כיווני אויר. - קובץ

מצב
הנושא נעול.
כיווני אויר. - קובץ

כיווני אויר. - קובץ

מדוע אתה חושב כך? אני חושבת שהדירה השניה טובה יותר

דעתי
זו דירה עדיפה על הדירה הוקדמת
הן מבחינת כיווני אוויר, והן מבחינת התכנון הפנימי
לדעתי הדירה "המזרחית" מתוכננת טוב יותר במיוחד באזור הסלון-פינת אוכל-מטבח, וגם היציאה למרפסת טובה יותר. מה שכן החדרים שבה קטנים יחסית לדירה "המערבית".

לדעתי

לדעתי הדירה "המזרחית" מתוכננת טוב יותר במיוחד באזור הסלון-פינת אוכל-מטבח, וגם היציאה למרפסת טובה יותר. מה שכן החדרים שבה קטנים יחסית לדירה "המערבית".
לדעתי
ניצול החלל הציבורי טוב יותר בגרסה הזו.
מה גם שהמסדרון קצר יותר

כיווני אויר

כיווני אויר. - קובץ
כיווני אויר
אני גרושה בשנות הארבעים. עם שלושה ילדים בני 13. 8. 5
אני באה מבית גדול של 300 מטר כך שדירה מרווחת חשובה לי ולילדי. גם כי יש לי המון דברים. למרות שאני לא מארחת הרבה. שתי בנותי אמורות להיות בחדר אחד. חשבתי בחדר שינה הורים.
בשתי הדירות יש מתחת דירת קרקע עם גינה. הדירה המזרחית פונה לכביש חד סיטרי של השכונה שעליו גם חונות מכוניות שבאות למרכז המסחרי עם הסופר. ולגן שעשועים. הוא לא סואן אבל יש בו תנועה מתמדת. ומכיוון צפון אליו פונים החדרים. נכנסות כל המכוניות לבניין.
זוהר
תודה רבה רבה לך

האמת היא שקשה לי לתת לך המלצה בלב שלם

כיווני אויר
אני גרושה בשנות הארבעים. עם שלושה ילדים בני 13. 8. 5
אני באה מבית גדול של 300 מטר כך שדירה מרווחת חשובה לי ולילדי. גם כי יש לי המון דברים. למרות שאני לא מארחת הרבה. שתי בנותי אמורות להיות בחדר אחד. חשבתי בחדר שינה הורים.
בשתי הדירות יש מתחת דירת קרקע עם גינה. הדירה המזרחית פונה לכביש חד סיטרי של השכונה שעליו גם חונות מכוניות שבאות למרכז המסחרי עם הסופר. ולגן שעשועים. הוא לא סואן אבל יש בו תנועה מתמדת. ומכיוון צפון אליו פונים החדרים. נכנסות כל המכוניות לבניין.
זוהר
תודה רבה רבה לך
האמת היא שקשה לי לתת לך המלצה בלב שלם
לאחר שציינת את כל הפרטים אודות שתי הדירות קשה לי לתת לך המלצה חד משמעית בנוגע לאחת הדירות.
הדירה בקומת הראשונה פונה לכיוון מזרח (שהוא כיוון אוויר פחות מועדף עליך), ולכיוון הרחוב, שאיננו סואן במיוחד אבל עדיין יש בו תנועה מתמדת. שטחה כ-
117 מ"ר ומוצמד לה מחסן של ארבע מטר. החלל הציבורי שלה מרווח מאוד, אולם חדרי השינה בה קטנים יחסית.
הדירה בקומה השניה פונה לכיוון מערב (המועדף עליך) וכן לעבר שדרה פנימית ושקטה. שטחה כ-108 מ"ר. החלל הציבורי שלה פחות מרווח אולם חדרי השינה בה גדולים יותר. לא ציינת האם מוצמד לה מחסן, אבל נניח שלא.
על פניו, ומבלי להיות במקום, נראה שהדירות די דומות וההבדלים בניהן אינם כה משמעותיים וזו הסיבה שאת מאוד מתלבטת לגביהן. לכן לא מאוד משנה איזו דירה תבחרי, וההמלצה שלי היא שתבחרי את הדירה שמבחינה אינטואיטיבית את מרגישה בה נוח יותר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה