כוריגון

mor mor

New member
כוריגון

כמה ימים אחרי זריקת כוריגון, אפשר לעשות בדיקת דם להריון?

mor mor

New member
אני ביום ה-15 לכוריגון

ואין שום סימן. לא פטמות, לא בטן, לא כלום... כדאי לחכות??? אני ביום ה-32 למחזור.

אפרסקה

New member
יום 15 לכוריגון בהחלט ניתן לעשות

בדיקת דם. מקווה בשבילך שזה הריון!!
ולגבי הסימנים - זה לא אומר כלום. לי היה דימום קל ולא כאבו הפטמות, לא הבטן, לא סחרחורת, לא עייפות, לא צרבת ולא נעליים - שום סימן שיעיד על הריון. ועובדה. אז אני מקווה שתהיה לך הפתעה נעימה.

mor mor

New member
רעותי תודה...

כמו שאמרתי לך אני ממש ממש מפחדת... נראה לי שאחכה למחזור עוד כמה ימים. בכל זאת לקחתי החודש 2 איקקלומין ביום, אז אולי הוא דחה את מועד המחזור.

blessed

New member
איקקלומין

דוחה לפעמים את הביוץ. אבל אם קיבלת כוריגון אז את יודעת מתי היה הביוץ ולכן אם עברו 14 יום את בהחלט יכולה לעשות בדיקת דם.

עינת ב6

New member
מור מור יקרה...../images/Emo23.gif

חמודה, היות וכבר ענו לך שבהחלט אפשר כבר ללכת על ב. דם נשאר לי רק להחזיק לך המון אצבעות
, לאחל לך המון המון בהצלחה
, לשלוח המון המון חיבוקים
וכל מה שאת עוד צריכה...
אז המון בהצלחה!

mor mor

New member
בוקר טוב בנות

תודה על תגובתכן... הבוקר קמתי והיו לי מעט מאוד הפרשות לבנות/צהבהבות-דביקות כאלו...- ממש ממש מצטערת על התיאור המגעיל להפליא..אבל חייבת לשאול אתכן אם זה רומז על משהו?

mor mor

New member
אני ביום ה-33 למחזור

ו-16 יום מהכוריגון.... אבל אולי עדיין אין איחור כי המחזור לא סדיר

בוקר טוב יקירתי

האמת היא שלי יש כבר כמה ימים הפרשות דומות בכמויות משתנות (איזה תיאורים על הבוקר...
) ויש לי גם יומיים מעין כאבי מחזור כאלה והתכווצויות. אני שבוע בדיוק (היום) אחרי ההזרעה והכוריגון היה יום לפני. בקיצור - אין לי מושג אם ההפרשות האלו אומרות משהו...מקווה שכן והן אומרות משהו טוב... שולחת לך
גדול ליום טוב ומוצלח.

mor mor

New member
../images/Emo24.gifחזרה

מקווה שמישהי מכירה את התיאורים האלה....ויכולה לעזור

מתוקה -אולי תבדקי במקום להתענות?

אני יודעת שאת מפחדת להתאכזב, ומי כמוני מבינה אבל אולי הידיעה לפחות תעזור. תדעי - לכאן או לכאן ולא תתעני בחוסר ודאות הזו. גם לי יש תחושה של בחילות ובטן מתהפכת כבר יומיים אבל מנסה לא לשים לב לזה...מתעלמת מסימנים

mor mor

New member
אני לא אטריד אתכן....

אני אעשה את זה או מחר או ביום חמישי....

למעלה