כותנת משוגעים

shayatias2003

New member
כותנת משוגעים

לא יודע אם זה המקום המכון אבל... יש לחברה שלי רעיון מקורי לתחפושת היא רוצה להתחפש למשוגעת שברחה מאברבנל, הבעיה היא שאנחנו לא יודעים מה בדיוק להכין מישהוא יש לו תמונה של כותנת כזו או יש לו רעיון איך להכין? (הבעיתיות היא במכנסים והבגדים,לגבי איפור ותסרוקת אין בעיה) בתודה

דר דרעק

New member
גם לגבי ההתנהגות אין בעיה

י'משוגע. זה די פשוט, לך לאברבנל תרצח את כולם ותביא את חברה שלך למקום הרצח כדי שתוכל להחליט ביחד איתה בכותנתו של איזה משוגע לבחור ע"מ שתשמש כתחפושת.

למה לרצוח ? לא חבל ?

הכותונות יתלכלכו, ואז מה הרווחת ? משוגע, עם כותונת מלוכלכת. אלוהים, מה הם לא בני אדם ? לא מגיעה להם כותונת נקיה ? אז במקום לרצוח... אפשר תמיד להרעיל אותם. ככה הרווחנו גם את המוות האכזרי, וגם את כל הכותונות !!! חוצמזה, זה גם הרבה יותר יפה לראות בנאדם גוסס לאט לאט מאשר לרצוח אותו במכה אחת

אל תשקר,

אתה יודע שבגלל זה אתה אוהב אותי

beatman

Member
את לא יודעת איך בא לי לחנוק אותך

בעונג רב על צווארך העדין(המכוער והרקוב בגלל שלא התקלחת כבר שנה) לבתר את איבריך הנעימים למגע ולקנח כאשר הם משופדים על האש.

beatman

Member
תיקון קטן :

לבתר את איבריך שאותם נעים למשש ולקנח כאשר הם משופדים על האש. סוף סוף יצא לי חרוז !

דר דרעק

New member
אז בעצם מה שאת טוענת זה

שלהרעיל מישהו זה לא נחשב לרצוח אותו. טיעון מעניין. אני אשמור אותו למשפט. נ.ב. שלחתי לך היום איזה מעטפה עם המעדן החדש שלי אשמח לשמוע מה דעתך וכמה זמן לוקח לזה להשפיע.

פיספסת את כל הטענה שלי !

להרעיל מישהו זה כן לרצוח אותו, אבל זה פשוט הרבה יותר מעניין לשבת ולהסתכל עליו גוסס מאשר כל מוות מהיר אחר. תחשוב על טיעון חדש, כי מניסיון, זה לא מתקבל. לך תבין... אז זה היית אתה ? אני כבר לא ידעתי איזה מעריץ שלח לי חבילה הפעם... ובכן, לוקח לזה בין 10-15 דקות להתחיל להשפיע, אם בשבילך להשפיע זה שהפרצוף שלי נהפך לכחול-ירקרק מעניין ואני מתחילה להקיא דם. כמה דקות אחרי זה צרבו לי העיניים והתחילו לדמוע, זה דווקא די מגניב. החלק הכי יפה זה כשאתה רואה את כל המשפחה והחברים שלך בהיסטריה מסביבך מנסים להבין מה קורה לך, ואחר כך שאתה מתעורר חצי ערום במיטת מטופלים במחלקה המבודדת.

למעלה