כחרדי מענין אותי:

כחרדי מענין אותי:

כחרדי מענין אותי לשאול אתכם הבחורות החמודות והכוסיות כשבחור חרדי חמוד וחתיך מתחיל איתך באוטובוס בתחנה או איפה שלא יהיה מה עקרונית תהיה התגובה שלך? 1. איכס חרדי שילך לאונן במקווה,...או שההפך 2.דווקא מדליך כל הקטע חרדי וזה... הבילתי מושג וכאלה...נשמע מרתק או ש 3.החרדי זה לא סיבה לא ללא ולא לכן, יזרום יזרום ,לא יזרום לא יזרום!? ממש מענין אותי הקטע וממכם צ`יקס אני רוצה לשמוע מה אתם אומרות.

מה זה משנה חרדי או לא

נשמה זה תלוי במה הייתי מרגישה באותו רגע באותה סיטואציה אני לא פוסלת אנשים משום סיבה לא בגלל היותם דתיים..לאום אחר..דת אחרת.. מה שקובע בסוף זה אם נוח לי בקרבתו ואיך זה יזרום..יום מתוק שיהיה לך

כחילונית אני עונה...

אם דוס היה מתחיל איתי, סביר להניח שלא הייתי מבינה שהוא מתחיל איתי, פשוט כי לא הייתי מצפה לכך. בכל אופן, בהצלחה!

בולבוס

New member
היי

השאלה שלי למה אתה שואל זאת? היש לך ספקות לגבי דתך? והזרם שאליו אתה שייך? כי אני מכיר דתיים רבים וגם חרדים הדוקים ואלו הדברים שלא!!! אמורים לעניין אותך.

our lady peace

New member
ממ..

אין לי בעיה עם דתיים כבני אדם כל עוד הם לא מתחילים להטיף לי על דת ופוליטיקה, כי אז אני פשוט מסוגלת להרים חולצה מולם. זה הכי מרגיז אותי בעולם. אבל לא נראה לי שהייתי יוצאת [או מתחתנת, כמו ששאלו אותי היום] עם דתי או חרדי, אני אתאיסטית, לא שומרת, ולא מסוגלת להתחיל להפריד חלב ובשר, לשמור נגיעה, שבת וכשרות.. פשוט לא..

למעלה