כח סקווירטל

שרון mw

New member
כח סקווירטל

בהתחלה כשראיתי את סקווירטל מוציא את המשקפיים חשבתי שכבר הוא עוזב את אש,על הפרק ה``ראשון`` (למרות שהוא לא ראשון) .אם אש משחרר את כל הפוקמונים הטובים שלו, איך הוא רוצה ליהיות פוקמון מאסטר? צריך להביאר לו בומבה לראש. פרינסס---,--`-{@

mr. man

New member
אש

אש

משחרר חלק מהפוקימונים שלו בשביל שיהיו לו פוקימונים אחרים. את לא רוצה לראות בסדרה כל הזמן את אותם הפוקימונים, נכון?

EverMan

New member
talked too soon

סקווירטל כן עוזב את אש בעונה השלישית ... הוא חוזר לצוות סקווירטל אחרי שהם כמעט מפסידים באיזו תחרות כיבוי אש.

Dragonite

New member
שמעת על המחשב!?

לגארי יש 200 פוקמונים! וגם אש היה יכול לשים פוקמונים במחשב (למי שלא שיחק בגיים בוי, הכוונה לפרופסור אוק) כדי שיהיה שינוי ולא יראו כל הזמן את אותם הפוקמונים! לאש תמיד יש 6, ואת מאק, סנורלאקס וקינגלר אצל אוק

אורי.14

New member
זה כן הפרק הראשון

גם בארה``ב זה היה הפרק הראשון ששודר מהעונה החדשה

mr. man

New member
בערך

ביפן זה עוד חלק מעונת ליגת תפוז. העונה החדשה זה רק עוד כמה פרקים אחרי הפרק עם טוטודייל.

Dragonite

New member
ביפאן, וגם בארה``ב

אז ככה: בארה``ב הפרק שהיה ביום חמישי, זה הפרק הראשון בעונה, אבל עדין נחשב ונת איי תפוז הפרק שצוות רוקט רוצים לגנוב את התנין (לרוקט: שהיה פוקמון שכבר נועד שיתנו אותו למאמנים אחרים והוא לא היה פראי) טוטודייל, זה הפרק הראשון של עונת מסעי ג`וטו

rocket

New member
אין תגובה...

טני לא מכירה את הפרק לכן אני לא יכולה להגיד על זה כלום... כשה הוא ישודר אני אגיד לך מה אני חושבת על זה...

Pikachuit!

New member
דווקא ..

הסדר לפי היפנים הוא עד הפרק שאש יוצא לליגת ג`וטו, הפרק שאחריו הוא כבר העונה החדשה. לפי האמריקאים, זה עד הפרק צ`ריזארד מתקרר .. הפרק שאחריו הוא העונה החדשה, למרות שזה עדיין בליגת תפוז.

Dragonite

New member
אני חושב שבפרק שהוא יוצא לג`וטו זה כבר העונה החדשה...

אבל אני לא בטוח

למעלה