כיסא העינויים שלי

JamesNox

New member
כיסא העינויים שלי

כיסא העינויים שלי כחול. מישהו פעם החליט שכחול זה צבע מרגיע, וכולם האמינו.
הוא נמוך מדי בשבילי, וכואב לי הגב, וגם הברכיים.
כבר כל כך הרבה זמן אני יושב בו, וישן בו, ובוהה ממנו בעולם, שהתחת הגרום שלי הטביע את חותמו בכרית.
יש לו ידיות מתכת מעצבנות בשני הצדדים, שעושות לי סימנים כחולים בצלעות כל פעם שאני מנסה לשנות תנוחה. פתאום עלתה בי המחשבה שאולי החבורות בדיוק בצבע של הכיסא. הרמתי את החולצה לבדוק. קרוב, אבל לא בדיוק.
״מתי הספקת לשחק עם מישהו אחר?״ קולך מעיר אותי ממחשבות. חשבתי שאתה ישן. אני מתקרב אליך, ואתה מרים את חולצתי ומעביר את קצות אצבעותיך על עורי. אני מצטמרר בעונג, ומזכיר לעצמי איפה אנחנו. חוזר לשליטה עצמית.
״מצחיק מאד״ אני אומר ומנשק אותך על המצח. מסדר את השמיכה שלך. מלטף את שערך.
״תצחק, תצחק״ אתה אומר.
״כשאבוא הביתה אתה עוד תשלם על כל התחצפות בנפרד.״
אני מחייך אליך. אתה כנראה באמת מרגיש יותר טוב אם אתה מתחיל לחשוב על סקס.
אתה מחייך בחזרה. יש עדיין עייפות בחיוך שלך, והשפתיים שלך עדיין קצת כחלחלות, אבל אין מה להשוות עם קודם.
האחות נכנסת להחליף לך אינפוזיה, אתה מחמיא לה על התסרוקת, מפלרטט קצת. היא צוחקת אליך וכוללת גם אותי בחיוך בעינים טובות.
אני חוזר לכיסא העינויים הכחול.

JamesNox

New member
זה בסדר

ותודה.
הוא בבית כבר, אחרת לא הייתי יכול לכתוב בכלל.

JamesNox

New member
תודה מותק

הוא כבר מרגיש הרבה יותר טוב, ועוד מעט, כשהרופא ירשה, הוא יתנפל כהרגלו על התחת המסכן שלי (כדי להוכיח ששום דבר ב״גבריותו״ לא נפגם חלילה. גברים הם אדיוטים.) עד שכמעט אתגעגע לימים שיכולתי לשבת, ולו רק על כיסא העינויים.

לא אבל באמת ג'יימס.

בקשר ללא יכול לשבת.
יש באמת דבר כזה "אני לא יכול לשבת" אחרי אנאלי או שזה idiom שאתה משתמש בו?

JamesNox

New member
אני משתמש בזה כidiom

אבל זה בהחלט קורה. חבורות בישבן מחבטות או הצלפות, קרעים ברקטום עצמו מאבר נלהב מדי בלי מספיק סיכוך או מחפצים. שלא להזכיר מכות חשמל פנימיות או חפצים שנשברים בפנים.
אבל אלו זכרונות מהעבר הרחוק.
כיום (כלומר כיום-לפני-שהוא-חלה-ואחרי-שהוא-יחלים) זו לעיתים נדירות יותר מאי נוחות. אמנם החדירה והאקט עצמו יכולים והם בד״כ מכאיבים, אבל אחר כך זה עובר ומשאיר רק דימום קל אם בכלל, וחוסר נוחות בישיבה.

JamesNox

New member

אין בעולם שום דבר שלא שווה את תחושת הגוף שלו כשהוא מעלי, אחרי שהוא גומר, כשהוא כולו רגוע ורפוי ונמס לתוכי.

JamesNox

New member
אבל

כל זה מתיחס לחיי היומיום. פעם שעברה שהוא חלה (והוא היה אז הרבה יותר חולה ולהרבה יותר זמן) היה לו צורך להוכיח את עצמו לעצמו. משהו לגבי הגבריות שהוא הרגיש שהוא איבד כשהוא היה מרותק למיטה חודשים רבים והזדקק לעזרה בכל דבר. אז כשהוא החזיר לעצמו את זקפתו-היקרה- מפז הסקס ביננו היה הרבה יותר אגרסיבי ממה שרציתי אז, וזה היה שיעור קשה בשבילי.
היום דברים הם אחרים, ואני מקווה שאוכל להכיל את הצרכים שלו ולענות עליהם יותר בהצלחה ובקלות.

A לוןA

New member
באמת התפלאתי לאיפה נעלמת

(זוכר את מה שכתבת לפני כמה זמן, על ההיפוך? בטח לא ככה תיארת לעצמך את זה...)

מעכשיו והלאה, עינויים וולונטריים בלבד!

(רק בריאות!)

JamesNox

New member
תודה

לצערי אני כבר מתורגל בכיסאות כחולים. הפעם היה ממש בקטנה.

למעלה