מסוף כרמלית
New member
אמת, אבל מספר הנוסעים בשעות השיא בין אזור240 לא מגיע לשכונות עבר הירקון ולעתידים.
הבורסה לבת-ים הרבה יותר גבוה מלכיוון עבר הירקון.
אמת, אבל מספר הנוסעים בשעות השיא בין אזור240 לא מגיע לשכונות עבר הירקון ולעתידים.
נכון, והקטע המשמעותי של הקו הוא מבת-ים/יפואמת, אבל מספר הנוסעים בשעות השיא בין אזור
הבורסה לבת-ים הרבה יותר גבוה מלכיוון עבר הירקון.
קו 42 לא יעבור יותר דרך שלמה.....?קווים 42/142
אמור להמשיך ולעבור בסלמהקו 42 לא יעבור יותר דרך שלמה.....?
ואם לא איזה קווים כן יעברו שם לכיוון רמת גן ?
אוקיי, תודהאמור להמשיך ולעבור בסלמה
קו 43להשלמת השרשור - קווי דן החדשים - אזור גוש דן.
קו 3
קו 243 מתבטל?קו 43
לא מתבטל. נשאר כמו שהוא בינתיים.קו 243 מתבטל?
לאקו 243 מתבטל?
מאיפה המידע על המכרז לקווי עבר הירקון?לא
הקו לא שייך לשינויים שקורים ביולי,מכיוון שהוא שייך לאשכול אחר,אשכול קווי עבר הירקון של דן שעתיד לצאת למכרז. בכל מקרה,הקו עתיד בעתיד לעבור לחברה אחרת ביחד עם קווי פתח תקווה,ראש העין ו-127 של דן.
זה לא הולך לפי המכונות והנהגיםמאיפה המידע על המכרז לקווי עבר הירקון?
וחוץ מזה קווי עבר הירקון - הכוונה חקווי רמת אביב, רמת החייל וכו', לא? ואם איני טועה המכונות והנהגים של 243 שייכים לבת ים
בסופו של דבר יהיה מכרז לקווי עבר הירקון?לא
הקו לא שייך לשינויים שקורים ביולי,מכיוון שהוא שייך לאשכול אחר,אשכול קווי עבר הירקון של דן שעתיד לצאת למכרז. בכל מקרה,הקו עתיד בעתיד לעבור לחברה אחרת ביחד עם קווי פתח תקווה,ראש העין ו-127 של דן.
אותה שאלה צריך גם לשאול על קווי אגד בחולוןבסופו של דבר יהיה מכרז לקווי עבר הירקון?
אם יהיה מכרז כזה, אילו קווים יכללו בו? נראה די תמוה, ש"דן" ירכשו אוטובוסים רבים ויתארגנו עם יתר העניינים השונים המורכבים בקווים החדשים השונים, שכעבור זמן יעברו מהם.
זה מהימן או השערות?אותה שאלה צריך גם לשאול על קווי אגד בחולון
ולגבי קווי עבר הירקון,עדיין לא נגעו בהם. קווי עבר הירקון הם:24,127,243,50,51,49,250,350,82,66,166,92,192,292.38.282,150,251
ואיפה לדעתך נמצאות פתח תקווה וראש העין?זה מהימן או השערות?
אתה בטוח, שרב הקווים השונים לא נחשבים לאשכול פתח תקווה?
קווי פ"ת אינם חלק מקווי עבר הירקון ובכל מקרהואיפה לדעתך נמצאות פתח תקווה וראש העין?
האם הן לא בקו עם הירקון? מדובר לפי הגדרות שלא אני קבעתי אלא משרד התחבורה בקווים הנוסעים מזרחה לתל-אביב ונקראים במקובץ אשכול עבר הירקון. אינני בטוח בתשובתי וגם רשמתי את זה למעלה בתשובתי לאיציק. מה שרשמתי זה על בסיס מה שאמר לי אחד מנהגי דן שנסעתי איתו. אבל שוב אם אחד מהגולשים כמו אנדי או אחד מנהגי דן שגולשים כאן יכול לעדכן ולהחכים אותנו יותר במטרייה,אז זה יותר רצוי.
לחלוטין לא.ואיפה לדעתך נמצאות פתח תקווה וראש העין?
האם הן לא בקו עם הירקון? מדובר לפי הגדרות שלא אני קבעתי אלא משרד התחבורה בקווים הנוסעים מזרחה לתל-אביב ונקראים במקובץ אשכול עבר הירקון. אינני בטוח בתשובתי וגם רשמתי את זה למעלה בתשובתי לאיציק. מה שרשמתי זה על בסיס מה שאמר לי אחד מנהגי דן שנסעתי איתו. אבל שוב אם אחד מהגולשים כמו אנדי או אחד מנהגי דן שגולשים כאן יכול לעדכן ולהחכים אותנו יותר במטרייה,אז זה יותר רצוי.
קווי פ"ת הם לא חלק מאשכול עבר הירקון!!!אותה שאלה צריך גם לשאול על קווי אגד בחולון
ולגבי קווי עבר הירקון,עדיין לא נגעו בהם. קווי עבר הירקון הם:24,127,243,50,51,49,250,350,82,66,166,92,192,292.38.282,150,251
האם קו 43 של דןקו 43
כן!האם קו 43 של דן
יפעל גם במוצ"שים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.