כיסאות פלסטיק לגן.

Brendan

New member
כיסאות פלסטיק לגן.

כבר הייתי עד ל-2 מקרים שונים בהם היושב על הכיסא מצא את עצמו על הריצפה עקב התמוטטות של כיסא הפלסטיק. הכיסא פשוט נישבר והתרסק. (ב-2 המיקרים שראיתי שלום ליושבים). האם יש תקן לתעשיית כיסאות פלסטיק אלה? האם יש מי שאוכף את התקנים האלה? האם יש אזהרות לגבי עומס (מקסימום מישקל מותר) על גב הכיסאות? יבוא היום ונפילה כזו תיגמר באסון או חבלה ליושבים.

Brendan

New member
נ.ב. : סיפור נוסף...

יש לי חבר הסובל מנכות ולכן הוא עושה את המקלחות שלו בישיבה על כיסא פלסטיק כזה. הוא אוהב להתקלח במים מאוד חמים. יום אחד הכיסא התחיל להתנדנד בשל החום (הפלסטיק ניהיה רך). סיפור אמיתי! האם צריך להיות על הכיסא אזהרה לגבי מגבלות טמפרטורה?

ginat

New member
שווה בדיקה

אנא העבר לנו את פרטי הסיפור לפקס בכלבוטק כולל שמך וטלפונים רלוונטים 9511118-09

Brendan

New member
אין לי מה להרחיב....

מעבר למה שכתבתי. לדעתי זה נושא ששוה בדיקה היות ומדובר בפריט אותו צורכים רבים הן בשוק הפרטי והן בשוק של המגזר הציבור. אני רק יכול להוסיף את דעתי על-פיה מי שמנסה להזיז את הכיסא והאחת הרגליים שלה מתקפלות קצת כפלי פנים או חוץ, גורם לקריסה מיידית שבאה לידי ביטוי בשברים שנוצרים על הכיסא עצמו. לא זכור לי שראיתי אזהרה בנושא הזה. לדעתי יש לקחת מספר כיסאות כאלה לבדיקה של מכון התקנים הישראלי ולראו תעד כמה הם עמידים במצבים רגילים ומצבים חריגים. אגב, מדוע אין אפשרות לשגר דוא"ל למנהל האתר?

למעלה