כיסוי ג'ל למושב

Booobik

New member
כיסוי ג'ל למושב

אני ובן זוגי התחלנו ללכת לשיעורי ספינינג. הבעיה העיקרית היא שמה שמטריד אותי בעיקר זה לא הדופק שעולה, אלא הכאבים שהכסא גורם לי בעצמות באיזורים אסטרטגיים... בן הזוג אמר שגם לו הכסא קצת מכאיב, אבל אצלי זה היה ממש בלתי נסבל - האיזור כאב לי גם לאחר 4 ימים. המדריך אמר משהו לגבי כיסוי ג'ל למושב. הבנתי שגם יש מושבים ממש מג'ל, אבל נראה לי קצת בלאגן להחליף את המושב בכל פעם שמגיעים לשיעור. אשמח לקבל המלצות/דיס המלצות לגבי הכיסויים הנ"ל, וכן עצות נוספות לגבי הכאבים...

tomer001

New member
כמה דברים....

קודם כל לגבי כיסוי ג'ל למושב.... אפשר לקנות כיסוי שניתן להרכבה ופרוק על כל האוכפים. כיסוי כזה יכול לשמש רק אותכם ובסיום השיעור פשוט להסיר אותו. אבל צריך לחקת בחשבון שככל שהגוף יזוז על האוכף ובינו לבין האוכף יהיו יותר שכבות (יותר שכבות= כיסויים ומיני מכנסיים, תחתונים....) ככה יגדל החיכוך והצרות לא יאחרו לבוא (בדיוק מהסיבה הזו רוכבים רבים רוכשים טייץ עם פד מרופד, לא משתמשים בתחתונים ורוכבים על אוכפים ללא ריפוד כלל). כמובן שכמו כל דבר אחר הגוף צריך להתרגל. אני ממליץ דווקא יותר על טייץ מרופד מחברה טובה, יותר מאשר כיסוי ג'ל. כמו כן, בקשי מהמאמן/ת להתאים לך בדיוק את האופניים (אוכף, כידון זוייות וגבהים) בהתאם לך. בהמשך תלמדי מה יותר נוח ומה פחות ותכווני לבד. בהצלחה.

למעלה