כיבוי נייד חדש

irisiris1

New member
כיבוי נייד חדש

יש לי מחשב נייד חדש DELL 1520 GF השתמשתי בו אולי 5 פעמים עד היום. היום, כשהורדתי את החלק העליון של המחשב, לא סגרתי לגמרי, המסך כולו נהיה שחור ולא עזר מה שעשיתי כדי להדליקו. בלית ברירה לחצתי 8 שניות על המחשב כדי לכבות בצורה לא רגילה ולהדליק אח"כ. זה קרה למישהו? המחשב פגום? גם ככה אני לא מרוצה מהרבה פונקציות שלו, אבל חשבתי שלפחות הוא יהיה דלוק בלי בעיה (עבדתי בו קודם לכן כשעה, גלשתי בYNET, זה הכל).

omernaor

New member
ברוב הניידים, סגירת המסך מעבירה

את המחשב למצב stand by. לחיצה אחת על כפתור power אמורה להדליק אותו. תבדוק בהגדרות צריכת החשמל מה הוגדר למחשב לעשות בזמן סגירת המכסה (lid).

irisiris1

New member
זה לא קורה עם לחיצה 1 על פאוור

המחשב הנייד שלי לא מסוגל להידלק מחדש אחרי שהוא על מצב סטנד ביי כלומר אם הוא דולק והורדתי את המסך העליון אפילו לא עד הסוף כל המסך נהיה שחור ולא ניתן להדליק את המחשב ע"י POWER ולא בשום דרך אחרת אלא ע"י כיבוי 8 שניות על פאוור והדלקה מחדש כשעשיתי זאת נכתב לי windows failed to srart ובקשה לשים מחדש איזשהו דיסקט של רקוברי אני מנסה להתקשר לDELL לכל הטלפונים והם לא עונים האם החברה בכלל נותנת שירות????? יש למישהו טלפון נורמלי של החברה הזו??? התקשרתי לכל ה1700 שלהם ואין מענה. איזה בעסה, לקנות מחשב פגום ואין עם מי לדבר!!!

omernaor

New member
יכול להיות שההתקנה שלך פגומה

אם הוא מבקש ממך דיסק של recovery. האם הייתה לך איזושהי בעיה במהלך ההתקנה? ניתוק מהחשמל, סגירת מסך, errors למינהם...? באיזה מערכת הפעלה מדובר?

יאיר B

New member
לחלונות יש לפעמים בעיה עם התעוררות מחדש

במקרים של סטנד-בי (ולפעמים גם עם היברנטציה, שלא חוזרת כמו שצריך). תגדיר לו לא לעשות כלום כאשר אתה סוגר את המסך - זה יפתור את הבעיה (אומנם בצורה עקומה, אבל יעזור במשהו).

irisiris1

New member
איך מבטלים אופציית סטנד ביי וסליפ?

איך מבטלים מהמחשב את הסטנד ביי והסליפ? איך אומרים למחשב לא לעשות כלום כדי שלא יהיה מסך שחור? יש לי מע' הפעלה ויסטה... אנגלית.

omernaor

New member
נכנסים להגדרות צריכת חשמל

ובאופציות תמצא מה לעשות בזמן סגירת המסך (closing the lid)

bar666xp

New member
נסי להחזיק את מקש FN כמה שניות...

אולי גם הם עוברים לשיטה הנהוגה בלנובו... בהנחה כי מדובר באמת בSTANDBY... אגב צריך להיות חיווי בצורת נורית/לד בדר"כ מסומן בירח.

bar666xp

New member
בין מה שאמרתי לבין המערכת הפעלה אין קשר...

מקש הFN במקלדת. לגבי ביטול ושינוי הגדרות חשמל = POWER OPTION שבלוח-בקרה/CONTROL PANEL.

Jan22

New member
בדרך כלל הכל נקבע דרך POWER OPTIONS

START - CONTROL PANEL - POWER OPTIONS / שם אתה יכול לכוון את התצורה שאתה רוצה . כמה שאני מכיר הוא מכבה את המסך כדי לחסוך בחשמל וכדי להחזיר אותו לעבודה ,צריך ללחוץ את מקש הPOWER של הנייד (=מה שמדליק את הנייד).

למעלה