כינוי לחציל:

faridi

New member
כינוי לחציל:

Peshkado de tiera שפירושו:דג הארץ. כינוי שהיה שגור בפי העניים שהאפשרות שלהם היתה להשיג חציל במקום דג, אז קראו לו כך שבא מהאדמה

SAMI RUSSO

New member
מחר הבן שלי מתגייס קון אורה בואינה

לו ב'ו טומאר אה תל השומר דמניאנה , גיוס מג"ב אסטו אס לו קה קרה , סאנו אי רזיו אי קון קמינוס דה לצ'ה אי מייל אמן

faridi

New member
בן ציון מתגייס?!

בדיוק לפני 6 שנים לימדתי אותו לבר מצוה כאילו שזה היה אתמול. אני מקוה שהוא יהיה שוטר טוב ובכלל אדם טוב כמו אביו.

SAMI RUSSO

New member
משה כן אתה רואה איך הזמן עובר

תודה לך ובטוח הוא יהיה שוטר טוב כמוני

tsiporganeden

New member
סמי קירדו, תודה על המצגת הנהדרת

עם כל העצב והרפיון ידיים שאני מרגישה בימים האחרונים המצגת הזו החזירה לי את הגאווה, חיילים יקרים, כן צריך להלחם, כן צריך לחסל את הטרוריסטים צמאי הדם, חזקו ואמצו והמשיכו במלאכה עד אשר יתם אחרון המחבלים וימחק מעל פני האדמה, 58 שנים ותראו איזו מדינה מהממת ביופיה בנינו, מה היה כאן מדבר וחולות? על זה יוצאות להם העיניים, ושיצאו להם העיניים והנשמה אמן.

may55

New member
SAMI RUSSO קאמינוס בואנוס

סאנו אי רזיו מג"ב = משטרה כל הכבוד מירה על פאדרה מירה על איז'ו קון לה אורה בואנה קה פאסה טודו פארה בואנו יו קון חיים סאלימוס אומפוקו הים-המלח פארה רפוזאר אומפוקו אמה אסטמוס מאס אין לה טלביזיה קון חדשות אי קון אל פלפון מאס דה אסטאר אין לה מאר. לה אלמה נו אסטה אין רפוזו. רותי, לבניקה אי טודוס לוס אמיגוס קה אסטאן אין אל נורטה חזק ואמץ סי אונו קארה ארפוזאר אומפוקו אין אל מרכז ברוכים הבאים

רותי ב.

New member
גראסיאס.. ../images/Emo23.gif מי אלמה אסטה קון

לוס סולדאדוס, אי קון סוס פאריינטס טאמביין. סאנוס אי רזיוס קה טורנן אה קאזה. אי פ'וארסאס אי פאסנסיה אה טודוס דה ישראל.

רותי ב.

New member
אין לה אורה בואנה סאמי, אל דיו

קה לו אקומפאנה אי גואדרה סיימפרה, סאנו אי רזיו קה אסטה
אי אה ב'וזוס - חזק ואמץ

SAMI RUSSO

New member
דמניאנה בואינה אטודוס

גואדראדוס דה סאר אי דאורה מאלה אמן קומו אסטאש' אוי קרידס אי קרידוס , סלודס אטודוס אי אלוס קה מורן אן אל נורטה מי רב'וס ביין אי פסנסיה קרידס סי קרה אל דיו נסארללה סה ב'ה קומר למדרה אלפין , אוי סינטי אן אל רדיו קה טיינה פנסריוס דה אטאקר דוספואס דחיפה אל דיו קה לטומה לאלמה דה אסטה אוגורסוס , אי דה אקי אימביו סאנדה אי פוארסה אלוס סולדדוס קה נו מוס מאנקן אמן

למעלה