כיבוי של ה-H-10

iaqweasd

New member
כיבוי של ה-H-10

בשעה טובה, קניתי היום את ה-H-10! הפעלה מתבצעת ע"י לחיצה קלה וכיבוי ע"י לחיצה מתמשכת על הכפתור ההפעלה/כיבוי. שמתי-לב שאם למשל אני מפעיל את הרדיו ולאחר מכן יוצא ממנו ומכבה את המכשיר, בפעם הבאה שאני אדליק את המכשיר, הוא אוטומטית יקפוץ לרדיו, ובכלל, אין לי דרך לכבות אותו. בנוסף, ראיתי את המסך פתיחה של IRIVER רק בפעם הראשונה. בפעמים האחרות שאני מדליק את המכשיר, הוא קופץ לי ישר לרדיו או למקום האחרון שלחצתי בתפריט. זה מסתדר רק כבר אני עושה למכשיר RESET. האם יש דרך לכבות את המכשיר באופן מלא ולא למצב שנראה כמו "השהייה". יש יש דרך לכבות את הרדיו? תודה!

weird dust

New member
גם באייץ 300 הוא חוזר לתפריט הקודם

בו הוא היה לפני כיבוי המכשיר. אני לא יודע איך זה באייץ 10 אבל באייפוד הוא רק ישן. כמה זמן לוקח לך לפתוח את המכשיר? כמה שניות או עד חצי דקה בערך?

iaqweasd

New member
איך אתה פותר את זה?

לוקח לי 2 שניות בדיוק לפתוח אותו והוא ישר קופץ לפונקצייה הרדיו. בפעם הראשונה (וגם לאחר RESET) לוקח לי לפתוח אותו משהו כמו למעלה מ-10 שניות והוא מראה לי את המסך של IRIVER בהתחלה. יש לך מושג איך אני מכבה את הרדיו?! גם כשאני יוצא ממנו, הוא עדיין עובד לי ברקע. תודה!

iaqweasd

New member
הסתדרתי בנושא + שאלה נוספת

הבנתי איך אני מכבה את הרדיו - בתפריט הראשי לוחצים על הכפתור PLAY/PAUSE. עכשיו, אני לא מבין איך עושים STOP לקבצי MP3 במכשיר! אם אני יוצא משיר שמנוגן כעת, הוא ימשיך לנגן אותו. בכל מקרה, אם אני אכבה את המכשיר ואם לא, אני תמיד אגיע לקובץ הפתוח ע"י לחיצה על PLAY/PAUSE) בניגוד למצב שבו הנגן MP3 מופסק. כיצד ניתן לעשות STOP לקבצים שאני מאזין להם ובעצם להפסיק את פעולת הנגן? תודה ענקית!

יאיר B

New member
כמה דברים

1. איןבנגן STOP, יש PAUSE. למעשה, במעט מאוד נגנים יש אפשרות לעשות STOP. 2. ברגע שאתה לוחץ על כפתור הכיבוי - המכשיר נכבה. נקודה. הוא לא ממשיך לעבור. אבל הוא זוכר את המקום האחרון שהיית בו או אות הפעולה האחרונה שעשית. לכן הוא חוזר כל פעם שאתה מדליק אותו למקום האחרון שהיית בו. 3. אני לא מבין מה זה בעצם להפסיק את פעולת הנגן. אם הכוונה להפסקת פעולת הדיסק הקשיח - הוא מפסיק לעבוד כשהזיכרון החוצץ מתמלא. אם עשית PAUS לנגן, לאחר מספר שניות, זיכרון החוצץ מתמלא והדיסק בכל מקרה מפסיק לעבוד. אל תדאג יותר מדי לנושאים של כיבוי. הכל מתוכנן ועובד הייטב

למעלה