כיסוי לדשבורד

קובי gtr

New member
כיסוי לדשבורד

יש לי 205 עם דשבורד סדוק ומפוצץ... (כמו לכולם) שמעתי שיש כיסויים שמגיעים מוכנים לפי דגמים של מכוניות. מישהו מכיר מקום שאפשר למצוא דבר כזה ומה העלות?..

אני קניתי אחד כזה אתמול

בחנות טופ-קאר בחולון חלק עולה 100 שקל שני צבעים עולה 130 ,ממש יפה אבל בגלל שיש לך אוטו חדש, תשקול את זה : http://www.radiostore.co.il/new.html בבחירת נושא תבחר "NEWLOOK מהודר לרכבך"

קובי gtr

New member
זה מותאם לכל סוגי הרכבים?

איך יכול להיות? כל רכב והעיצוב שלו.

The Experience

New member
ב"המלצת" "בצומת דרכים" ביקרתי שם

היום... חוץ מהיחס הלא מקצעוי שקיבלתי כשביקשתי לראות דוגמא כל שהיא לNEW LOOK והמחיר הלא קטן (550 ש"ח) לכמה פלסטיקים לדשבורד..שאני בכלל לא יודע איך הם נראים ומה כלול בערכה והבחור לא ממש רצה לספר כי לא ידע כביכול "מה שיגיע יגיע..תשלם תקבל" גועל נפש של יחס.

קובי gtr

New member
נראה לי ירדתי מהרעיון.

איזה דבק הכי יעיל להדביק פלסטיק? אני ידביק כמה שאני יכול ויאלתר משהו.

tzvika pick

New member
דשבורד שלם ל205 יעלה המון כסף...

אם מדובר על חדש - כמה אלפי שקלים טובים. אם משומש ובמצב טוב - קצת פחות, אבל סביר להניח שגם הוא יהרס תוך זמן קצר. לגבי כיסוי - חפש אצל רפדי רכב.

קובי gtr

New member
נורת חומנוע

פג`ו 205, מתי היא נדלקת? במצב קריטי או קצת לפני? באיזו טמפרטורה?

חן 1111

Active member
כמובן שקצת לפני ולא במצב קריטי

יש דגמי מנועים שונים. המנורה נדלקת במנועי אלומיניום בטמפרטורה של 112 או 115 מעלות, ובמנועי ברזל יציקה ב-118 מעלות.

קובי gtr

New member
בקיצור אפשר להיות רגוע?

מה הספטומים של הפיגו כשהיא מתחממת? (אני פשוט מסוייט מחומנוע)

חן 1111

Active member
אי אפשר להגדיר נקודה קריטית.

אפשר להגיד שמרגע שנוזל הקירור רותח, אתה במצב גרוע. למעשה צריך להגיד שחשוב לא הטמפרטורה, אלא אם מערכת הקירור מצליחה לקרר את המנוע. אם כן, הטמפרטורה לא תעלה על נקודת הפעלת המאוורר שזה באזור ה-100-105. אם לא, אז המנוע ילך ויתחמם בלי הפסקה. לכן קבעו שההתראה - המנורה או האזור האדום בשעון - הם מעל 110-115. תלוי ברכב. בפיג'ו הערכים הם כמו שכתבתי לך. אם אתה לא רגוע, תתקין גם מנורה וגם שעון. ואפשר גם זמזם כי הבעיה הנפוצה היא שמתעלמים מהמנורה והשעון. בעקרון, אם אתה עוצר ומדומם את המנוע ברגע שהמנורה נדלקת, ומיד, לא יקרה נזק.

למעלה