כיסוי לקטנוע

כיסוי לקטנוע

היי אנשים! יש ברשותי כיסוי לקטנוע מקומט לאללה. (הכיסוי, לא קטנוע
) איך אני "מגהץ" אותו? איך אפשר להעלים את הקמטים ?

ixmix

New member
כן:

אני עשיתי: כביסה טובה לכיסוי, במכונה, ללא חום, ללא סחיטה, ללא דטרגנטים. גיהוץ בחום הכי נמוך של המגהץ. התוצאות מרנינות.

שו דטרגנטים????

דטרגנטים=מסיר שומנים=אבקת כביסה? איזה חומר ניקוי מותר לשים? מה בדבר מרכך? (תחשוב על כיסוי לקטנוע, בריח יסמין...) "ללא חום"= 40 מעלות? (חום מינימלי....) ושוב....תודה.

TheReverend

New member
לא מומלץ../images/Emo70.gif

נכון בטווח הקצר תקבל כיסוי נקי ומיושר אבל לטווח הארוך אתה פוגע בחוזק שלו ויום אחד תנסה להרים אותו מהקטנוע ותשאר עם חתיכות כיסוי בשתי היידיים (מנסיון
) הכי טוב, קח גיגית מיים עם אבקת כביסה ותכבס את הכיסוי ידנית, עדיף בלי לשפשף יותר מידי חזק. ייבוש, עדיף לא בשמש ישירה. ועם הקמטים - תלמד לחיות.

../images/Emo124.gif טעות בסיסית בידיו של הנער!

תפקידו של הכיסוי כשמו כן הוא - לכסות ולהסתיר את מחמל נפשך מפגעי מזג האויר אך בעיקר מחמסנים וחורשי רעה. באחד האשתקדים, כשגיורגיו רכש במיטב מעותיו כיסוי חדש ומבהיק - אץ רץ לו מיד לביתו, נטל רבע ליטר סיד לבן מעופש ושאריות צבע אחרות והיידה - חזרה לגן שושי וציורי הידיים. נקיון? חל וחסיסה. קמטים? מקומט יותר מהשרפאיי של גולדה. ומאז שלום על ישראל. נסה ותהנה.

ixmix

New member
כבר לא ../images/Emo4.gif

כבר לא חדש. עכשיו יש לו רג'קט - שפשוף בצד ימין - האם אני צריך לעשות גם בכיסוי שפשוף בצד ימין?

טרקר 50

New member
בקשר לכיסוי

מצאתי היום כיסוי אצלי בבית נראה זוועה , מלוכלך , כיבסתי אותו ביד עם קצת אבקת כביסה ומרכך , יבוש קל ומהיר , גיהוץ נחמד ונראה כמו חדש. תודה על העצה..

שו רג'קט????

למי בדיוק התכוונת בכותבך: "כבר לא חדש. עכשיו יש לו רג'קט - שפשוף בצד ימין " ????????????

ixmix

New member
../images/Emo45.gif - וכמובן שאני ../images/Emo163.gif וזה שמאל.

למעלה