כותבת בפורום "השכן"

כותבת בפורום "השכן"

פתאום שמתי לב שיש גרושים צעירים... מה ההגדרה לפורום גרושים צעירים? תווך גליאים? אני בת 28...+2 בנות. כמעט גרושה ( ברביעי הקרוב תאריך דיון הבא ...מקווה לגט) מאמינה שמי שחווה את מה שאני חווה יכול להבין ולהזדהות.... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1840047&r=1 ,

א פרסקי

New member
תעברי לגרושים פעוטות../images/Emo3.gif

אם היית בת 27 היית בפורום גרושים אדומים

מייקי73

New member
קראתי את הפוסט שלך.

אני הייתי מדפיסה ושולחת לו. שיעבור הכי קל שאפשר. טווח הגילאים כאן הוא פחות משנה, יש בגילך , ואפילו צעירות יותר, ויש מעל 40. זאת הרוח הצעירה שמכתיבה.

הרוח הצעירה

עם זה אני מסכימה...:) כרגע אני מעדיפה לא להדפיס ולהראות לו...בכלל לא מדברת ...בתקופה של הפרידה יזמתי כמה שיחות איתו ...וזה נגמר לא יפה. כרגע אני מחכה לדיון ברביעי ...וכשזה יגמר (גט) אני חושבת ומקווה שהדברים יתנהלו קצת אחרת.

NoaModiin

New member
ברוכה הבאה בצל קורתנו ../images/Emo13.gif

הכל שאלה של הרגשה: מרגישה צעירה ? מרגישה שייכת ? אז זה המקום
שיהיה בהצלחה בדיון הקרוב ! מקווה שהכל ילך כשורה.

menny1970

New member
כפי שכבר אמרו חבריי וקודמי - הרוח היא הקובעת

מבין בהחלט לליבך, אבל אני בשונה ממך, ממשיך להתקשר כל רה"ש ופסח להגיד חג שמח. כל יום הולדת לדבר הילדים אצלי בשבת הם מצלצלים לסבא וסבתא שגרים בטבריה אפילו פעם אחת "ברוב חוצפתי" הרמתי טלפון כשהייתי עם הילדים בטבריה ושאלתי אם הילדים יכולים לבא?!, והם קיבלו אותי בזרועות פתוחות. לא היה כך תמיד אבל לבסוף הפנימו, היום יותר קל, ממליץ לך כפי שכבר אמרו, תדפיסי ותשלחי תראי מה ילד יום?! בלאו הכי עכשיו חרבנא, נכון? הכי כאב לי שכתבת על הבת שלך שקישרה "ללכת לחנות - לראות את סבא" אאוץ'-צובט בלב,חבל על הקטנה שיהיה בהצלחה בדיונים ואינשאללה גט מהר

אני גם

בחודשים האלו של הנתק..ניסיתי לא פעם להרים טלפון וליזום....כשזההיה מחסוי הוא ענה אבל כשזה היה מהמספר שלי /בית הוא לא ענה!!!! כן, כואב בהחלט....אפילו מאד. אבל אני לא מתייאשת.

אידיוט

ילדים אוהבים כ"כ להיות עם סבא וסבתא כי בדר"כ הם מרשים להם לעשות דברים שאסור בבית. ...והטווח הוא לא של גילאים אלא של רוח. ברוכה הבאה ובהצלחה.

מיתי

New member
אל תתיאשי!

סבא וסבתא של הבנות שלי ניתקו קשר עם בנם (הגרוש שלי) ואת הבנות שלי לא ראו בכלל. לא ויתרתי. אני שמרתי איתם על קשר, על אף שלא רצו לראות את הבנות, בגלל כעס על הבן. לימים זה השתלם מאד. אני בקשר מצוין איתם ועם שיחות, הקשבה, והרבה הרבה סבלנות וסלחנות היום הם בקשר עם הגרוש שלי ועם הבנות. הם פגשו לראשונה את הבנות כשהן היו בנות 4 ו-6. תנסי היום להגיד לסבא לא לראות אותן כמה ימים... אני מאחלת לך שתמצאי את הדרך להגיע לליבו.

למעלה