מה בדיוק מפריע...
you are as young as you think you are אני מקווה שלמרות גילך המתקדם את עדיין מרגישה צעירה בנפשך. זה חשוב! שנית, הביקורת שלך לצערי לא ממש ענינית או נקודתית. גם לא כל כך לגופו של ענין. במה בדיוק הטעתי את הציבור? מה בדיוק בהודעות שכתבתי היה כה רחוק מהמציאות באופן כזה שגרם להטעיה. ואם את חושבת שטעיתי בהודעתי, או שלא דייקתי מדוע את לא טורחת לתקן לטובת אותו שואל שאת כל כך דואגת לבריאותו? אני אגיד לך למה, כי הרבה יותר משאת דואגת לבריאותו את ממוססת אולי תסכולים אישיים באמצעות ביקורת צינית. אישית - זו לא כל כך הדרך להרגיש צעיר. לא בספר שלי מכל מקום. באשר לשפה, חייתי כמחצית חיי בארץ דוברת אנגלית, כך שהרבה מהדברים שלמדתי למדתי בשפה האנגלית ומכאן אולי מתעוררות חלק מהתחושות שלך. יותר חשוב הוא להבין שאף אחד לא נולד עם ידע מובנה, אולי רק עם הכלים לרכוש אותו. ידע לא נרכש אך ורק באמצעות עשיה בלתי אמצעית, שהרי אם כך את יכולה להסיק שתלמידים שלך כשסיימו שנה או חטיבה או תיכון עיוני כמעט ולא ידעו ולא כלום. כמורה זה עלול היה לגרום לך להרגשה מאד לא נעימה. של כמעט מיותרת. נכון אני לא מטפל וכבר הודעתי זאת בפורום. אולם האם את חושבת שתשובה או מתן כיוון שלך או של כל מרפא אחר שמשתתף בפורום הזה מבוססת רק על נסיון עשיר אישי עשיר וטיפול עם עשרות אנשים בתחום שבו ניתנת התשובה אני חושב שאת ממש לא בכיוון הנכון. אני חדש וירוק בפורום הזה ואני ממש לא מכיר אותך, אולם מכיון שרציתי ללמוד מעט יותר על מי שכותבת אלי, חפשתי הודעות שלך בפורום. יכול להיות שאני טועה אולם את שתקנית די גדולה. מענין שהדבר הראשון שיש לך לומר מזה זמן הם דברי ביקורת. היה יותר בונה מצידך להאיר, להעשיר ולתרום לידע של המשתתפים באופן חיובי. באשר אלי, הידע שלי בא חלקו מקריאה ולימוד (לא כל כך מבין את ההבדל בין קריאה ללמוד. מה את מנסה להגיד שמקריאה לא לומדים) וחלקו משנים רבות של ישום אישי של הידע על עצמי וגם על משפחתי. כולל בתחומי תזונה, צומות (קצרים ובינוניים) מים ומיצים, שימוש בצמחי מרפא, שיטות ניקוי שונות ועוד. "מעתיק מבלי להבין", זה כנראה בגלל שאת לא היית המורה שלי. מה הן בדיוק שיטות הריפוי המקוריות שאת פיתחת במהלך נסיונך כמטפלת. איזה ספרים ומאמרים פרסמת על השיטות המהפכניות האלה שאת ממליצה למשתתפי הפורום לקרוא ולהחכים? את מבינה, אוריגינלים, ממציאים יש מעטים בנינו. רובנו (כולל אותך אני מאמין) לומד מהם ומשיטותיהם ומחכים. ואולי יחידי סגולה מאתנו היצירתיים המוכשרים באמת או כאלה שנתמזל מזלם וגילו משהו באקרעי הם אלה שאת תזכי אולי ללמוד את תורתם. בחיינו להיות מקוריים האושר הזה עדיין לא נפל בחלקי, אולם מי יודע אני עדיין צעיר, או לפחות מרגיש כזה. בנתיים אני שואב ספוק מללמוד לקרוא לנסות לחלוק ידע ואולי אולי גם לעזור. מה בדיוק גורם לך להיות מאושרת חוץ מלמתוח ביקורת אישית ולא ענינית מדי פעם?