כוריגון
שאלה נוספת לי, אני נמצאת עכשיו בשלב ההזרעות. ביצעתי עד כה הזרעה אחת, בחודש האחרון הרופא פספס את היום. כששאלתי אותו אם הכל תקין אצלי הוא אמר שכן ונתן לי לעשות גם בדיקת דם ביום ה-20. כאמור הזקיקים שלי גדולים (בין 17-20) וכן רמות הפרוגסטרון וה-E2 תקינים ומעידים על ביוץ שהיה. כמו כן אצל הבן זוג שלי הכל תקין. אני פשוט לא יודעת מה עליי לעשות, ואני אסביר: בעקרון עפ"י בדיקות הדם ומעקב זקיקים הכל תקין אצלי, אולם הרופא שואל אותי בכל מפגש איתו האם אני רוצה כוריגון ואיקקלומין. אמרתי לו שאינני מעונינת בהתערבות הורמונלית כל עוד לא צריך. אני מתחילה לקבל את תחושה שאולי הוא פשוט מנסה להקל על עצמו ולנסות בדרך "מלאכותית" לתזמן את הביוץ כך שיהיה לו קל יותר, האם אני צודקת לדעתכן? רציתי לדעת מה דעתכן והאם עליי להחליף רופא (-אני מטופלת במרפאת פוריות אבל עושה רושם שהם ממש לא רציניים שם), זה פשוט כבר מייגע, לא מצאתי עד היום רופא שאני מצליחה לסמוך עליו, ובאמת שכבר עברתי הרבה. זה פשוט מתסכל כי אני יודעת מתי אני מבייצת וביקשתי ממנו שנעשה את ההזרעה ביום שחשבתי (-ומסתבר שגם צדקתי) והוא אמר שמוקדם מדי ושאחזור עוד יומיים וכך הלך לו עוד חודש!! תודה שוב מראש.