כיבוס שמלת כלה

שירלי282

New member
כיבוס שמלת כלה

היו לי שתי שמלות בחתונה- השנייה פשוטה יותר והיא ממש התלכלכה מהרצפה כי הורדתי את העקבים....הבעיה שלי היא שבמכבסות רוצים לקחת לי 150 ש"ח על ניקוי יבש ואמרו לי שיכול להיות שלא הכל יירד...האם כדאי לי לכבס פשוט רק אותה בבית ב 90 מעלות? זה יוריד כמו במכבסה נכון?

Pixelss

New member
תלוי מאוד בבד

לא כל בד יסתדר טוב בכביסה רגילה ובטח שלא ב 90 מעלות שזה הרתחה! ניקוי יבש הוא תהליך עדין שנועד לבדים מיוחדים שלא ניתן לכבס רגיל. אני דווקא כן הייתי משקיעה בניקוי יש או מנסה אם כבר לכבס ידינית ולא במכונת כביסה רגילה.

כתמים מתקבעים בחום גבוה

אני עשיתי נקיון לשמלת כלה בעבר - הכנסתי את הקצה המלוכלך לאמבטיה וקרצפתי עם ספוג במים פושרים עם אבקת כביסה. שטפתי עם הטוש והכל ירד :) בהצלחה!

netae123

New member
זה ממש תלוי בשמלה, את שלי למשל לא יכלתי

לשלוח לניקוי יבש גם אם רציתי- כיוון שזה היה קורע את הבד. במכבסה הציעו לי לשלוח לניקוי מיוחד (לא ניקוי יבש) נקרא- "ניקוי עדין מיוחד" או משהו כזה. אחרי שדיברתי עם הסטודיו ממנו קניתי את השמלה, הם אמרו לי לשטוף אותה לבד (רק חלק מאוד מאוד קטן מהחלק התחתון של השמלה התלכלך, וממש בקושי)ביד ורק את החלק התחתון עם טקסטיל שמפו- ועכשיו היא כמו חדשה. ממליצה לך לבדוק עם המקום ממנו רכשת את השמלה מהי הדרך הטובה והבטוחה ביותר לנקות את השמלה.

dominogrose

New member
אני ממליצה לכבס את השמלה ביד

עם אבקת כביסה ומים חמים. מה שכן, אני גם ממליצה לך מאוד על אבקת כביסה של אריאל 3D שמסיר כתמים בצורה מעולה. אני קיבלתי את האבקה בנסיינית בפעילות של אריאל ואני ממש מרוצה. זה ינקה לך את השמלה טיק טק.

למעלה