כותבים על חול

gerry

New member
כותבים על חול../images/Emo91.gif

שלום לכולם, נתקלתי בסיפור יפה עם מוסר השכל, שווה לאמץ: היו היו שני חברים שחצו את המדבר. בנקודה מסויימת לאורך המסלול היה להם ויכוח לאיזה כיוון לפנות ואחד סטר לשני על פניו. פניו של האדם שנסטר היו אדומות, הוא נפגע מאוד ובלי לומר דבר כתב על החול - "היום חבר שלי סטר על פני". הם המשיכו ללכת והגיעו לנווה מדבר. היה חם והם החליטו לרחוץ במים. המים בנוה המדבר היו קרירים ונעימים וגם מתעתעים - וזה שנסטר על פניו החל לטבוע. חברו שחה אליו ומשה אותו מהמים. אחרי שנרגע מהזעזוע ישב וחקק באבן - "היום חבר שלי הציל את חיי". התיישב לידו חברו ושאל - "למה אחרי שסטרתי לך על הפנים - כתבת בחול ולמה עכשיו אתה כותב באבן?" חברו חייך אליו ואמר: "כשאנחנו נפגעים מחבר עלינו לכתוב זאת בחול כדי שרוחות הסליחה ימחקו את הכאב מלבנו. ושמשהו נפלא ונהדר קורה בחיינו עלינו לחקוק זאת באבן ולזכור זאת תמיד בלבנו... במקום בו הרוח לא תוכל למחוק את הזיכרון. שתהיה לכולכם/ן שבת מצויינת וכיפית

ולא רק שהבנתי הרבה מאד...גם...

הפנמתי לתוכי הרבה מאד.הסיפור עזר לי להבין הרבה דברים שלא הבנתי.

loveGirl15

New member
פיששש......./images/Emo59.gif

אהבתי ביותר..... מאיפה לקחת את זה ? הקטע האחרון ממש יפה ... ביי רחלי

ortal_sh

New member
ממש יפה, אבל

לא כל כאב , אפשר להעביר או למחוק כל כך מהר, הלוואי שהינו יכולים לשכוח את הדברים הרעים שקורים לנו בחיים, ככה אולי היה לנו שקט נפשי בחיים , והינו מאושרים רוב הזמן! אורטל נ.ב. שיהיה לכם סוף שבוע רגוע!!!

Zoko El Loco

New member
איש יקר...

אם אי פעם תסתור את חברך בגלל שהוא טעה בדרך, אני מקווה שתחתוף איזה סלע לפנים...

gerry

New member
לא השכלת להבין מוסר השכל...

ידידי, זאת הפואנטה בסיפורים ומשלים. המטרה היא להעביר אל בני תמותה שמין הסתם לא אוהבים מסר ישיר אלא עקיף, מסר. ובמקרה שלנו מסר חשוב !!! הייה שלום, ידידי

Zoko El Loco

New member
לכב´ הוד רוממותו

סבורני שנהיית דביל עד גאווה, אך זאת לא תועיל לך לאיפה שאתה הולך... רק הוספתי מסר, ברכיבה על מסרך. אם לא נוח לך, תגיב. נוח לך, תהנהן ותגיד משהו מבדר. זכור שגם אתה בן תמותה... ומאחר שכולם מתים בסוף, אין דבר כזה "חשוב"...

Zoko El Loco

New member
אין צורך בסליחה,

לא נפגע מזה אפאחד, אני מקווה, חוץ מהאשכנזים האלה, הם נפגעים מהכל ואומרים שהכל זו אפליה... מי כבודו ? שפתך יפה לשמע בורא עולם. התועיל להוסיף הודעות מעניינות בפורומים בכדי אשמעך? של נעליך בכתבם.

voguemaster

New member
חזק אתה!! ../images/Emo1.gif

ואני מצטט: "חוץ מהאשכנזים האלה, הם נפגעים מהכל ואומרים שהכל זו אפליה.." אירוני לא ? שתגיד את זה על אנשים שמתלוננים על אפליה כשאתה עושה אחת לפחות ממש במשפט זה.. או שאתה משעשע במיוחד או שאתה פשוט מרחף
אלי נ.ב. ודרך אגב, לא, אני לא אשכנזי

Zoko El Loco

New member
לאלי האשכנזי ברגרסיה

מה המצב בן אדם? ברוך הבא לעולם המופלא של הפורומים הכי הכי (רדודים , זאת אומרת) . טוב לדעת שאתה לא אשכנזי , זה מידע נחוץ בימים אלה. כתשובה לשאלתך, לא אינני משעשע במיוחד . מרחף רק על חסה לפעמים. לא ממש הבנתי מה אתה רוצה מהחיים האומללים שלי, אז יאללה סלאם !

voguemaster

New member
משעשע משהו ../images/Emo6.gif

בני תמותה הא ?? למי אתה קורא בן תמותה ?
אלי

מילים......../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שצריכות להיות חקוקות על לוח
... אהבתי
לא צריך יותר מזה .

למעלה