כושר ברכיבה

avih23

New member
כושר ברכיבה

היי, ראשית אתמול היה מסלול מהמם בת"א רולרס...:) כעת,איזה שרירים עובדים בעת רכיבה על רולר והאם זוהי פעילות מתאימה לשריפת שומנים? אתמול לדוגמא המסלול היה כ-27 ק"מ,ובסיומו הרגשתי ממש "גמור", כמה קלוריות "שרפתי"? איפה יש יותר אירובי ברכיבה על רולר או ברכיבה על אופניים? תודה, אבי.

הרבה מאוד שרירים עובדים ../images/Emo13.gif

אני מרגיש שיש הרבה שרירים שעובדים אני לא יכול לציין את כולם...אבל מה שבטוח שרירים הרגליים הבטן הגב שרירים שעוזרים בנשימה... לא חסר. כמה קלוריות ? תקנה מד כזה שמודד קצת פעימות לב וכו'.. בטח שם יש ציון. רולר בעיני יותר כיף מאופניים לגבי השריפה אני לא בטוח. אני יודע דבר אחד אני שרפתי את כל הכרס שהיתה לי
ברולר.

נתן.ל

New member
מצאת אחלה מקום לשאול בדיוק את השאלות האלה ../images/Emo13.gif

השרירים הפועלים: כולם! איך כולם אתה שואל? אם אתה רוצה פגוש אותי בהזדמנות ואני אתן לך הרצאה מלאה על מה פועל ואיך פועל. הפעילות מתאימה מאד לשריפת שומנים כיוון שזו היא פעילות אירובית. הרגשת גמור זה אחלה. אתה עוד לא רגיל להחלקות ארוכות ובטח גם הכושר שלך לא נורא בשמיים. שרפת ככה וככה קלוריות(תלוי במשקלך, ביכולת שלך, ברמת המאמץ שלך ועוד כמה וכמה גורמים שאין ברשותי כרגע). יותר אירובי יש במקום בו אתה מתאמץ יותר. הניצול הקלורי הכי גבוה הוא בריצה כמה שיותר עצימה. אם תצליח להגיע ברולר או אופניים לאותה רמת מאמץ לאותו משך זמן כמו בריצה עצימה אז תשרוף בערך את אותה כמות קלוריות. העיקר שתחליק
הכותב הוא מדריך כושר.

davidavid100

New member
דווקא ברולר שריפת הקלוריות היא הגבוה שראיתי

חוץ מקרוס על רמה גבוהה אבל איפה תתאמן על קרוס שעתיים ושריפת הקלוריות שראיתי נעה בין1000-1800 קלוריות תלוי בגודל ובמשקל שלך וכמובן בכוח שלך

avih23

New member
כושר ברכיבה

הגובה שלי הוא 1.74 מ',משקל כ-72 ק"ג ,לפי חישוב שעשיתי שרפתי כ-1100 קלוריות , יש לציין שבעבר הייתי מחליק קבוע ולפני כשנה הפסקתי ובגלל זה היה לי יחסית קשה(בסוף-אחרי שהכל נגמר) למרות שבמהלך כל המסלול הייתי בראש ליד אליק,וגם ניסיתי בכוונה להתאמץ כמה שיותר (הפעלתי הרבה כח). תודה לכל העונים..

דוקא בראש ליד אליק מתאמצים פחות...

נסה להיצמד לאחד החבר'ה בצהוב
אני חושב ששם אני מתאמץ הכי הרבה.

luzanslider007

New member
../images/Emo6.gif אני חושב שבפורום אתה מתאמץ יותר

איך אתה לא מתבלבל לפעמים.. חחחח..

NatiNatFSK

New member
דודי היתבלבל...

הוא לא היתכוון אליך, הוא היתכוון לטרול , או שבעצם ל''תכף אשוב'' נראה לי שאני גם מבולבל...

luzanslider007

New member
הבילבול הוא יוזרים כמו מבול.

אתה יודע מתי הבנתי שאתה סובל ממשהו?? אחרי שגיליתי את אמריקה , פשפשתי טיפה אחורנית ומצאתי סטירות בין דיעות היוזרים. אז או שיש לך בעיה רצינית אחי , או שיש לך המון מה לומר אבל אין מספיק דם להגיד....

למעלה