כותרת של אתר

HackMachine

New member
כותרת של אתר

שלום לכולכם אני חדש בפורום הזה :) ועכשיו לעניין. התבקשתי ליצור כותרת של אתר גרפיקה מסויים. זה מה שיצא לי.עכשיו האיש שביקש ממני לעשות את זה לא אהב את זה... הוא אמר שזה לא קשור לאתר.. ואני מבואס אחרי לילה שלם שעבדתי על זה. אז החלטתי לתת לכם להחליט :) (זה כמובן צריך להשתלב באתר מאוחר יותר.. זאת גרסה רק של הכותרת)

מעניין אותי לדעת איך עשית את הכוכב

מצד ימין, אם תוכל לספר איך עשית אותו זה יהיה נחמד
וטיפ לשיפור- הפונט לא ממש קריא, עדיף לא להשתמש בפונטים "משוגעים" מדי.

yanivfel

New member
ישנם מספר דברים שאתה צריך לקחת

בחשבון: קודם כל אתה חייב להקשיב לדרישות הלקוח. הוא ברוב המקרים ייתן לך את מירב ההנחיות בכדי להגיע לתוצאה שהוא מעוניין בה. מעבר לזאת, צדק מי שכבר הספיק להגיב להודעתך - בחר בפונטים קריאים יותר. הכוכב גדול מידיי בכדי להיות בכותרת האתר. הסטריפ בסדר, אבל הכוכב ע-נ-ק! אף פעם אל תעבוד לילה שלם עם הרגשה שאתה פראייר או שתצא אחד שכזה... דאג מראש שישלמו לך בעבור הלילה הזה ושיתחייבו לתשלום בעבור תיקונים שתבצע. והכי חשוב - תמיד הגש ללקוח סקיצה - כך תחסוך זמן מבוזבז, אי נעימויות והרצת תהליכים ללא קשיים. בהצלחה!

HackMachine

New member
זה הולך ככה...

עשיתי את זה בחינם. סתם בעסה. הוא לא אמר לי מה הוא רוצה. שאלתי אותו והוא אמר לי להיות יצירתי.. דרך אגב את הכוכב עשיתי ב 3D STUDIO MAX

yanivfel

New member
גם לחינם יש מחיר. ואולי במקרה הזה

אתה זה שהרווחת מהחינם הזה היות ואתה לימדת את עצמך שיעור ב"מה לא עושים" ומעבר לכך, תמיד יש לך אפשרות להגיד ללקוח - "זה מה שתופס היום"...
בהצלחה ובמ-ח-ש-ב-ה בהמשך!

yanivfel

New member
לקבל ממנו מידע כללי ולשאול אותו

איך הוא היה מוכר את המוצר. ברוב המיקרים, מוכר המוצר ירצה לראות עיצוב של הדרך בה הוא מוכר את המוצר. כך למשל היה לי לאחרונה לקוח שרצה אתר לחברת תיירות. בשיחה איתו שאלתי אותו מי הם לקוחותיו? מי היה רוצה שישתמש באתר? איזה סוג עסקאות היה רוצה לעשות באמצעות האינטרנט ואילו אחרות היה מעוניין שהאינטרנט ייקדם ולאחר מכן הלקוחות שצפו במבצעים שבאתר יגיעו למשרד שלו פיסית ולא דרך האינטרנט. הבנתי את המשמעות מאחורי הלוגו שלו, הסלוגן של החברה (המוטו שלה) ועיינתי במספר פרסומים שהם הוציאו בעבר לעיתונות. עם כמות המידע הגדולה הזו - כמעט ואין סיכוי לפספס לטעמו של הלקוח, לפחות לא עד הסקיצה השלישית מקסימום! ...ובסקיצה אני לא משקיע יותר מחצי שעה! בהצלחה!

HackMachine

New member
לא לא לא

זה אתר של גרפיקאים. משמע אין איזה משהו ספציפי שאפשר לעשות.. כמה שיותר מגניב יותר טוב. אני לא מתווכח אבל לא היה שום דבר שיכולתי לעשות. שאלתי אותו אפילו מה הסלוגן של האתר והוא אמר לי להמציא משהו. ועשיתי סקיצה אבל הוא רצה לראות את הדבר השלם. אני אוהב לעשות דברים כאלה אז לא ממש אכפת לי שהוא לא יקח את זה.

למעלה