כחלחל וסילבן

כחלחל וסילבן

אני גאה בעצמי שאתם כה חפצים בסילוקי, זה מוכיח את גודל המועקה שלכם למול נוכחותי אומרים שלהתגרש, להרוס, לברוח מבעייה זה הכי קל, הקשה והמאתגר זה להתמודד ואת זה לא ראיתי אצלכם, וזה מובן כשאין מצע, אין השקפה, אין דרך, אלא רק שינאה ובנייה על חורבות למה כבר אפשר לצפות? מה שקצת באמת מעצבן אותי זה שמדי פעם אני מדבר בבוטות כגון "טמבל" וכהנה. אם תלכו אחורה בהודעות תרא כמה קיתונות של שופכין קיבלתי על ראשי, אבל מה אני עשיתי? הרי אין לי למי לפנות , למנהל הפורום? הוא לא הדמות הראויה במיוחד, הוא גם לא חכם כל כך. אני המשכתי עניתי והנה יש לכם פורום תוסס אז במקום לבכות אבא אמא גרשון, תאזרו מותן ויללה לעבודה, תראו שיש לכם מה לומר. בהצלחה...לי

mosh_the_ant

New member
טמבליקו...

לא ידעת שגאווה ויהירות היא חטא ? (וגם שגיאות כתיב....) אני עדיין מחכה להסברים שלך על החיים החרדיים..אתה יודע רק להשמיץ - מה שנקרא "brain farts" ... וזה מה שכתבתי לך בהתחלה כשהכרתי אותך: "ניסיתי לעקוף את כל הדמגוגיה הדתית\חילונית -אבל אתה כמו שחשבתי -בחרת ללכת בדרך הקלה . דרך השנאה .".... "לפי דעתי המנחשת -את\ה בן 13 .(ואם לא -אז,מנטלית) מתלהם, מתלהב, מביא מילים שמצאת במילון -אבל לא נכנס לעובי הקורה.בקיצור מה שנקרא במחוזותינו " זיין שכל " "אני פשוט צודק בעובדות והמציאות מוכיחה זאת." - בשבע מילים הוכחת לי שאתה צודק ? מה עם דוגמאות,פירוט ,מתי ואיך , הרוחניות של הדת מול האפסות של החיים ללא אל וכו´... תחזור אלי עוד כמה שנים -כשתלמד משהו . אז קדימה תפציץ....

למעלה