כייסים ב L.A?

כייסים ב L.A?

(נכון, בכל מקום הם קיימים, )אני טס לשם בקרוב, האם יש סיבה לדאגה?
יש צורך בפאוצ' תחת הבגדים? או שאפשר להסתובב עם ארנק בכיס הקדמי בלי לחשוש יותר מידי?

דניאלה1311

Active member
מנהל
תמיד כדאי להזהר
השאלה עד כמה חשוב לך מה שיש לך בארנק? אם אתה מתכוון לשים שם 20 דולר אז ניחא, אבל לשים
שם כרטיסי אשראי, כסף מזומן, דרכונים וכו'? בשום אופן לא ממליצה ולא משנה איפה.

דניאלה1311

Active member
מנהל
כמו שכתבת
פאוץ' מתחת לבגד, או כיס פנימי במכנס. בכל אופן לא משהו שכל אחד
יכול במכה קטנה לחלץ ממך (השיטה היא למשל שתי בחורות שנצמדות אליך לפעמים רק אחת
ומישהו דואג "לשחרר" אותך מהארנק ולא משנה כמה עמוק הוא בכיס החיצוני). פאוץ'חיצוני
גם ניתן לשחרר בקלות על ידי סכין. אפשרות אחרת היא לחלק את הדברים בין כמה מקומות.
בקיצור ככל שתלך עם פחות דברים, עדיף. כרטיס אשראי? כיס פנימי קטן מספיק כדי להחביא אותו.
לשלם בחו"ל רק עם כרטיס אשראי. אם יש לך כרטיס שאתה יכול להשתמש בו בחו"ל כדאי שתבדוק
אפשרות לקנות סכום אחד (נניח אלף דולר) ולשייך את הכרטיס לחשבון כך שיגבו מחשבונך דולרים
ולא בכל פעם תשלם עמלה.

תודה!שאלתי את דוד שלי עכשיו, שטס הרבה

הוא אמר לי שהוא תמיד שם את המזומן/אשראי בכיס פנימי בז'קט, ודואג לסגור אותו עם סיכה, ככה שיהיה ממש קשה לשלוף את זה.
אני נוסע בתקופה שיחסית חם, ככה שלהסתובב עם ז'קט יסרבל את העסק, לכן פאוצ' פנימי הוא הפתרון.

למה עדיף אשראי?
יש אופציה לקנות בדואר ויזה נטען, הדבר היחיד שאני צריך לבדוק, מה קורה אם נשארת יתרה בכרטיס, האם היא ניתנת לניצול בארץ?
אם יכייסו אותי, אז הלך לי כרטיס שהוא חד פעמי, ולא האשראי שלי.

עשית לי את היום.....

הצחוק טוב לבריאות ובעיקר בבוקר.

מאז ומתמיד המלצתי למטיילים שלי בחו"ל ללכת עם גרב כיסים, כיוון שמהכרותי המקצועית בנושא, זהו האמצעי הטוב ביותר.
פרט למי שהולכ/ת במכנסיים קצרים או חצאית.

פעמיים היו לי מטיילים ש-"שמרו" על הארנק בכיס פנימי במעיל כשהוא סגור בסיכה, שנייהם כוייסו בלי שאפילו הבחינו בכך , וההמשך היה שהצטרכו ללוות כסף מחברים אחרים בטיול.
.
הכייסים הם מקצוענים מעולים, ובמקרה מסויים בשוק בככר קטלוניה ישבתי עם מפקד לוכדי הכייסים, ראינו את אחד הנוסעים שלי מחזיק בארנק שלו אותו לא עזב לרגע מהיד, והוא היה ריק. גנבו לו את כל התכולה בעוד הארנק בידו. למזלו השוטרים היו בין הקהל מחופשים, וגם הם מקצוענים, וראו את הכיוס ותפסו את העבריין.

אם אתה רוצה הסחת דעת (שזה גם צעד נכון) שים את כל הכסף, כרטיסי אשראי דרכונים רשיון נהיגה וכו בתוך גרב הכיסים, ועל המותניים פאוטש קטן ובו פרקמטיה כמו ממחטה, סיגריות ומעט מזומן להוצאה מיידי. כך שאם כייס ירצה לכייס אותך, תצא רק בנזק מועט.

לצחוק זה תמיד טוב :)

שמח שגרמתי לך לחייך.
היכן ניתן לקנות גרב כזאת?
אם הכייסים כאלה מקצועיים, איך ניתן לשמור את המצלמה? (לא מודבר במצלמה מקצועית)

דניאלה1311

Active member
מנהל
תסתכל קצת באתר של זאפ
יש שם כל מיני אופציות - לא משנה מה שתבחר, העיקר שזה לא יהיה מחוץ לבגדים אלא מכוסה. למשל חגורת כסף
אם אתה הולך עם חגורות בדרך כלל.
&nbsp
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=s-money
&nbsp
גרב עם כיס
&nbsp
http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=s-money&db451182=4408225
&nbsp
יש לי גרב עם כיס, זה מאד נוח להכניס לשם כסף אבל לא דרכון או משהו קשה. גם כרטיס אשראי הולך לשם.
לאורך זמן זה די מחמם את הרגל וגם אתה חייב ללכת עם מכנס ארוך (ג'ינס בסדר). אם יש לך זמן כנס לחייט או תופרת שיתפרו לך כיס פנימי במכנסים, זה מעולה לדרכונים וכסף.

תפרתי פעם מכנסיים וז'קט. התופר שאל אותי אם רצוני סליק

לא הבנתי במה מדובר והוא הסביר לי שהוא תופר מכנסיים ליהלומנים ומוסיף שקית פנימית [תפורה גם לאיזור החגורה]. שם הם מחזיקים את היהלומים. מאז אני תופר שני סליקים לכרטיס האשראי ומזומן. דרכונים אני נוהג להשאיר במלון. עד היום לא כייסו אותי לא כאן ולא שם.

תומלול

New member
קישור מוצלח. אני ממליצה על חגורת כסף לגברים

"גרב" על הרגל לא מאוד נוחה.
חגורת הכסף, כפי שמופיעה בתמונות, מתלבשת על חגורה של גבר בחלק הפנימי של המכנס ואפשר להכניס שם גם דרכון. כך התניידנו.
אגב, חברים השאילו לנו חגורה כזו שאפשר לפתוח מלמעלה ולא עם רוכסן צד שהיה אפילו יותר נוח.

שאלה של "מתחיל"

קניתי את החגורה, כל המסמכים בפנים. אני עכשיו עושה סיבוב בקניון/ בחנות לצורך קנייה, איך מוציאים את האשראי מהחגורה מבלי שכל הקניון יראה?

אל תעשה שום פעולה בפומבי, גם אם אתה בטוח שאף אחד לא רואה

כי אתה לא רואה את זה שרואה מה אתה עושה.
הפתרון הוא להיכנס לשירותים להוציא את כרטיס האשראי, ואחרי הקניה או הקניות, לחזור לשירותים ולהשיב את כרטיס האשראי למקומו.
לגבי חנות הבעיה קשה יותר, כי אם רצית משהו, גש לבית הקפה הסמוך לשירותים, וכן הלאה.

ככה חשבתי

השאלה מהשירותים עד לחנות, מה לעשות עם הכרטיס, לשמור אותו צמוד אליי? לשים אותו בכיס ולהשאיר את היד בפנים?
זה מבאס קצת,אבל כנראה שאין ברירה, כי אם אני עכשיו מסתובב בקניון, רוצה למדוד מכנס מהחנות הזאת, חולצה מהחנות השנייה וכו',
זה אומר להכנס לחנות, לחפש את מה שמתאים לי, ללכת לשירותים, לחזור שוב לחנות וחוזר חלילה

צעדי הזהירות אמורים לתת לך רוגע לא לחץ

אם תשים את כרטיס האשראי בכיס הקדמי של מכנסיים עבי בד (כמו ג'ינס) קשה להבחין בזה, זה לא כמו ארנק שתופס נפח ומתפיח את הכיס.
תוכל לעבור מחנות לחנות רק כל הזמן תזכור היכן הכרטיס, שלא תמדוד מכנסיים ותשאיר בהם את הכרטיס.
בכל מקרה אתה יכול להשאיר את המכנסיים בתא המדידות, רק אל תתרחק מהתא משום סיבה אם הכרטיס נשאר במכנסיים שתלויים בתא..

לי יש מכנסיים שיש בהם כיס-פרוטרוט (מה שמכונה "כיס-קטן") שהוא מספיק לכרטיס אשראי בלי לבלוט, ולמעבר בין החנויות זה בסדר.

YHS

New member
תעשה הפרדה

חגורת הבטן (או הרגל, אותה אני מעדיף) היא לאיחסון "ארוך". לא לשימוש שוטף במהלך קניות.
כאשר אני יוצא ליום שבו צפוי גם שימוש בכרטיס אשראי ומזומנים, אני לוקח ארנקון קטן, ממש קטן ודק ובו כרטיס אשראי , רשיוןן נהיגה (ישראלי רגיל) ו-3-5 שטרות של 20 או 50 דולר. את הארנקון אני שם בכיס הקדמי של המכנסיים.מאחר וזה (לרוב) ג'ינס, הארנקון גם בטוח שם. אפילו לי עצמי קשה להוציא את הארנק, שלא לדבר על כייסים. בכיס הקדמי השני אני שם עוד שטר של 20 או חמישים, ב"תפזורת" לשימוש מיידי. גם העודף בד"כ הולך לשם להמשך שימוש.
אם הכספים נגמרים, אני נכנס לשירותים ומוציא מארנק הרגל את התוספת.

יש לי פסלטיק , כזה מיועד לכרטיסים מגנטיים

הוא בהחלט יוכל להתאים למה שתיארת
אני גם לרוב לובש ג'ינסים, כך שהוא לא יבלוט.

הקישור של דניאלה הזכיר לי את נרתיק הכתף

זהו פתרון בהחלט טוב למי שלובש מכנסיים קצרים או חצאית. זה נלבש מתחת לחולצה, מתחת לבית השחי.
הנרתיק השני עם שרוך והתלוי בחזית, מושך את מיד את תשומת הלב של כל כייס, גם אם הוא מתחת לחולצה.
אני הסתובבתי עם גרב-כיסים שנים רבות באירופה והכל נכנס פנימה, יש 2 כיסים.
ניתן להשיג בחנויות לציוד טיולים.
אגב, פאוצ' פנימי לא מומלץ בכלל כיוון שהכייסים פשוט חותכים את הרצועה ונעלמים עם התיק.

לגבי מצלמה, שיטת הפעולה של הכייסים היא לרוב לחתוך בסכין יפני את הרצועה, למשוך במצלמה ולהיעלם.
הפתרון שלי היה שרשרת כמו כאלו המחברים את הארנק למכנסיים, אבל מספיק ארוכה. להכין שרוול בד לשרשרת שרוול ארוך מעט מאורך השרשרת, וכך כל נסיון של כייס לגנוב את המצלמה , יעלה בתוהו (מומלץ במצלמות בנות 2 חחים, אבל אפשר גם כשיש רק אחד). כמובן שיש ללכת עם המצלמה בהצלב, ובוודאי שלא לבקש ממישהו לצלם אותך......

הפעולות הללו של גרב הכיסים או הנרתיק והשרשרת למצלמה, נועדות לתת לך בטחון ורוגע בטיול.

לאונידס

Active member
הפוך גוטה, הפוך (לגבי כ. אשראי)

אם נגנב לך "כרטיס אשראי" שקנית בדואר נתקעת בחו"ל ללא כסף.
יכול להיות שהכסף לא אבוד לתמיד, יכול להיות שכן, אבל מה שבטוח באותו רגע בחו"ל אתה תקוע ללא כסף.
&nbsp
לעומת זאת אם אבד לך כרטיס אשראי אמיתי ונהגת כאדם סביר (הודעת לחברת האשראי, לא מסרת לגנב את הקוד הסודי..) הנזק שלך הוא שיחת טלפון לישראל ודמי הנפקת כרטיס חדש.
&nbsp
נראה לי שהסיטואציה השניה עדיפה על הראשונה.

למעלה