כיווץ תמונות

123נעמי

New member
כיווץ תמונות

אני מכווצת את התמונות דרך הוונדוס תפתחי את המחשב שלי ושם תגיעי לתמונה הרצויה שני פיקים על התמונה יפתחו לך את התמונה בגדול תצביעי עליה עם הכפתור הימני בעכבר תעלה טבלה - תיכנסי ל-"פתח באמצעות" תעברי ל-חץ וכנסי ל- microsoft office picture manager התמונה תיפתח עם התמונה כהה תלחצי קודם על - "תיקון אוטומטי" בתפריט העליון זה יסדר קצת את כהות התמונה אחר כך תכנסי ל- "עריכת תמונות" בתפריט העליון תיפתח לך טבלה בצד שמאל של המסך שנה גודל תמונה - "דחוס תמונות" דחוס עבור: סמני את העיגול הלבן "דפי אינטרנט" ולחצי "אישור" אחר כך תעשי שמירה בשם דרך התפריט העליון - קובץ - שמירה בשם זהו כשאת יוצאת מהתוכנה הוא ישאל אותך אם לשמור תצביעי על לא זהו הקובץ נהיה קטן בהרבה יש אפשרות בצורה הזו גם לתקן צבעיםבהירות וזוית התמונה וכדומה מאוד פשוט ונוח בהצלחה

מממאיה35

New member
../images/Emo51.gif רבהההההה

אני לא בבית אז אנסה כשאגיע, סיימתי הבוקר בקטנה 500 חלקים, היה כיפי, פעם ראשונה שהרכבתי בלי למיין אלא ישר לחפש מהקוספא את החלק שאני רוצה, באזור עליו עבדתי.. צילמתי את שלבי העבודה, אצרף כשאחזור.

מממאיה35

New member
ועם כבר, עוד מהשלל של אחד פלוס אחד

בסנטר. עוד 500 חלקים, ראיתי בעבר מישהו פה בפורום קנה או הרכיב, מצא חן לי.. את זה אתחיל היום..

מממאיה35

New member
אחרון, 1000 חלקים

פונרמי, יש לי להרכיב אותו עד סופ נובמבר - מתנה לחברה שילדה ועוברים דירה - מיועד לחדר הילדה.

מממאיה35

New member
חשבון פשוט ../images/Emo4.gif

אחד ועוד אחד = 5, זוגות כנראה רק בתיבת נח.. בכל מקרה בעל החנות עשה לי הנחה על שני הקטנים כאילו היו במבצע של ה1+1.. נחמד מצידו..

123נעמי

New member
יש לך עכשיו תעסוקה....

עד חנוכה.
בחרת פאזלים יפים אלו של ה500 חלקים נדמה לי שיש עוד שנים בסידרה-אם אני לא טועה. אותם חייבים למסגר באותה מסגרת ולתלות אותם ביחד צלמי לנו אותם בסוף תלויים על הקיר

מממאיה35

New member
תביאי לי קיר?

אז אתלה אותם ביחד
עוד שניים? יש את הלבבות ויש את הצבעונים, הם מאותה סדרה בגלל הגודל שלהם, אבל לא של אותו הצייר (וסליחה על הקישור לאתר הפאזלים, לא היה לי כח לשמור את התמונה ואז לצרף). אולי הלבבות יותר מתאים בגלל הצבעים, לא יודעת..

123נעמי

New member
קיר - זו הבעיה ?

אין בעיה בכלל זה הכי קרוב למקצוע שלי... רגע מה צריך: בלוקים, ברזלים, מלט, בטון, מים, צבע ומברשות. תגידי: יפריע לך קיר אלכסוני לאורך הסלון שלך?
רגע רגע רגע:) אם אין לך קיר - מה תעשי עם הפאזלים? תפרקי את הפאזלים בסוף העבודה?

מממאיה35

New member
מה פתאום לפרק?

אני מדביקה אותם (מקדימה או מאחורה, תלוי בגודל הפאזל) ושומרת לבית הדו מפלסי, 7 חדרים, 4 כיווני אוויר, שאבנה לי

123נעמי

New member
תקראי מה כתבתי בקשר לפאזל לאמבטיה

כדי לך לניילן אותם ואז לצפות איתם את הבריכה האולימפית שתהיה לך בגן הפורח סביב הוילה תוכלי לצלול בבריכה ולראות את הפאזלים רואים שהגפילט עלה לנו לראש

shirk7

New member
באתר הפאזלים לא מצאתי עוד בסדרה

יש לך מושג איפה אפשר למצוא? תודה שירק

מממאיה35

New member
את מתכוונת לאלה

ששמתי קישורים אליהם בהודעה הזו שלי? אם כן הם לקוחים מאתר הפאזלים, ובכל מקרה אני את שלי קניתי בחנות בסנטר, אפשר לבקש שיזמין.

ssyוM

New member
../images/Emo6.gif

תופעה מוכרת , תתחדשי
כמה שהם יפים חבל"ז.

shirk7

New member
אפשר פרטים על הפאזל הזה?

איך קוראים לו, איזה חברה? תודה ושנה טובה, שירק

מממאיה35

New member
הפרפר והאיש?

קניתי אותם בסנטר במבצע 1+1 בחצי מחיר. אבל לדעתי יש אותם גם באתר של הפאזלים.

למעלה