כיבוי המתשב

באגירה

New member
כיבוי המתשב

למשתתפי הפורום שלום, יש לי מחשב P1G ומע´ הפעלה WIN98, כאשר אני מנסה לכבות את המחשב דרך התחל -> כיבוי ... המחשב איננו כבה ובמקום זה נכנס "למוד של שינה" היציאה ממצב זה מתאפשרת רק על ידי ניתוק המחשב מרשת החשמל גם לחיצה על RESET או כפתור ה ON/OFF לא עוזרות. אני מנית שיש צורך לשנות משהו בהגדרות האיתחול של המחשב אבל אינני יודע מה. תודה באגירה.

AfiComp

New member
באגירה אחי ! זה אני, מוגלי .... ../images/Emo13.gif

א. קליק ימני על שולחן העבודה=>מאפיינים=>שומר מסך=>הגדרות=>מתקדם. בדוק שתחת השורה (אם מופיעה לך אחת כזאת, ואני מאמין שאמורה להופיע...) כאשר אני לוחץ על כפתור הכיבוי במחשבי => כיבוי. ב. בעת הפעלת המחשב, הלד על מקש ה-DEL בשביל להכנס לביוס (בחלק מהלוחות יכול להיות גם מקש F2)=>חפש שורה/תפריט בשם Power Managment=>חפש רכיב בשם Power Button Function\Power Switch, באמצעות החיצים נווט עד שתגיע לאותה שורה=>בעזרת לחצן הפלוס (+) שנה את מאפיין אותה שורה עד שתגיע למשהו בסגנון של ShutDown או On/Off, כרגע אמור להיות על מצב Sleep או Suspend. הקש ESC פעם אחת בשביל לחזור לתריט הראשי, ואז F10 בשביל לצאת תוך שמירת השינויים. ג. ספר לנו מה התוצאה. בהצלחה, AfiComp

AfiComp

New member
במחשבה שניה...

סעיף א´ לא כל-כך רלוונטי לבעייתך, אבל ברגע שהעסק ייסתדר, אם מופיעה לך אותה השורה שדיברתי עליה, תוכל לבצע כיבוי מסודר של המחשב ע"י לחיצה פשוטה על כפתור ה-Power. ומחשב שלא כבה כמו שצריך ניתן לכבות ע"י לחיצה ארוכה (מספר שניות) על לחצן ה-Power. נסה ותראה שלא חייבים לשלוף את כבל החשמל. בהצלחה, AfiComp

באגירה

New member
תודה AfiComp (מוגלי)

הכוון היה נכון אבל התצוגה בביוס שלי היתה קצת שונה, הייתי צריך לעשות DISABLE ל - POWER MANAGMENT. באגירה.

למעלה