:שפתיים,רגליים. - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:הוא - אני הכי שמחה כש:יש בועות סבון,גיטרה, סיגריות,והוא...לא משנה איזה מהם... - אני מרגישה בודדה כש:תמיד? - סופר(ים) אהוב(ים): אין אחד ספציפי... - האם את חושבת יותר מדי:או...כ"כ. - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:קנדה-מונטריאול. - אדם מפורסם שפגשת:המון. - האם יש לך אילו שהם חרטות:יותר מידיי... - קפה אהוב:3 קפה 2 סוכר והמוווון חלב. - ריח אהוב:כרגע, שלו. - מה מכעיס אותך:המון... - דרך מועדפת לבזבז זמן:לקרוא, לישון, מוסיקה, עישון. - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:יכולת לגמור סיגריה ב-3 שאחטות נקרא יכולת?! אז אין לי... מי שקרא שרשרו

יאי! סקר! [עוד אחד?!]

מה את נועלניקית?? איזה גרעין??
עבר - שם המורה בכיתה א': ארר. לאידעת...
- השיר האחרון ששרת: איי טאצ' מייסלף של בלינדה משו - הדבר האחרון שצחקת בגללו: מה שכתבתי למעלה
^
- הפעם האחרונה שבכית: אמ. אני אפעם לא בוכה!! ...טוב נו. כיתה ...ט'. עתיד - מה הקריירה שלך הולכת להיות: ארר. לא'ידעת. עורכת דין אולי?
- איפה את הולכת לגור: אה.. איטלה!!!! חיוך! - כמה ילדים את רוצה: שלושה! - באיזה סוג של מכונית תנהגי: לא'ידעת, ולא ממש אכפת לי... העיקר שתהיה כוסית
|בדגש|נוכחי - שיער נוכחי: סתם ג'ינג'י כזה שמגיע על לכתפיים - בגדים נוכחיים: גופיה 'זרוקה' כזו שאני מתה עליה, וג'ינס כהה איטלקי וחמוד. [האיטלקי יצא במקרה, יש לי רק 2 ג'ינסים איטלקיים באמת] - תכשיטים נוכחיים: אה... שרשרת 'פיס' על הצוואר, כמה צמידים, ופקק של בירה כטבעת. אה! וגם צמיד על הרגל שאנוכי עשיתי
- עצבנות נוכחית: הוא לא מתקשר!
- ריח נוכחי: הרגע התקלחתי, אז יש לי ריח של פנטיין
- התגעגעות נוכחית: לאקס...
- תמונת דסקטופ נוכחית: ראה תמונה---> - להקה אהובה נוכחית: אמ... אין אחת מוגדרת. פשוט ממש ממש לא אוהבת מזרחית
- ספר אהוב נוכחי: ציפורים עפות [מתות] בסתר!!! אחלה ספר אנשים! תקראו!!! חיוךך - דאגה נוכחית: לימודים חרא
- שנאה נוכחית: האקס, שלא מתקשר
- הסיפור מאחורי הניקניים שלך: עוגיות קוקוס הן הנחמה היחידה שלי בחג הפסח
- פריט לבוש אהוב נוכחי: החולצה והג'ינס שלי!!! האיטלקי!! יאי! - מאפיין-גופני-אהוב-בבַּת נוכחי: ? לא'ידעת... - אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האקס!!! בוא כבר!!!
- אני הכי שמחה כש: אמ. כשנותנים לי מתנה
- אני מרגישה בודדה כש: האקס לא מתקשר וכל החברות לא בבית. - סופר(ים) אהוב(ים): אמ. אין מישו ספציפי - האם את חושבת יותר מדי: כה. - אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: איטליה!!! או אירלנד. חיוך! - אדם מפורסם שפגשת: אורנה בנאי ויש עוד מלא אבל אני פשוט לא זוכרת כרגע - האם יש לך אילו שהם חרטות: דברים - קפה אהוב: הקפה בטעם שוקולד שליייי - ריח אהוב: גשם ראשון, והשמפו שלי - מה מכעיס אותך: סי אבבוב [האקס] - דרך מועדפת לבזבז זמן: לשתות קפה ואז לישון. [עד כמה לא הגיוני שזה נשמע] - מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אה... לעודד אנשים בדאון לא שמישו יקרא את זה אבל היה נחמד בכ"ז

למעלה