את התמונה לא ראיתי כשפתחתי את ההודעה אבל כאשר לחצתי על האיקס האדום הקטן היא נפתחה והיא ממש מעניינת ומיוחדת. באיזה טכניקה עשית אותה? תראה עוד מהסדרה של הכחולים האלה! אני אוהבת דברים כחולים...
אם יצא לך לראות צילומים שונים שהעלתי כאן, אני מנסה,בעיקר בצילומי פרחים לקבל תוצאות קצת "שונות" ולא בדיוק סטנדרטיות ,כדי לנסות כיוונים שונים מצילום "פרחי גלויה" (למרות שיש לי גם כאלה)וכך גם כאן ניסיתי ללכת בכיוון הזה,ההפוך ,אולי,מהצגת הפרחים המקובלת.
פעם היו גלידות בצבעים שונים: פירות היה כתום פסטלי כזה, פיסטוק היה ירוק פסטלי וכולי. אפילו לצבעי פסטל היו קוראים אז "צבעי גלידה". אחרי זה היתה מהפכה בעולם הגלידות, וכל הטעמים הופיעו בצבעים מאוד סינטתיים, כחול בוהק כמו זה של הwindows, צהוב פלורסנט וכולי. והיום חזרו לגל טבעי והגלידות המשובחות לבנות או חומות והטווח בין הצבעים האלו. הצילומים שלך מזכירים לי את הגלידות המלאכותיות. אני לא אוהבת את זה. מצד שני היו המון אנשים שלקקו את האצבעות וביקשו עוד
דבר ראשון אני לא מבינה גדולה באומנות דיגטלית- קח את זה בחשבון. אחת מהסיבות שאני לא אוהבת לראותאת המקור היא שלפעמים זה הורס לי מהרושם- חשבתי מי יודע מה עשית ואז אני רואה את המרקור ואני רואה שלא עשית יותר מדי. זה בגדול. ועכשיו אליך- האמת היא שאינני רואה שינויים משמעותיים מלבד שינוי הצבע שהפך את התצלום מסתם חפץ למשהו נאיבי. אבל בתמונה עצמה מבלי לנתח- רק הצבע. דרך אגב- אפשר להגיד מה מרגישים ורואים גם בלי להיות מבינים גדולים. רגשות שלך יהיו תמיד נכונים, בלי קשר לידע שלך במשהו ספציפי.
הי לי גם נסיונות ליצור דיגיטלי ,אבל הרבה זמן לא התעסקתי בזה אם תרצי תוכלי להיכנס לאתר (דרך כרטיסית הפרטים ) ההבדל בעיני הוא הצגת הפרחים בצורה שונה מבחינת הזוית צילום,הזום והשינוי בצבע כאשר הצבעים הופכים בעצםלכחול/שחור/לבן (אולי הדוגמה למקור היא לא בחירה הכי מוצלחת)
ירוק.....וכו´. אהבתי במיוחד את התמונה הראשונה שצרפת. היא הכי נעימה לעין לפי דעתי. באופן כללי, שאר הדברים בכלל לא דיברו אליי, לא יודע למה אבל הם לא אומרים לי כלום אם הם בכלל אמורים להגיד משהו אולי כיוון שלא הבנתי מה יש שם ולכן בגלל זה אהבתי במיוחד את המקור כי שם ראיתי שזה פרח והבנתי שרצית להראות אותו מנקודת מבט שונה ובהחלט מעניינת. בד"כ אנחנו לא מסתכלים על פרחים מנקודת מבט כזו.