כידוע לכולם....

RoY Circa182

New member
כידוע לכולם....

אני רועי החמדמד....ואני בדרך כלל מרוב שעמום... אומר לכול מי שיש בגרות בהצלחה אז יש מחר בגרות אז בהצלחה ביי ועכשיו ברצינות כי זה נושא לא קל בגרות בתנ"ך... הורים, משפחה, חברים, אורחים יקרים... היום בהיות בן 13 אני רוצה לכבד את כולם בברכת הצלחה בבגרות בתנ"ך קשה קשה אבל ביד קשה וזרוע נטועה אנחנו נצא גם מזה אם לא...יש מועד ב'... ומי שעושה...שיגיד לי...יש מצב ניפגש שם (אמן לא אמן לא אמן לא אמן לא אמן לא) אנחנו נעבור כמו חזקים!!!!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה (ד"א...זו הבגרות האחרונה לרוב האנשים...אלא אם כן יש אנשים מפגרים כמוני שלומדים גם ג"ג....גיאוגרפיה לאלה שלא יודע מה זה הקיצור הדפוק הזה...) צום קל וחג באג

B182

New member
קודם כל

אין מועד בתנ"ך. נכשלת- אתה נבחן שנה הבאה. וזה לא המבחן האחרון לכולם חוץ ממך- יש לי אזרחות שבוע הבא .....ואז .....זהו- סיימתי את כ-ל הבגרויות ! סימתי את בציפר
אז בהצלחה וכאלה.

RoY Circa182

New member
חש :)

חחחחח נו המועד ב' זה מה שעושים שנה הבאה אותו חומר ממה שעשיתי השנה וכאלה ואני גאה להגיד שקיבלתי 57 במועד ב'...אחרי שחשבתי שאני אקבל 9 ואני ניגש על 63 סוף סוף....קצת ישועה....(יהושע?) :) בהצלחה וגם באזרחות אבל אני הולך לפי הבגרויות שלי אז ניפגש בג"ג חחחחחחח שאני שם כסף שאני היחיד שעושה את זה!!!

למעלה