כותבת לך..

כותבת לך..

כותבת לך אחרי כמה ימים שפשוט לא הצלחתי. אני מנסה שוב.. אני מכירה אותך הרבה זמן, יותר משמכירה כל אחד אחר, ובעצם לא מכירה אותך בכלל. זוכרת שהלכת לפסיכולוגית? שאלת אותי למה בכלל זה שווה. ועניתי לך כי היא תעזור לך, לפתור דברים, לעזור לעצמך, להכיר. אמרתי לך שאת החברה הכי טובה שלי, ועלייך לעשות הכל בשביל שיהיה לך טוב. שיקרתי לך. עד כמה שקשה לי לומר לך את זה.. שיקרתי. את לא.. אני לא מכירה אותך בכלל. את נסגרת לפניי. את שמה חומות ביננו, כמו שאת, חמודה, שמה חומות בין כל אדם שרוצה להכיר אותך. רוצה לדעת עלייך. להבין. ואני צועקת לך. את בכלל שומעת??? אני צורחת, וקוראת, ומנסה להבין למה את לא נפתחת למי שאמורה להיות החברה הכי טובה שלך. למי שמכירה אותך כל השנים. ואני שואלת. ואת לא עונה. אנחנו מתעלמות מהסימנים. את אומרת שאוהבת. ושהשלמת. אני פשוט מנסה להבין אם זה נכון. את יודעת.. לפני כמה זמן היה לי ולך חברה. משותפת כזו. ואמרתי לך. היא לא חברה. היא רק נעזרת. ולוקחת. אמרת לי שאני משקרת, ושיגיע היום, היא תהיה שם. אבל אני שם. ואני פה. כואבת איתך על הזדמנויות שנחמצו. שמחה איתך על הזדמנויות חדשות. והיא לא הייתה שם. היא לא אבל אני כן. וגם את. אבל אני לא מכירה אותך. ואנחנו יושבות. ואנחנו עומדות. ואנחנו מדברות. ושרות. ובוכות. וצוחקות. משום מה באותו זמן. באותו רגע. ואני מביטה במראה. אני מסתכלת לעינייך. תוהה על מה את חושבת. תוהה אם את יודעת. מנסה להבין משהו. האם כדאי להפסיק להסתכל על מי שאמורה להיות החברה הכי טובה שלי. האם כדאי להפסיק לנסות להסתכל עליי? שלך, אני.

Mאיה

New member
אל תפסיקי!

לא, אל תפסיקי להסתכל...ואל תפסיקי לדבר אליה ואיתה. בסוף היא תבין, בסוף היא תדע.. ואני מאמינה שזה לא יהיה מאוחר מידיי... אני מאמינה שזה אפילו קורה עתה... לאט לאט, טיפין טיפין -היא תבין, היא תדע. את החברה הכי טובה שלה- ולנצח תישארי, רק אל תרפי!!

את מחזקת אותי..

אוהבת מאוד. תודה על החיבוק והחיוך. חיבוק ממך. חיוך ממני. מייל בקרוב <היום> שלך, שני.

גיל גיל

New member
אל תתרחקי!!!

בטח שלא מעצמך, כי פשוט אי אפשר... האדם שהכי קשה לנו ללמוד לחיות איתו, הוא דוקא אנחנו... את יודעת למה? כי אנחנו מכירים את עצמינו יותר מדי טוב... כי כשאנחנו משקרים לעצמינו, אנחנו יודעים, עמוק בפנים, שהשקר הוא שקר ושהוא עתיד להתגלות... את יודעת משהו? למה לשקר לעצמך? למה לא להכיר את עצמך ולקבל את עצמך בדיוק כמו שאת, מקסימה, מדהימה, ואני אומר את זה מכל הלב! את יודעת למה? כי למרות שאתמול לא ממש הצלחנו לדבר בטלפון, לא יודע למה, אבל זה גם לא ממש משנה, אני מרגיש שאנחנו מחוברים באיזשהוא אופן... אני יודע כמה שאת חשובה לי וכמה שאני מרגיש צורך להיות שם בשבילך כשרע לך! ואת מקסימה! את מדהימה! תלמדי לקבל את עצמך, להסתכל במראה ולאהוב את מה שיש שם, כי את ראוייה לזה! כי אני יודע, כי גם אני הסתכלתי... גילגיל.

אני מסתכלת עליך

כאן עכשיו מעבר למסך, אני רואה אותך. אני רואה בחורה מקסימה. אני רואה בחורה רגישה מאוד. אני רואה בחורה מלאת אהבה אני רואה בחורה פוחדת מאוד לאהוב את עצמה. אני רואה בחורה פוחדת להאמין כמה היא מדהימה. אני רואה בחורה שאני רוצה ל{{{{{שני}}}}אותה. אני רואה בחורה שיודעת להתבטא בכתיבה בצורה מדהימה. אני רואה בחורה שהבטיחה לי להיות לי חברה, והאמת עכשיו כשאני מסתכלת שוב עליה, אני פוחדת , אולי היא לא תרצה להיות לי חברה? כי היא פשוט ....אין לי מילה בשפה שאני מכירה .....רק המבט שלי אליה עכשיו מבטא מה שאני רוצה לאמר. קיפודה.....מרשה לי להביט על שני? המון אהבה מרחל-נשמה מחכה לך במפגש

למעלה