כיוונים טובים

אריל1

New member
כיוונים טובים

האם כשמדברים על כיוון טוב לשינה...למשל...בשביל הדוגמא דרום האם זה אומר שהראש לדרום או הפנים אותו דבר לגבי מיקום הגז בבית.מה פירוש גז פונה צפון מזרח,למשל..שאני מבשלת לכיוון או עם הגב לכיוון כי ברור שבכיוון לעבודה אז ברור שאני עם הפנים לשם אבל !!!!!בשני המקרים האחרים שציינתי אני לא מבינה תודה רבה ושנה טובה

דנה A

New member
מושג הכיוון

המושג כיוון עליו את שואלת מתייחס למעשה לשני מושגים המתייחסים למצבים שונים - כיוון DIRECTION ומיקום LOCATION, כאשר נבדק המטבח, בשאלתך, ומיקום "פה האש" שבו, נבדק האיזור בו נמצאים הכיריים, זא' המיקום, איכות הסקטור בהם נמצאות הכיריים, זא' אם נמצאים בחלק הדרומי של הבית- ובדיקה של "אופי" איזור זה, עפי' המפה של הבית. כאשר מדובר ב"פה האש" אנו בודקים גם את הכיוון=DIRECTION בנוסף למיקום, זא' את הכיוון אליו צופים הכיריים ו/או התנור. כאשר את מבשלת ועומדת מול הכיריים, הכיוון הנמצא 180 מעלות אל הכיוון אליו את צופה. גם אז אנו בודקים את "אופי" סקטור זה, האם תומך או מזין אש, אז תהיה מע' היחסים חיובית, מצב זה תומך בבריאות ובשפע של בני הבית. כאשר אנו בודקים את מיקום המיטה - הכוונה לכיוון אליו פונה הראש. שנה נפלאה דנה אהרון

למעלה