כיוון מראות

Rשף

New member
מניסיון הכיוון הזה דורש הסתגלות

אני נוהג ככה כבר שנים (והרגלתי גם את אישתי) ובאמת יש פחות שטחים מתים ושדה הראיה אחורה טוב ורחב יותר, אבל בהחלט דרושה תקופת הסתגלות לכך שלא רואים את קצה הרכב במראה

be_roo

New member
ודאי, כמו כל שינוי. אני החלפתי שיטה

אחרי שבמשך כמה שנים כיוונתי את המראו תכך שיראו את דופן הרכב. אז במשך שבוע מסובבים יותר הראש כדי לוודא, אבל פתאום מגלים שרואים הרבה יותר, ועל הכביש ככל שרואים יותר אפשר לתכנן טוב יותר את הנסיעה ולא להיות מופתעים.

Rשף

New member
../images/Emo45.gif מסכים לכל מילה

אחי כשאתה חונה ברוורס

יהיה טוב לדעת היכן מה המרחק בין הרכב שלך לרכב החונה ליד ולכן מומלץ לכוון את המראה כך שיראו חלק מהרכב (פס קטן) אם אתה רוצה כיסוי מלא שים מראה פנורמית בתוך הרכב או שתוסיף מראה עגולה על המראות צד

be_roo

New member
הפתרון הכי גרוע שקיים

א. כשאדם נוהג ברכב קבוע, הוא יודע לאמוד את הגודל שלו והמרחק מרכבים אחרים ולכן אין צורך לכוון את המראות לדופן. ב. גם אם לא היה המצב כך, עדיף לשרוט את האוטו בחניה מאשר לפספס רכב ב-90 קמ"ש בעת מעבר נתיב בכביש מהיר. ג. אם במקרה אתה כן חייב להעזר במראות כי אתה מחנה רכב שאינו שלך ואין מי שיכוון, הזז אותם לשם ביצוע החניה והחזר אותן לכיוון המומלץ ע"י דני לאחר מכן. ד. מראה פנורמית מעוותת מרחקים, מסתירה חלק גדול יותר מהשמשה, ויכולה לפגוע בנוסעים בעת תאונה ה. אביזרים כמו מראות צד נוספות מיועדים לעזור בחניה כאשר המראות הראשיות מכוונות כפי שהציע דני, ולא להפך.

לוטן זק

New member
אני תמיד מכוון...

אני תמיד מכוון את המראות הצדדיות שלא יראו את הרכב. שמתרגלים לזה זה יותר נוח, כי יש לך יותר שדה ראייה... לוטן

ע ו מ ר 16

New member
עד עכשיו דיברתם

על כיוון המראות כלפי חוץ ופנים יש איזה שהם המלצות על הזווית הכי טובה לכיוון של הגובה של המראה?

be_roo

New member
כך שתראה את הרכבים שמאחור

בהנחה שהכביש הוא במישור אחיד.

למעלה