כותרת ב-YNET פיטורים
נ נינגה מרוקאי New member 1/12/05 #2 מי אלה אני לא חושב שיש מישהו מהחטיבה שלנו אם אינני טועה אז בגלל זה מילאנו טפסים מצוקמקים כדי להלשין על משפחתינו
מי אלה אני לא חושב שיש מישהו מהחטיבה שלנו אם אינני טועה אז בגלל זה מילאנו טפסים מצוקמקים כדי להלשין על משפחתינו
A ANGIE STARDUST New member 1/12/05 #3 כן, כן הם פיטרו הרבה אנשים, אבל כרגיל- זה רק למראית עין. נחשו איזו משפחה השאירו בצמרת נתב"ג? נכון. לא טעיתם. עכשיו יש סדר ואין קומבינות ברשות.
כן, כן הם פיטרו הרבה אנשים, אבל כרגיל- זה רק למראית עין. נחשו איזו משפחה השאירו בצמרת נתב"ג? נכון. לא טעיתם. עכשיו יש סדר ואין קומבינות ברשות.
ט טיפ_טיפ New member 1/12/05 #4 אח של סילבן שלום הוא יו"ר רש"ת מפתיע,נכון? אז,רגע....אני רוצה להבין גם הוא פוטר איך אומרים אצלנו אז זהו, שלא
אח של סילבן שלום הוא יו"ר רש"ת מפתיע,נכון? אז,רגע....אני רוצה להבין גם הוא פוטר איך אומרים אצלנו אז זהו, שלא
A ANGIE STARDUST New member 1/12/05 #5 לא הבנת זה רק מי שיש לו מקורבים "באותו אגף,חטיבה או יחידה". אז זה כשר.
ט טיפ_טיפ New member 1/12/05 #6 והנה עוד כמה בונבונירות דעו מי המנהלים שלכם. אתם מוזמנים לקרוא את הפיסקה השישית (הפיסקה שמעל הכותרת המודגשת "ידענית שמחברת אנשים"). מבקר המדינה לא נשאר אדיש, ואף הותקנו תקנות.
והנה עוד כמה בונבונירות דעו מי המנהלים שלכם. אתם מוזמנים לקרוא את הפיסקה השישית (הפיסקה שמעל הכותרת המודגשת "ידענית שמחברת אנשים"). מבקר המדינה לא נשאר אדיש, ואף הותקנו תקנות.
F fighter21 New member 2/12/05 #7 יש שחיתות בכל הרשויות הממשלתיות בנמלים, ברכבות, ברשות השידור ובחברת החשמל.. בכל מקום ממשלתי יש שחיתות עצומה ופרוטקציות למקורבים וקומבינות למכרים. אנחנו מדינה מושחתת מה לעשות.
יש שחיתות בכל הרשויות הממשלתיות בנמלים, ברכבות, ברשות השידור ובחברת החשמל.. בכל מקום ממשלתי יש שחיתות עצומה ופרוטקציות למקורבים וקומבינות למכרים. אנחנו מדינה מושחתת מה לעשות.