כייף לי

HaMsTeR

New member
כייף לי../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

בתחילת פסח אני אהיה באיזשהו טיול של הנוער העובד והלומד, וזה טיול כזה שיש כל שנה. ביום האחרון של הטיול תמיד נוסעים ללונה גל ויש שם איזשהי הופעה, והשנה (השנה הראשונה שאני יוצאת לטיול) יש הופעה של הדורבנים
^_^ איך הייתי שמחה ששמעתי את זה
עכשיו יש לי עוד סיבה ללכת!

שושה 12

New member
וואי...

גם לי יש מחנה בתחילת פסח (ב-28.03), זה יוצא ימי ראשון שני ושלישי גם לך זה בימים האלה? טוב לא משנה... אבל יכול להיות שזה לא אותו מחנה. המחנה שלך זה ביער הזורע? מה יהיו שם הדורבנים? אוי אבל אני לא בנוער העובד והלומד אלא אני בשומר הצעיר (האלופים...) איפה את גרה? בת כמה את?

HaMsTeR

New member
זה לא אותו מחנה../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

שלי זה בכלל טיול וזה יוצא ב1-4 באפריל. אני גרה ליד רחובות ואני כמעט בת 14.

הצופים שולטים!../images/Emo105.gif

*הצדעה צופית* הממ למרות שאני חלק מהנוער העובד.. בערך.. כל שנה כבר חמש שנים טסתי למחנה קיץ בקנדה של התנועה "הבונים דרור" שזו תנועת האחים של הנוער העובד
אז אני גם בנוער העובד ממש קצת אבל הכי בצופימים ^-^ יאללה שרשור מי איפה! יאי! אז יש לנו גוני, נוער עובד שושה12 בשומר הצעיר, אני בצופים, יאללה עוד מישו? ^-^

DesertRose7

New member
קרית אלון?

זה מדצי"ם של המתנסים.. משהו כזה.. לא לנסות להבין!!

Sn‡ƒƒ

New member
גם אני בצופים..(השולטים)..

בשבט עוז אריאל. אמממ..וגם אני יוצאת לטיול פסח של 4 ימים שנקרא "אתגר"- זה כ"כ כיף! בת 14 וחצי (חמשושית). עוד?

שושה 12

New member
טוב...

אני מהשומר הצעיר!!!!!!!!!! (האלופים דרך אגב...) אם כבר יש לי את ההזדמנות אני המסור ד"ש למדריכים השולטים והקורעים שלי: גיל ואלמוג! טוב מי שלא יהיה במחנה שלי - יפסיד...

Peach 16

New member
אני בערך בצופים

שבט אופק/ החורש.. איפה שיוצא.. הנהגת ת"א

שושה 12

New member
אני...

כמו שכבר הזכרתי בשומר הצעיר (אם יש כאן עוד מישהו מהשומר הצעיר אז שיגיד ומהר...) ואני בקן (בתנועה שלי זה קינים ולא שבטים...) עמקים תבור, הקן הכי אלוף וטוב בעולם!

../images/Emo45.gif

אני בצופים...עם עמית משום מה... שבט צור כוכב יאיר
הנהגת שרון (רון רון רון רון...עזבו זה מן מורל כזה...)

למעלה