כזה בלאגן...

צומיש

New member
כזה בלאגן...

אני כבר לא יודעת איפה לפרוק ואיפה לכתוב כתבתי כאן כל כך ומעטים האנשים שלא יודעים את הסיפור שלי אבל הכל כל כך כואב, היה לי אהבה מאד גדולה 4 שנים אהבתי.. והבעיה היא שעדיין אני אוהבת ואני עדיין רוצה וגם הוא בהתחלה (אל תשאלו איך אני יודעת פשוט יודעת) אני אנסה לתת כיוון היינו מאוהבים עד מעל הראש היינו מהזוגות שאף אחד לא מבין מה אנחנו עושים אחד עם השני אבל לנו הייתה שפה משלנו.. ואז לפני שנה וקצת אמרתי לו שהוא מסיים את התואר הראשון וגם ככה אנחנו כל הזמן ביחד היינו 24 שעות ביחד בעצם היה יום וחצי שלא היינו יחד אבל מי סופר, אז שאלתי את ההורים שלי אם יהיה בעיה שהוא יעבור לבית שלנו ואמא שלי שהייתה בקשר טוב איתו מאד אפילו אמרה מה זה יהיה שונה ממה שהיום.. ואז הוא עבר לגור איתי בהתחלה היה סבבה באמת עזרנו בבית והכנו וניקינו ואפילו דאגנו לכלב.. ואז לאט לאט הכל התערער וכל הג'ורה והג'יפה עלתה למעלה הוא היה בבית כי לא מצא עבודה ואני הייתי בלימודים ואמאש לי דאגה לרכל גם עליו והוא שתק לא אמר לי מילה.. אח"כ גיליתי לבד שאמא בוגדת באבא.. והוא אמר לי נו ידעתי.. ואז אחי שהוא ואחי היו בקשר מצוין (מה שתמיד הזהרתי אותו) קיבל קנס ואנחנו שלקחנו את האוטו רק פעמיים או משהו כזה אחי טען שזה האקס שלי אשם, משם לכאן לא ידעתי למי ולמה להאמין ואז שאלתי אותו והוא מאד נפגע "שלא הייתי לצידו" רציתי להציע לאחי כסף הוא טען בתוקף שלא ואני בכל זאת הלכתי והצעתי ואחי דחה בתוקף.. ואז הכל התערער לאט לאט הוא לא דיבר עם אמא שלי וגם עם אחי כי הוא עשה בלאגן שהוא לא לקח את הקנס ועשה מה שהוא רוצה.. ואת אמא שלי האקס שלי התחיל לא לסבול ואני כמובן הייתי תקועה בין שניהם.. הרגשתי שחרב עולמי והוא עדיין גר איתי.. הכל נפגע. הוא מצא מעין ידידה בלימודים ובהתחלה שהתחיל לדבר איתה שאל אם יפריע לי שהוא ידבר ואני לא אהיה נוכחת אמרתי שלא מה הבעיה (היא נשואה + ילדים) ואז זה פשוט הפך ליותר מדי הוא היה חוזר מהעבודה נח קצת מדבר איתה שעתיים ואז מתפנה אלי.. הרגשתי קנאה וכעס לידידה שלא הכרתי והוא פשוט לאט לאט נאטם אלי...ואז הגיעו הפיצוצים כל פעם בכיתי ולא ידעתי מה לעשות דיברתי איתו דיברתי עם אמא שלו תיכננו לעבור אליו כי עד שמצאתי עבודה לקח זמן.. חשוב לציין שכל הקשר שלי איתו הוא החזיק אותי כי זה היה נוח להוריםש לי אפילו גלולות הוא שילם ובגדים ושלא נדבר על יציאות רק על חו"ל אני שילמתי היינו 3 פעמיים בחו"ל שזה היה נהדר מעצמו הוא השקיע בי הכל.. ואני קיבלתי ונתתי סטירות מכל כיוון ההורים שלי לא הסכימו שאני אלמד ואעבוד ואני שלא מרדנית מטבעי הלכתי איתם ונלחמתי בו עד שאמר שלא מסוגל יותר שספג מספיק ואז דיברנו בכינו שנינו וחשבתי שזה עבר ואז היה יום כיפור והלכתי ברגל וצלצלתי אליו אמר שכואבת לו הבטן והלכתי לי לבד ופשוט חשבתי.. ואז באתי ואמרתי לו שמה עובר עליו כי מי שאני מכירה לא היה נותן לי ללכת לבד בחושך אז אמר שהוא צריך לחשוב עלינו.. ואז הוא החליט לחשוב.. הייתי באי ודאות יום וחצי התפרקתי מכל כיוון ואז החליט שזה נגמר.. משם לכאן אחרי שזה נגמר דיברנו ואז זה הפך להפסקה ניפגשנו כמה פעמיים ואני בזמן הזה התפרקתי לחלוטין לא דיברתי עם ההורים שלי כי כל כך כעסתי עליהם לא אכלתי הייתי בדיכאון טוטאלי.. הורדתי 10 ק"ג קיבלתי אינפוזיות והוא הכל יודע... ולפעמים היה רגיש ולפעמים פשוט פרצה בו "החיה" הרעה שלו.. פשוט התנהג אלי בקור כמו אדם זר.. ועדיין קיבלתי הכל.. אחרי חודשים בערך הצבתי לו דד לין ניסנו לחזור. בהתחלה הכל היה טוב ואז הייתי אצלו יום שישי כי הוא רצה באיזי שזה גם היה קשה אחרי 4 שנים שאני רגילה אליו פתאום לא לראות אותו לא להפתיע אותו אבל קיבלתי ואז ביום שישי שהייתי אצלו רציתי לנשק אותו והוא כזה לא.. משם לכאן.. שחזרנו אמרתי לו שאני אחראית למה שיהיה עם ההורים שלי שמצידי לא ידבר אבל לא יחפה עלי.. שתבינו שהיינו יחד דיברנו על חתונה על ילדים רבנו מי יהיה מוזמן וכמה הוא לא מוכן "להצטלם עם ההורים שלי" ושחזרנו אמרתי לו לא משנה מה אני רוצה אותך.. ואז הכל כמו שרמתי התדרדר יום אחד הוא בא אלי ביציאה שאני צריכה להעמיד את ההורים שלי במקום ולקח לי זמן לספר להם אז לא הבין למה אני לא מספרת ישר שחזרנו.. וכל מיני כאלו הפיצוף הגדול היה פשוט שאמר לי שאני צריכה לדרו שמהם וגם הוא ידרוש על זה שפגעו בנו כל כך.. ואני ממש לא הסכמתי אז הוא גרר את זה ליום שאחרי והתנהג אלי כהרגלו בקור.. ואז שאלתי מה הקטע והחלטנו שכנראה זה נגמר חשוב לציין שהוא טען שלא אוהב אותי שלא רוצה אותי שזה לא אותו דבר.. ואז יום אחרי הביא לי את הדברים ניסיתי לפתח מגע איתו כלום כמו קרח וזאז עליתי כולי בוכה והוא שלח הודעה שהוא מצטער וזה לא מתאים עכשיו והלוואי והיה אחרת.. משם לכאן בלילה התכתבנו לנו ואז הוא אמרש אם אני משאירה דלת פתוחה הוא יחשוב כי לא רוצה לפגוע בי ואני לא יו-יו, ואז יום שבת בא אלי ביציאה שגרמה לי לחשוב פעמיים אמר לי שאני צריכה לומר לאבא שלי בשיא הטבעיות אאבא אתה יודע שאמא בוגדת בך (כי יום לפני נשברתי דיברתי עם אמא ואמרה שאבא יודע הכל) ואמרתי לו שאני לא מסוגלת אז אח"כ אמר שאם נחזור הוא "ישלוט" בקשר שלי עם ההורים וזה הקש ששבר את גב הגמל אמרתי לו שאף אחד לא ישלוט בי והוא יכול רק להציע..וניתקנו יום אחרי היה סילבסטר הוא שלח לי SMS שתיהיה לי שנה מצויינת יותר מזו.. ודיברנו וסיימנו כידידים.. ומשם לכאן דיברנו ככה במסנג'ר קצת בפון וקצת בSMS ושנינו סיכמנו שכרגע זה לא הזמן ווכל אחד צריך להשתקם לבד.. ואם זה זה אז זה יהיה בעתיד.. ואז יצאתי עם מישהו הוא שאל אותי אם אני יוצאת אמרתי שכן.. למרות שלא רציתי לצאת איתו לא יודעת למה יצאתי הכל היה נחמד חוץ מזה שנכנסתי לסרטים כי האקס שלי הוא הראשון שלי והרגשתי שאני בוגדת בו.. אבל המשכנו משם לכאן אני דחפתי את החדש וננכנסתי והכנסתי אותו לסרטים.. ואז התנתקנו.. ומאז הכל חורבן.. אני שוב מרגישה כל כך אחורה שוב אני עשוה דברים שאסור (נכנסת לו לפרטיות) שוב חושבת עליו ומרגישה כאילו חזרתי אחורה 1000 צעדים.. ושוב כל כך רוצה אותו... וואי זה ממש ארוך וזה רק תמצות של החיים שלי... מה עושים אני ידועת שהוא אוהב אותי למרות שאולי פחות ואני מא דאוהבת אותו יודעת שרוצה אותי ואני אותו ואנחנו לא יחד.. ואני נשברת מזה יום יום
איך יוצאים מזה ואל תגידו לי זמן כי בינתיים הוא לא עוזר אם אחרי 4 חודשים אני מרגישה אותו דבר? הוא מנסה לסבן אותי שלא איכפת לו שולא רוצה ואני יודעת שהוא אומר את זה כדי שיהיה לי יותר קל אומר שלא מסוגל לפגוע או לשבור אותי שוב.. ושהכי קשה לו שלא בחרתי בו ולא עמדתי לצידו אלא לצד ההורים שלי והוא היה עיוור אלי דאג סבל עשה הכל למעני ואני לא.. וזה כל כך לא נכון.. ואני שבורה אני כל כך רוצה אותו ואוהבתי אותו.. וניסיתי מישהו אחר ועדיין הרגשתי שמה אני עושה ורוצה רק אותו!!! למה החיים כאלו מסובכים.. טוב פרקתי הכל כמעט בנשימה אחת!!!

טוב יקירתי קודם קבלי ../images/Emo24.gif אוהב

דבר ראשון את צריכה להקשיב ללב שלך אם זה מה שאת רוצה לעצמך......... נכון אהבה כואבת אבל אפשר להתגבר עליה .... לפעמים עדיף לוותר מאשר להיפגע ממנה יותר... ברגע שיש בן החבר להורים ולמשפחה בכללי כסאח זה משנה את כל התמונה... ואיפה המשפחה שלו בתמונה? את מסתדרת איתם? והוא עובד עכשיו? אל תלכי רק לפי הלב אלא לפי הראש את עוד צעירה יש עוד הרבה בנים שאני מאמינה שיקפצו על המציאה...... לעולם אל תנסי להאשים את עצמך בשביל לנקות ממנו את ריגשות האשמה, ואל תזיקי לעצמך כי זה לא פותר כלום בחיים. מקווה שעזרתי לך ותהיי חזקה

צומיש צומיש צומיש...

מה עוד נגיד לך שלא נאמר.. כמה שנגיד ונגיד ונגיד זה לא יעזור כי יש בליבך החלטה אחת והיא שאת רוצה אותו וזהו. בואי נהיה פרקטיים לרגע ואני לא יגיד לך לתת לזמן לעבור,למרות שזו הדרך הכי טובה..אבל זה ממילא לא ישנה לקו המחשבה שלך חמודה. אז פשוט-או שתניחי לזה ולקשר הזה ותתני לימים לדבר בעד עצמם. או-תלכי נגד כל הסיכויים (ואל תגידי בלתי אפשרי)תיגשי אליו ביום אהבה הבא עלינו,תגידי לו שאת רוצה ,את הכל על ליבך,תביטי לו בעיניים. אבל תחשבי שוב לפני כן-את רוצה לוותר על המשפחה למענו? כי אחרת ניראה לי בלתי אפשרי. תעשי את החושבים שלך,תיקחי רציונאל מול אמוציונאל וההפך-תעשי אחד ועוד אחד,ותלכי לפי צו ליבך. צר לי יקירה,אבל אני לא חושבת שמישהו מאיתנו יכול לתת לך באמת עצה של קסמים..פשוט תחשבי טוב מה את רוצה-ואם את רוצה אותו,לכי על זה.

צומיש

New member
אז כנראה...

שצרך לוותר כי הוא רוצה הפסקה מוחלטת אז אין מה לעשות או להתאמץ...

טוב לקרוא את זה

ככה אני יכולה לומר לך בלב שלם שאת ממש צריכה לקחת את עצמך בידיים ובמקום לחזור לזרועות שלו כל הזמן , את חייבת להתאפק וללמוד להסתדר בכוחות עצמך . אני מצטערת שאני אומרת את זה אבל תוך כדי הקריאה של ההודעה , ותוך כדי שילוב של הרקע הזה שלכם עם כל ההודעות שאת כותבת , הגעתי למסקנה שאת חלשה . אני חדה , אני יודעת . אני מבינה שאת אוהבת , אבל את גם חייבת להיות עם עצמך לבד !!!!! לחשוב לעשות חשבון נפש תראי איזה קשר לא בריא למה את לא מניחה לעצמך להתרפא? למה את לא נותנת לו זמן להיות לבד ולעשות חושבים ? תתנתקי קצת מכל הכאב הזה, תתנקי ממנו אל תצרי איתו קשר , את רק מעכבת את התהליך שצריך לקרות . התהליך הזה יוביל אותך אך ורק לדברים טובים, אבל כשאת נופלת כל פעם לבור הזה ,את מעכבת את ההתקדמות . את חייבת לתת לו זמן להיות לבד , כשאת יוצרת קשר את לא מאפשרת לו להיות עם עצמו ולעשות את החושבים שלו . את מקשה עליו להחליט. תתנתקי ממנו , אם הוא צריך להיות איתך, הוא יחזור . אם אתם צריכים להיות ביחד אתם תהיו . אך כל הדברים יקרו מעצמם, הם לא יקרו במצב שבו את לא מאפשרת לאף אחד מכם להירפא . חוץ מזה , הקשר שלכם בא ללמד אותך משהו , ללמד אותך דברים על עצמך, על היחסים שלך ההורים שלך, ההורים שלך לא רוצים שתלמדי ? זה באמת מה שאת רוצה? את רוצה להיות תלויה בגבר ? כל מה שקורה לך עכשיו בא ללמד ולדחוף אותך קדימה אל העצמאות שלך, קחי את זה כאתגר , את החוויה הזו שאת עוברת מה את חושבת? שלא הייתי כמוך ? שלפני 4 חודשים לא עמדתי לסגור על אולם ? ולהתחתן ? אומנם אני רק בת 21 אבל הייתי במקום הזה . גרתי עם הארוס שלי , וגם איפושהוא אני הייתי תלויה בו . אבל אז הכול התנפץ . והייתי חייבת לעבור לגור במקום אחר לבד , להסתדר , ועם כל הבלאגן הזה הייתי צריכה להמשיך ולהיכנס לתקופת מבחנים מלחיצה באוניברסיטה . והתאפקתי כמה זמן לא ליצור קשר , וגם כששכבתי כמעט שבוע במיטה עם חום 38 והוא היה במרחק של 3 דקות ממני , לא העזתי ליצור קשר . ואת יודעת מה ? נהניתי מהלבד הזה , והיום אני גרה במקום משלי, ואני עם החבר . ואני עצמאית . וטוב לי איך שאני , שאני לא תלויה בו, לא המצבי רוח שלי תלויים בו , ולא שום דבר אחר . מה את חושבת שאני פוחדת היום? מפרידה ? את חייבת להבין שמה שקורה לך הוא רק לטובה את חייבת לקבל את העובדות כרגע את פשוט צריכה קצת להרפות ולרפא את עצמך אחרת את לא תצאי מזה

צומיש

New member
תודה...

אני מבינה מה שאת אומרת מנסה.. באמת אבל כל הזמן נופלת.. לא הבנתי אם חזרת לארוס או חבר חדש
קשה עלי הלבד אחרי שאני לא זוכרת את זה.. ואני טיפוס משל עצמיאוהב את הביחד אוהבת אנשים וסביבה.. וזה שאני חלשה אני מודעת אחרת הוא לא יה מצליח לשנות לי הכל ביום או יומים .. אני לא מצליחה להתחזק זו הבעיה אני יודעת שאולי אני נשמעת מעוררת רחמים אבל לא מוצאת כלום להתחזק ממנו אין לי אושר.. ולא קשור למראה וכמה רודפים אחרי פשוט מרגישה שמשהו מת בי.. וכל כך מבולבלת.. מצד אחד רוצה אותו ומצד שני לא מצד אחד מבינה שצריך לבד מצד שני שונאת את הלבד... וכן אני נופלת.. הבעיה שאת שכבר הרמתי את עצמי שוב נפלתי והפעם כבר אין לי כוחות לקום.. באמת זה לא לפי השיר "אני נופל וקם.. נופל וקם" זה קשה לקום זה לא סתם מעידה.. ואת חושבת שאני נהנת מזה ממש לא כלפי חוץ הכל חזק בפנים הכל רקוב ולא מצליח להתחדש.. קשה לי להיפתח לאנשים שיש להם קשר מסוים לחיים שלי מרב שנםגעתי מכאלו.. קשה לי להתנתק ממנו כי הסקרנות אוכלת אותי.. ואם אצ מכירה את תיאוריית פרויד אז אצל אנשים שהם פועלים מהרגש לרב האיד מנצח את הסופר אגו וככה אצלי... ואני שפועלת מאד מהלב רק נפגעת הלוואי יכולתי להאטם כמו שהוא או למחוק את התאים במוח שזוכרים אותו אבל זה לא אפשרי.. לכן היה לנו כל כך טוב כי אנחנו שונים וגם פה לו יש את הפיתרון "הקל" ולי הקשה.. ואני כבר לא יודעת מה לעשות כמה זמן עוד לחכות.. וכמה נפילות ומעידות עוד יהיו... כלום פשוט לא עוזר.. באמת מה נהיה ממני.. נהייתי שבר כלי (ולא רוצה רחמים) ואם הייתם מכירים אותי קצת יותר הייתם מבינים שלא תמיד הייתי כזו ואני מאד בנאדם עצמי אבל הפעם זה כנראה שונה... אני יכולה לומר שבאמת אני מנסה אבל לא מוצאת את ההנאה ב"לבד"

mamy777

New member
צומיש יקירתי

אני וחבר שלי היינו ביחד שנתיםם אהבתי אותו מאוד מאוד היום אנחנו חודשיים לא יחד ויש לו כבר חברה חדשה הוא בהתחלה מאוד נלחם שנחזור וגם כאן בפרידה הזאת רבנו בגלל אמא שלו והוא לא היה מוכן לחזור....הוא בתחלה נלחם ואחר כך כבר מצא מישהי התנתקנו ולא דיברנו והוא תמיד חיפש אותי אני כבר חודש לא מתקשרת ולא שולחת הודעות והבנאדם רודף אחריי ומחפש אותי ושואל אם הוא ירצה לחזור האם אני ארצה...את האמת היום אני כבר לא יודעת מה לעשות הוא אמר לי שהוא כבר לא אוהב אותי אבל זה בולשיט כי בנאדם שלא אוהב לא אכפת לו אם אני מתקשרת או לא איפה אני נמצא אם יש לי חבר ואם כן אז אם שכבנו אלה דברים שרק שבנאדם שאוהב שואל. לכן אני אומרת לך החבר שלך והחבר שלי נמצאים במצב שנקרא דיסוננס רגשי שזה אומר חוסר איזון ברגשות....זה קשה מאוד ומי כמוני מבינה אותך ואת הגעגוע והכאב שלך אבל תביני שאם תתנתקי הוא לא יבין מאיפה את חזקה כל כך והוא יחפש אותך...אל תעני לו תתנתקי לגמרי ימים יגידו אם צדקת במעשה או טעית...וגם באהבת אמת רגש לעולם לא מת אם הוא אהב אותך באמת הוא יחזור אלייך שחררי אותו הוא יחזור אם לא אז הוא לא אהב באמת בהצלחה מקווה שלשתינו יהיה טוב

צומיש

New member
אני מנסה...

להרפות אבל שאני רואה שהוא כותב את משהיה כותב לי באותה רמה למישהי אחרת זה כל כך כואב ואז אני כועסת על עצמי מה זה נותן לי.. פשוט הורס לי את החיים.. אין לי שוב תיאבון ושוב רצון והוא הולך ומתחנף למישהי שאני חושבת כנראה.. וזה כל כך כואב...

mamy777

New member
תרפי

תאמיני לי שזה בא מניסיון אני גם ככה לא רציתי להרפות זה לא שאת לא יכולה את לא רוצה כי את מפחדת... אל תפחדי תאמיני לי יהיה לך טוב שתחררי את יותר מידי כבולההההה מי היה מאמין שאני אגיד את זה אבל אני אומרת לך שחררי אותו........!!! תןורידי את השיר "תני לו ללכת" ותקשיבי למילים תני לו ללכת, הוא נהיה מאוד מוזר תני לו ללכת, מוטב מוקדם ממאוחר תני לו ללכת, זה נגרר זה מיותר תני לו ללכת, אם לא היום ילך מחר תני לו ללכת, ועד כמה שאפשר

למעלה