כושר כושר כושר

שמחה37

New member
כושר כושר כושר

מזג האוויר ההפכפך גרם לי להעדר מהשדות היום ארזתי תיק ונסעתי לבריכה שונאת שונאת הליכון אבל היום לא היתה ברירה לקחתי אוזניות התחברתי לתוכניות הבוקר שמעתי על התסמונת הקדם ויסתית אצל פרופסור קרסו שמעתי שאפרת מתוכנית הבוקר לא מצליחה לקנות בית שמעתי את שיחת הטלפון של זו שהלכה לימיני שמעתי את כל ארועי יום האתמול של זו שהלכה משמאלי הצלחתי לרוץ חלק מהזמן (מהירות של 10ק"מ על ההליכון. הזוי האם זו אני?
) סופו של דבר "ביליתי" 50 דקות שבקושי עברו (יחסית לשעה וחצי שעתיים שאני מבלה בשדות). בקיצור כיף כיף כיף שיהיה אחלה יום בהמשך באהבה רבה שמחה

ראית אותי הולכת לידך? כמה שורות ימינה ../images/Emo3.gif

גם אני הבוקר הלכתי 40 דק' על הליכון וכ-50 דק' על מכשירי כוח זה תמיד עושה טוב למי שגר בעיר ביום שישי נסענו עם חברים תפונה לרמת הגולן וטיילנו בנחל אל על היה כיף הצלחתי לטעון הבטריות להרבה זמן אני מקווה אין כמו אוויר נקי ונופים מרהיבים

שמחה37

New member
שוב עזרת המבינים במחשבים

לא מצליחה להכנס למייל שלי (gmail) המחשב לא מזהה את הסיסמא וגם לא את כל הסיסמאות האלו עם האותיות שהוא מבקש ממני להקליד מה עושים? תודה מראש שמחה

הכי פשוט, תסגרי הדפדפן

תשתמשי בגוגל קרום עדיף אם לא בפיירפוקס ותפתחי מחדש את יכולה גם לאתחל מחדש המחשב ותראי עם זה עובד שמתי לב שהייתה בעייה בGMAIL מוקדם יותר בהצלחה

קרה לי לפני מספר שנים בחשבון ג'ימייל אחד

ועד היום לא יכולה להיכנס אליו. ניסיתי לפני כמה ימים - יוק. נסי לפנות לתמיכה שלהם, ויש גם פורום אינטרנט או דפדפנים או משהו כזה בתפוז - נסי גם שם. פורום #99

WiKi

New member
10 קמ"ש?!?!?

נסי להישאר על 7 ולהחזיק 5 דקות. 10 זה לא ריאלי בשום צורה, בטח לא לגובה שלך. אני רצה על 8.5 בימים טובים ורק בחצי ק"מ האחרון עולה ל 9.

WiKi

New member
אם כך אז 6 קמ״ש זה קצב יפה מאוד

את אמורה ללכת במהירות שתגרום לך להתנשף ושיהיה לך קשה להשלים 3 משפטים ברצף. מספרים זה עניין יבש מדי.

למעלה