כיוון מע' דיסקים

talmiz

New member
כיוון מע' דיסקים

הי, האם יש דרך לכוון את מע' הדיסקים באופן עצמאי ? המע' היא מסוג Shimano M575 Disc את הידית השמאלית צריך ממש לסחוט על מנת לקבל עצירה טובה. תודה.

ofekgg

New member
ראולי? אם כן תעשה Bleeding

שזה החלפת השמן שיש בבקרס, נשמע כאילו יש לך קצת אוויר במערכת וזה דופק את כל הסיפור.. הייתי ממליץ ללכת לחנות אם אתה לא יודע לעשות לבד..

tal913

New member
מה עם הרפידות?

תבדוק נזילה מהמיכל או מהצנרת.

talmiz

New member
לא נראה שיש לי נזילה

כמה עולה לעשות BLEEDING ? יש לכם המלצה לחנות מסויומת במרכז ? תודה.

tal913

New member
תשמע, לעשות בלידינג לשימנו זה קלי קלות

מישרים את מיכל הנוזל שעל ידית הבלם כך שיהיה מקביל לקרקע, פותחים את שני ברגי הפיליפס, מסירים את המכסה, פותחים מעט את הניפל שבקליפר, מחברים אליו צינורית או ישר שקית בכדי לנקז נוזל בלמים, אופס שכחתי, קונים שמן מינרלי לשימנו, מתחילים לפמפם את הידית עד שכל האויר יוצא ( מרגישים) תוך כדי כך ממלאים נוזל בלמים וסוגרים את הניפל. בפועל זה יותר קצר ממה שכתבתי. לא ענית לגבי הרפידות.

קילופים

New member
מנצל"ש - אוויד ג'וסי 5

ביצעתי בליידינג בקלי קלות בפעם הראשונה עם הערכה של אוויד. הכול עבר סבבה אבל יש לי בעיה אחת שאני לא מצליח לפתור. כשאני לוחץ על ידית הבלם יש לי מהלך קצר שלא משפיע על הבלימה עצמה ומיד אחריו, בהמשך לחיצה, השמן מתחיל לזרום במערכת וללחוץ על הרפידות (וואו קשה להסביר). מה שמוביל לעובדה שאני לא יכול לקרב את ידית הבלם קרוב לגריפ כפי שהייתי רוצה, כיוון שמהלך הלחיצה של הידית הוא מאוד ארוך. כשעשיתי בלידינג לידית גיליתי שככל שאני יוצר יותר לחץ במערכת (על ידי לחיצה על המזרק) כך המהמלך מתקצר ורגישות הבלימה. הבעיה היא שעד שאני מוציא את הצינור ומבריג חזרה את הבורג הלחץ יורד משמעותית (ואני עושה את זה מהר ככל שאני יכול). יש הצעות? אגב, הפרויקט הבא שלי הוא טיפול בבולם האחורי שלי. וככה אני הולך לעשות את זה. יש משהו שאני צריך לדעת מראש? תודה

tal913

New member
לגבי האויד אין נסיון לעזור לך, אבל...

לגבי הפוקס לך על זה, אין לך מושג כמה זה פשוט וקל ומועיל.

eladhs

New member
טיפול בפוקס

שאלה שלא קשורה לפוסט אבל אם כבר עלה הנושא - לא הצלחתי למצוא סרטון או הוראות כתובות לבצע טיפול שנתי הכולל גם החלפת שמן. האם אפשר לעשות טיפול כזה עצמאית?

JacB

New member
יש לי נסיון אישי קטן

עם מערכת זהה. קיבלתי אותה עם אופניים חדשים. גם אצלי הידיות ניסחטו ממש עד הכידון כדי לעצור. בחנות ביצעו לי בלידינג, לא לשביעות רצוני. ניסו להסביר לי שבמערכת ברמה כזאת זה בסדר. לא קיבלתי את ההסבר. (התגעגעתי למעצורי ה V באופני הישנים שעלו כ 1/3 מאלו
). האופניים נישלחו לשירות שימאנו, והפלא ופלא! הבלמים עוצרים כמו שהם אמורים לעצור (בנחישות וברגישות...). המסקנה שלי: גש למומחה. אם זה לא יעזור, חפש מומחה אמיתי. כי בלידינג כנראה אינו תרופה לכל מחלה.

talmiz

New member
אז זהו שאני צריך המלצה

למומחה כזה אם יש למישהו.

prigal

New member
רוזן מינץ ברעננה!

סידרו לי את הברקסים תיק-תק! בלידינג בשעה והכל סבבה! דבר עם גידי - מנהל החנות :) דני BCR

למעלה