כחול בדם!!!

NK The man

New member
כחול בדם!!!

אתמול יצאתם בשן ועין מהעורווה. הייתם אמורים להפסיד... אם שום לא היה קולט שסביליה הוא האפס הכי גדול בעולם(אחרי סנדרו דה סוזה, ישראל כהן ו... איוון קמפו...) הייתם גם מפסידים... כמובן שהוצאתם את הנקודה רק בזכות דודו אוואט, שוער הנבחרת!!! (אוי, לו רק הוא היה משמיט את הכדור לתוך השער...)

Pablo Aimar

New member
חביבי..

מה אתה שמח?! אתם מקום אחרון ואנחנו ראשון אז סתום ת´פה!

NK The man

New member
מי שמח?!?!?!?!?!

אני הולך לכל משחק בית שלנו(מסורתי, לא נוסע בשבת...) ובזמן האחרון אני מגיע למשחקים כדי לראות את היריבות... כך היה גם אתמול... ובגול של יוסי צרחתי כמו שלא צרחתי כל העונה... אז תבין!!! מי יודע אולי אתמול נשבר הנאחס שלנו נגדכם ומהעונה הבאה אתם תתנו לנו 9 נק´ כל עונה... (איך אומר בועז שרעבי? הלוואי...) נ.ב למרות הכל, אני מאמין שנשאר...

NK The man

New member
דרך אגב...

אני מבין מהשם שאתה אוהד של ולנסיה אז... תזכיר לי שוב כמה נגמר ריאל:ולנסיה?????????????????????????????? מה אמרת? פורטיו שם גול????????????? בישול נדיר של זידאן!!! כן ירבו...

Pablo Aimar

New member
4-1

הבנת טוב,אני אוהד את ולנסיה,אלופת ספרד. לגבי פ"ת,שבוע הבא תחזרו להפסיד,אז תשמח כל עוד אתה יכול! :)

NK The man

New member
קודם כל...

נכון!!! אבל אנחנו לא נרד...(שמעת על האופצייה של הקפאת היורדות...?????) ועוד משהו... בקשר לולנסיה אתה בטח מתכוון אלופת ספרד היוצאת!!!

תן לי להבין...../images/Emo60.gif

אתה אוהד פ´´ת אבל בא כדי לראות את היריבה??? ומה יש לך נגד וולנסיה? כי יש לה סגל חלש מאוד יחסית לריאל והיא לעומת הקבוצה שאתה אוהד מצליחה לקחת אליפות

NK The man

New member
כן...

כי הפועל שיחקו כמו קונוסים, המאמן פתח בהרכב עם שחקנים שלא יודעים כלום על איך נותנים פס ומה שיצא זה שרשרת של הפסדי בית לקבוצות נחותות מאיתנו... על תדאג, תגדל תבין...

אני לא צריך לגדול ולהבין../images/Emo60.gif

אני מכיר הרבה אנשים כמוך ואני פשוט חושב שלאנשים כמנוך לא צריך לקרוא אוהד

למעלה