כושר קרבי?

anatid

New member
כושר קרבי?

נכנס לבני ג'וק חדש לראש. כושר קרבי. שמע על זה איפשהו ברחבי האינטרנט. האירו את עיניי, במה מדובר? אחה"צ מקסים!

כושר קרבי

יש כאלה חוגים שעושים כושר בעיקר לפני גיוס. מאד מומלץ. אצלינו בביה"ס יש כזה חוג לתלמידי יב' והם מגיעים בהמוניהם, גם הבנות.

anatid

New member
תודה!

אולי את יודעת יותר איזה פעילויות עושים שם? אתלטיקה? ירי? זו אני, או שהמרצ'דייזינג סביב הצבא נהיה אסטרונומי מאז שאנחנו היינו בצבא? בזמנו לא היה את "ריקושט", כושר קרבי, וכל שאר ההכנות והסידורים לצבא.

בעיקר אתלטיקה ועבודה על שרירים

לא ירי ! לדעתי זה מצויין ובאמת בזמננו לא היתה עדיין מודעות ורוב החיילים/ות היו מגיעים לצבא ללא כושר מספיק והיה להם יותר קשה. בזמננו לא היה ריקושט אבל היו חנויות אחרות שמוכרות ציוד צבאי ומחנאות ואפשר היה למצוא שם הכל.הן קיימות גם היום אבל ריקושט "גנבו את ההצגה".

anatid

New member
נרגעתי ../images/Emo13.gif

אני חושבת שאתן OK לעניין ו... אבוא להציץ מרחוק באימון הראשון (בלי שאף אחד יראה).. בנושא ריקושט, עד כמה את חושבת שהרשימה שקיבלתי מהם (ציוד) רלוונטית והכרחית? שכנה טענה שרוב המוצרים מיותרים, ואפשר להסתפק בחולצות, תחתונים, כלי רחצה וגילוח ואת השאר הצבא יספק. אני בתור פולניה מעדיפה לקנות יותר רק בשביל שיהיה למידת הצורך. מה דעתך, כדאי להצמד לרשימה או ללכת על גישת הסמוך ולהשלים אח"כ במידת הצורך (מי יודע כמה הבחור יעדר בהתחלה ואם הדברים יחסרו לו לפני שישוב הביתה)?

סמדר בנ

New member
יש רשימות

בפורומים השונים למשל מפורום "מתגייסים" או מאתר "שבוז". הציוד שצה"ל מנפק אינו מספיק, אבל את רוב ההשלמות עושים לאחר הגיוס - בד"כ לפי בקשת המפקדים או שמתעדכנים אצל חברים וכו'. הכי חשוב - בגדים תחתונים, גרביים, לחיילים קרביים הרבה חולצות בצבע ירוק זית - לבן זה בד"כ רק מתחת למדי א'.

anatid

New member
תודה!

הפריט שהצחיק אותי זה שקיות חימום לרגליים. אני חושבת על חבורת חיילים שיוצאים לפעולה, חולצת נעליים עם שקיות חימום לרגליים ורק אח"כ ממשיכה בפעילות.. ומעלה חיוך.

סמדר בנ

New member
מרצ'מדייזינג

סביב הצבא, וסביב הפסיכומטרי וסביב כל דבר אחר - זה מחיר בקדמה כנראה. כבר שמעתי שיש הכנות לקראת צו ראשון
למבחן הפסיכוטכני. ככל שהחברה יותר תחרותית, כך יש יותר אנשים שגוזרים קופון סביב זה. עד כמה שאני יודעת (משמועות, לא מידע אישי) הקורסים האלו הם עם דגש על הכושר הגופני אבל לא רק, הם גם עושים הכנה נפשית לצבא, לחץ, משמעת וכד'.

זה ממש לא ג'וק

2 בני היו בכושר קרבי (והם מאז ומתמיד היו ספורטאים תחרותיים). היום הם מודים על כך שהיו בכושר קרבי.טוענים שזה לא רק הנושא של הכושר עצמו אלא מעבר לכך. בכל מקום בארץ יש "חוגים" שכאלה.

למעלה