כזאת אני..

כזאת אני..

שביום שלישי לא תמיד בא לה... אבל במוצ"ש.. ושהמלחמה הזו תיגמר כבר...שאוכל לחזור לנשום עמוק יותר..

כפיות..

שם כלכך מבטיח כזה..."לפעמים צריך ללחוץ שזה יקרה"..ככה אמרו.. לחצתי.. אפילו איור של עצמי שמתי..<ואלה יותר יפה מהמציאות>.. ושוב.. "אז מה את מחפשת"... למה אין לי תשובה שלופה מהשרוול לשאלה הכלכך..הזו..כלכך בלי הגדרה..

הדקות האחרונות..

של בית שלי לעצמי..של שקט שלי מהול ברעש המחשבות שלי.. צלילי הקלדה ..וגלגל"צ ברקע..הפסקות של חדשות.. דקות אחרונות.. מסדרת בלאגן שלי.. מאתמול בלליה..מהיום בבוקר.. פותחת חלונות בחדרים שלהם.. רוחצת פנים..מחליפה בגדים.. והנה הצלצול בדלת...

וואי...

מזל שגו"ג לא מחובר לי במצלמה הביתה... היית תופסת אותי בדיאלוגים עצמיים ללא הפסק

n o g a1

New member
אחד הסיפורים היפים

שאנו מספרים לעצמנו "כזאת אני" ובשם ה"כזאת אני" אנו מאפשרים לעצמנו כל כך הרבה... האמנם? באמת את כזו ? תמיד? בכל מקרה - דו שיח עם עצמך זה אחלה - אין הערות מיותרות, שיפוטיות וביקורת , הכל הולך חלק.

כאילו שמה..

כזאת אני שבשלישי לא תמיד בא לי...אז כן ולא תאמיני לי לא הכל הולך חלק..יש הרבה דברים שמשתשפים בדרך... ובכל זאת כזאתא ני..קצת מעצמי..והרבה כמו כולם.. אר לא בטוחה שכולם מנהלים דו -שיח עם עצמם...מרוב פחד לגעת שם.. תשובה.. הכי טובה שהצלחתי לתת ככה על הבוקר.. מבלי לגעת ברעננות שלו.. יום טוב..

למעלה