כותרות בשפע!!

B o N u s

New member
כותרות בשפע!! ../images/Emo202.gif

יש פה הרבה כותרות בתוך עיתון "ידיעות אחרונות". בחרו כותרת אחת וכתבו עליה כתבה או פירוט, מה בדיוק מסתתר מאחורי כל כותרת מוזרה. בואו נתחיל. חשוב לציין כי כל הכותרות לא קיימות כלל! ולא אמיתיות! אני המצאתי אותן ולכן אל תייחסו אליהן משמעות מחוץ למשחק משחק מהנה.

shaharrr53

New member
טוב...../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

הלו
האם אני שיכור
חדש:טלפון סלולרי בודק את רמת האלכוהול בדם אפשר לצלם בעזרתו,אפשר לשמוע באמצעותו מוזיקה,ועכשיו אפשר אפילו לברר עימו אם אנחנו שיכורים.מפעילת הטלפונים הניידים השנייה בגודלה ביפן,קיי-די-די,פיתחה מכשיר טלפון נייד שבודק את רמת האלכוהול בדם. אל המכשיר החדשני,אלכ-מובייל שמו,מחוברת צינורית-בדומה למכשיר המשטרתי-שלתוכה מתבקש הנבדק לנשוף.הטלפון מודד את רמת האלכוהול בדם ומציג את התוצאות.בינתיים מוצע הנייד למכירה לחברות הסעה בלבד,שמסתייעות בו כדי לפקח על נהגיהן.עד כה נמכרו ביפן כ-400 טלפונים במחיר של 750 דולר למכשיר.

shaharrr53

New member
אהה טוב...../images/Emo122.gif../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

אילן החליט,הוא עוזב את הלהקה! בעקבות שלהקת אין-שטינק ראתה את הפוטנציאל של אילן היא החליטה לצרף אותו ללהקה. אתמול נערכה מסיבת עיתונאים בתל-אביב ונמסר כי אילן,עוזב רשמית את להקת הפיג'מות ועובר לאין-שטינק. מה שאומר שאילן לא ינגן בלהקת הפיג'מות וגם לא ישתתף בסדרה.כתבנו אלי שחר הלך למסיבת העיתונאים הנה: (ראיון עם אילן)אז מה אילן? איך זה לעבור ללהקת אין-שטינק? אילן-תשמע זה קודם כל זה מאוד קשה לי לעזוב את חברי להקת הפיג'מות אבל,אם הייתי ממשיך איתם עוד 20 שנה היית רואה אותי בדיזיגנוף מקבץ,אז עדיף להיות עם אין-שטינק מאשר עם החברים שלי. ומה אתה מצפה בעתיד? איך תחיה עם זה שאתה עוזב את חבריך ללהקה? אילן-אני מקווה שיהיה לי מספיק כסף כדי שיהיה לי לפחות להביא לחם הביתה,וחבריי ללהקה אני מתגעגע.

alon2233

New member
הכותרת הראשית קצת מעצבנת אותי../images/Emo46.gif

אבל אתה אמרת:"חשוב לציין כי כל הכותרות לא קיימות כלל! ולא אמיתיות! אני המצאתי אותן ולכן אל תייחסו אליהן משמעות מחוץ למשחק" אוו עכשיו אני מרגיש יותר טוב

B o N u s

New member
מה הקשר? ../images/Emo12.gif

לא הבנתי מה הקשר בין השורה שכתבת לבין זה שהכותרת עצבנה אותך?
תירגע בן אדם!

alon2233

New member
זה היה בצחוק../images/Emo6.gif

סליחה אם העלבתי או משהו אבל התכוונתי שזה פשוט מעצבן שאומרים שאין עונה חמישית וזה סופי!

B o N u s

New member
"בין הצופים בVOD - הקטן XD"

כן, מסתבר שילדים קטנים התרגלו לראות את הפיג'מות והתמכרו לשיר הפתיח ~ לכן[!] פמפרס (שיווק של חיטולים) עוברת לבעלותו של קובי פרג' ולחברת פרג' ובכך עודד יופיע במשך חצי דקה של פרסומת עם שיר הפתיח של הפיג'מות. בסוף הפרסומת הפתעה!

גרי 541

New member
זה גדול!

איך עשיתה את זה? זה יפה מאוד תכין עוד כאלה אה ועוד משהו אני הייתי מוותר על הכותרת הראשונה קצת מלחיצה

B o N u s

New member
טוב, ובכלזאת לא ענית.

אם הביקוש יהיה רב וההשתתפות תהיה גדולה אולי אפילו אכין עיתון שיצא רק בחופשות [חגים ומועדים] בסגנון הפיג'מות. אבל אני צריך שתענו על מנת שיהיו לי את התשובות לכל הכתבות.

גרי 541

New member
מן הוליווד - אלונה טל חוזרת

השחקנית הישראלית אלונה טל החליטה לחזור לארץ לאחר שנתיים באמריקה, השחקנית המצליחה החליטה לסיים את הקרירה המכובדת בחו"ל לאחר שקיבלה פניה לשחק בתפקיד ראשי בסרט ישראלי חדש ולחזור לעונה החמישית בסדרת נעוריה המצליחה והפופולרית הפיג'מות, הסדרה שהביאה לאלונה טל את הפירסום בקרב הילדים. אלונה סיפרה על הגעגועים למשפחתה ולחבריה מהפיג'מות (אילן קובי ועודד) לתרבות ולשפה הישראלית. אלונה אומנם חזרה אם מבטא אמריקאי אבל בכול זאות לא שכחה היכן גדלה והיא שמחה לחזור ומבטיחה להישאר הרבה זמן בארץ. ולמי ששואל מובטח לה גם תפקיד אורח בסדרת הדרמה של YES השיר שלנו, אלונה טל חוזרת לענינים הישראלים.

pusher

New member
אי אפשר להתנגד לישראל../images/Emo8.gif../images/Emo215.gif

אלונהההההההההההה

"אין עונה חמישית!" ../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif

לצערנו הרב בית הדין "שלום" פסק את דינו, כי אין עונה חמישית להפיג'מות! שחקני "הפיג'מות" השביתו את הסדרה בטענות שלא משלמים להם משכורת. כחצי מדינה הפגינה אתמול נגד ההפקה בטענה שהם רוצים עונה חמישית ואם לא אז הם ישביתו כל דבר בשביל הפיג'מות! אנו מקווים לטובה שהתוכנית תחזור ותשוב להיות מצחיקה. אהוד אולמרט: "אני לא יכול בלי הפיג'מות" נשיא קצב: "אני משתתף בצערכם ובדמעותכם" שחקני הפיג'מות: "אנחנו עוד נחזור, אתם תראו!" הודעתם של הפיג'מות עודדה את המעריצים באופן מיוחד! מדינת ישראל תעשה הכל בשביל הפיג'מות!!!!

JULI4561

New member
חחחחחחחחחח יפפפפפה !

אין לי רעיון עכשיו .. שיהיה לי אני אכתוב
!!!

Jen74

New member
"זהו, זה סופי! אין עונה 5!"

תתחילו לחשוב בגדול! הפיג'מות עברו שלב ולאחר שסטיבן ספילברג בכבודו ובעצמו צפה בסדרה בחופשתו האחרונה בים המלח, קיבל החלטה שתשנה את חייהם של אילן, קובי ועודד וחייהם לא יהיו עוד כפי שהיו. סטיבן ספילברג, מי שביים את הסרטים המרשימים ביותר של הוליבוד: אי.טי. גוניס ועוד אי אילו סרטי הרפתקאות ומדע בדיוני, לקחת תחת חסותו את יוצרי ומשתתפי הפיג'מות והופך את סדרת הסיטקום המצליחה לסרט קולנוע הוליבודי שעלותו צפויה להגיע ל- 7.5 מיליון דולר. הצילומים לסרט יתקיימו בשלושה מוקדים: נתניה, הנגב ולוס אנג'לס. סטיבן כבר ביקש מהמלהקים שלו לחרוש את הארץ אחר טלנטים מעניינים חדשים שישולבו בסרט. אלונה הודיעה - "אני חוזרת!" את תגובתם של עודד, קובי ואילן לא ניתן היה להשיג עד לסגירת הגליון מאחר והם נפשו בסוויטה של ספילברג על מנת לסגור את התסריטים שלהם.

dannavonet

New member
../images/Emo15.gifאין עונה חמישית../images/Emo70.gif

בלי אלונה. נקודה.(והמשך....) שלל מעריצי הפיג'מות מחאו השבוע מול ביתה של ימית סול ושל כוכבי הסדרה בטענה ש"אין עונה חמישית בלי אלונה!". השכנים הזועמים (ובינהם גברת ברכה) התקשרו לתחנת המשטרה הקרובה ודיווחו על חבורת אפריקנרים שעושים רעש. המשטרה בתגובה- "אטמיי אוזניים". בעל המבורגריה באזור טען כי ה"מיטונפים", לדבריו, עשו רעש ולא קנו אפילו נקניקיה אחת ב-19.90. שכן אחר ושמו מר לטין הכריז כבל עם ועדה- "מה?". אלונה בתגובה החליטה לעשות תוכנית משלה שתיקרא "השמלות" אשר תצולם בהוליווד ותעקוב אחר להקה כושלת מקליפורניה אשר מגיעה ל-L.A. בניסיון להצלחה. בסדרה אמורים להופיע שחקנים גדולים מהוליווד אשר ישחקו תפיקידי אורח. בין הדמויות הראשיות- ווסלי (Wesley Jonathan)- הדביל שבחבורה, מנגן על תופים. ניק(Nick Zano)-נגן הקלידים, חנון שלא מצליח עם בנות. מארק(Mark-Paul Gosselaar)-האכלן שבחבורה, בעל פיצול אישיות, נגן גיטרה. אלונה (אלונה טל)-סולנית הלהקה, תופסת כל תשומת לב גברית. ג'רי קליין( Jerry Seinfeld )-בעל המבורגריה כושלת, דוד של מארק, אביה של אמנדה, איש נשוי וממורמר. אמנדה( Amanda Bynes )- נערה, ביתו של ג'רי. הסדרה תעלה בארץ בשנת 3008.

למעלה