כינים.....

רונה112

New member
כינים.....

מהי הדרך היעילה ביותר , והמהירה ביותר מניסיונכן להיפטר מכינים אצל ילדים?

שרונית28

New member
סירוק וחפיפה של השיער כל יום.

אם את רוצה לעשות חיפוש בנושא בפורום להיות הורים (149) כאם ב
יש המון שרשורים בנושא הכינים, עיצות ופתרונות טובים.

YULI9

New member
ניסיתי במשך כמה חודשים

אצל הבת הקטנה, יש לה שער ארוך וסמיך מאוד, סרקתי יום יום, ניסיתי להרטיב עם חומץ. שום דבר לא עזר. בסוף נשברתי ועשיתי טיפול עם "חפיף" לפי ההוראות חזרתי על הטיפול אחרי 10 ימים והבעיה נעלמה. לעומת זאת אצל הבן עם השער הקצר, לפני כמה שנים, סרקתי יום יום במשך שבוע עם מסרק סמיך וזה עבד.

במקרה של הדבקה (כינים חיות ולא רק ביצים )

משתמשת בפריודרם (לפי המלצת רופאת הילדים שלנו). 2 טיפולים בהפרש של 10 ימים . חוץ מזה מסרקת כמעט כל יום במסרק כינים .באופן אישי רכשתי את המסרק החשמלי ,מאחר והנסיכה שלי נדבקת מכל דבר שזז לידה ,ודווקא המסרק הזה לא מכאיב לה ,לא תולש שערות והכי חשוב מוציא גם את הביצים .

העיקרון הוא רטט של המסרקים .המכשיר עובד

על שתי בטריות רגילות ,ובזמן הסירוק המסרקים רוטטים וכך לוכדים ומסירים טוב יותר גם את הביצים . המסרקים עצמם נתנים לשליפה ושטיפה . אני רכשתי דרך קופת חולים בהבדל משמעותי במחיר (לפני כ-3 ש' ,נדמה לי שעלה מעל מאה ש"ח) . מה שכן ,לשתי הבנות שלי שיער חלק מאוד (אחת מהן אפילו לא מתעוררת כשאני מסרקת אותה בלילה מתוך שינה ...),אני לא יודעת כמה זה נוח לשיער מתולתל.

כילדה היה לנו משהו דומה - מזעזע

כנראה שהוא חישמל אותנו קלות, וזה היה נוראי. (אולי מאז השתכללו)

טיפול בכינים ואחר כך מניעה

לנו עזר הפריודרם - כל השאר רק הצחיקו את הכינים, אחרי שסירקנו וניקינו ויצא הכל הכל הכל, אנחנו משתמשים בתרסיס רוזמרין - פיור אויל של כליל כו - כבר כמעט 4 שנים לא נראתה כינה במחזותינו.

שואב אבק שמשתמשים למכונית יעיל לכינים

זה אמיתי נשבע לכם. וגם,אתם זוכרים את סלוני היופי שהיו מכניסים את הראש בפנים(אבו עגילה)... ? שמים שקית על הראש כזו ששמים ששיער אחרי פן לא ייהרס ? חום בינוני למשך 20 דקות ואז הכינים ממש "ניצלות" והמתים נצמדים לניילון.(כולל ביצי כינים). בהצלחה ושבת שלום. בואו להנות מסיפור יפה שכתבתי http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=988637 תתרשמו,תגיבו,ושמנו שאהבתם (בתמורה לטיפים שנתתי לכם חחח) שבת שלום ובהצלחה.

שירי ל

New member
הי טוב נגד כינים -

זה מסרק שנקרא assy2000, הוא די יקר יחסית לאחרים (סביב 70 ש"ח) אבל שווה כל אגורה. הוא מוציא גם את הביצים. צריך לשים המון מרכך שיער על השיער, להבריש קודם עם מברשת רגילה (פשוט כדי שלא יכאב להם) ואז לסרק עם המסרק הסמיך כאשר אחרי כל סירוק מנקים את המסרק עם נייר טואלט או מגבת נייר (כך גם רואים אם יש כינים או אין) למניעה ממשיכים לסרק גם כשאין כינים כל יומיים - רק את האיזור שקרוב לקרקפת. לא שומעים מהן יותר

mevav1

New member
גם אני ממליצה על המסרקassy2000אבל בקופ"ח

מאוחדת זה עלה לי אאל"ט לפני פחות משנה כ 40 ש"ח. כדאי לבדוק אצלך בקופה כמה זה עולה אם יש בכלל.. בנוגע לכינים, הכי טוב זה לחפש כל יום אם יש סימני מציצה של הכינה ובכלל, ביצים..בין אם במברשת ובין שלא. אני משתמשת גם בסרקל ספריי לשיער וגם בקרם סרקל וגם בשמפו עם רוזמרין.

../images/Emo41.gifטיפ לניקוי מסרק סמיך מהביצים שנתקעות-

לעבור עם חוט דנטלי. כמו בין השיניים של עצמך, כך בין שיני המסרק. כמה פשוט ככה גאון.

YULI9

New member
../images/Emo207.gifמה הוראות השימוש בפריודרם?

מצאתי אצלי שפורפרת שלמה ואיבדתי את דף ההוראות, למישהו יש?

adigreen

New member
בבקשה

קרם פריודרם לטיפול בכינמת הראש והגוף ובבצי הכינים - התרופה הנמכרת ביותר לטיפול בכינמת בשנים 2001-2004 .(IMS 03/04) שם מסחרי פריודרם צורת מתן קרם הרכב חומר פעיל: Malathion חומרים בלתי פעילים המחייבים התייחסות מיוחדת: הקרם מכיל Methylhydroxybenzoate ו- Propylhydroxybenzoate כמשמרים. מינון 1% התוויה לטיפול בכינמת הראש והגוף ובביצי הכינים. במחקר קליני פתוח, לטיפול בכנמת הראש (Pediculosis capitis), שהתקיים לאחרונה בילדי ביה"ס בירושלים, נמצא כי קרם הפריודרם, המכיל 1% מלתיון, הינו בעל 92% יעילות, בטוח ומתאים לטיפול בכינמת הראש. הוראות שימוש ומינון יומי לטיפול בכינמת הראש השימוש בפריודרם קרם מורכב משלושה טיפולים עוקבים לאורך 10 ימים: טיפול ראשון ביום הראשון, טיפול שני לאחר 5 ימים, וטיפול שלישי לאחר 5 ימים נוספים. בכל טיפול יש לבצע את ההוראות כדלקמן: 1. הרטב את הראש במים פושרים (לא חמים). במידת הצורך, שטוף היטב את השיער מכלור ומתכשירים לעיצוב השיער לפני השימוש בתכשיר. 2. מרח כמות מספקת של פריודרם קרם עד לקבלת קצף. הימנע ממגע עם העיניים. מרח ביסודיות תוך שימת דגש על שורשי השיער והקרקפת, בעיקר מאחורי האוזניים ומעל העורף. 3. השאר למשך 10 דקות. שטוף היטב עם מים פושרים (לא חמים). 4. סרק את השיער, עוד בהיותו רטוב, עם מסרק מיוחד לכינים. 5. הנח לשיער להתייבש באופן טבעי. אל תשתמש במייבש שיער או כל מקור חום אחר. אין לכסות את הראש או ללכת לישון כשהשיער עדיין לא יבש לגמרי. לאחר תום השימוש בתכשיר (דהיינו, לאחר שלושת הטיפולים העוקבים) אין לחזור על הטיפול בתכשיר זה במשך 3 שבועות. במקרה שנשארו כינים חיות בתום השימוש בתכשיר (דהיינו לאחר שלושת הטיפולים הנדרשים) יש לטפל בתכשיר המכיל חומר פעיל אחר. הוראות שימוש לטיפול בכינמת הגוף יש לעקוב אחר ההוראות של כינמת הראש. יש למרוח פריודרם קרם בכמות מספקת על שיער הערווה שבין הרגליים וסביב לפי הטבעת. הערות כלליות - ילדים תחת גיל 6 חודשים יטופלו תחת פיקוח רפואי. - לטיפול מניעתי ולהגיינה כללית: יש לשטוף את הראש במים חמים עם שמפו רגיל ולסרק את השיער במסרק סמיך, לפחות פעמיים בשבוע. - כדי למנוע הדבקה הדדית יש לבדוק את כל בני הבית ולוודא שכל מי שנגוע יטופל בו זמנית. - יש לנקות היטב מסרקים ומברשות שיער ולא להעבירן מאדם לאדם. - יש להחליף מגבות, מצעים וכריות. - רצוי לא להשתמש שבוע בבגדים, מגבות, כלי מיטה, מסרקים ומברשות שבאו במגע עם כינים; אח"כ ניתן להשתמש בהם ללא חשש. כמו כן, ניתן לשוטפם בטמפרטורה של לפחות 60 מעלות צלזיוס במשך 30 דקות. ניקוי יבש מחסל כינים וביצים. - אין להשתמש בתכשיר זה אצל בני משפחה אחרים שאצלם לא הופיעה הכינמת. התרופה זמינה בכל בתי המרקחת, רשתות הפארם וקופות החולים, ללא מרשם רופא. יש לעיין בעלון לפני השימוש.

למעלה