כושר ותזונה

כושר ותזונה

שאלה קצת לא רגילה...
במידה והמצב הכלכלי שלי נהיה על הפנים...
המינוס חוגג, ההלוואות וההתחייבויות... אין כסף לאוכל... ניזונה בעיקר מירקות, דגנים, וקטניות.... נהייתי טבעונית בלי רצון חח.
אני מרגישה חלשה פיזית ממחסור באוכל.
העצימות של האימונים שלי מגבירה עוד יותר את תחושת הרעב... ושום טון של אורז משביע אותי....
אני באמת לא רוצה, אבל, אולי שווה לשקול להפסיק להתאמן במצב הזה?
או: האם למישהו יש פתרון לשלב אימונים במצב כזה?

MidNight Flame

New member
המממ...

כל הפתרונות הרלוונטיים לטבעוני יהיו רלוונטיים גם פה - שילובים של דגן וקיטניה, תוסף במידה וזה מוזיל את העסק (ולרוב זה יותר זול מאוכל), אפשר בהחלט למצוא עוף במחיר שפוי גם אם זה לא על בסיס יומי.

בהחלט שאלה לא רגילה ולא קלה בכלל...

אוכל מזין וזול

שלום לך,
אפשר לאכול מזין וזול וגם מאוד טעים.
לדוגמא עם חצי ק"ג בשר אפשר להכין סיר ענק של צ'ילי או רוטב לפסטה, מבוסס על עגבניות קצת רכות אבל עדיין מתאימות לבישול (ולכן מוכרים בזול) או מרוסקות בצנצנת או רכז עגבניות, הרבה מים, ירקות לפי בחירתך (בצל, שום, גזר, פלפל, מה שבזול בשוק), שועית לבנה ו-או שחורה ו-או אדומה, וחצי או אפילו רבע ק"ג בשר חתוך או טחון, מלח ופלפל, בבישול ארוך. יוצא סיר ענק שיספיק לכמה ימים טובים או שתחלקי ותקפיאי במנות, טעים להפליא, ממלא את הבית בריח מדהים, קל, וזול. אוכלים על אורז או תפוח עדמה אפוי, משביע, מזין, אי אפשר לבקש יותר מזה.
אפשר בגרושים לקנות גרונות או שלד של עוף, מבחינת הקצב זה זבל, מוכרים במשהו כמו שקל לקילו, ולהכין מזה סיר גדול של מרק עוף, עם תפוח עדמה, בצל, שום, מלח ופלפל ועוד איזה ירקות שיש בזול בשוק ושטעימים לך, בישול ארוך, תוסיפי עטריות, עוד מנה בשרית מאוד נחמדה ומזינה בכלום כסף.

שעוית ובשר זה שילוב מאוד מזין ומשביע ביחד, ובמנות של בישול ארוך בסיר גדול אפשר עם מעט מאוד בשר להעשיר כמות מאוד גדולה של אוכל. תשחקי עם זה. בהצלחה ובתיאבון.

למעלה