כוריגון

צקילי

New member
כוריגון../images/Emo46.gif

האם מישהי יודעת כמה זמן יכול לעבור בין הזרקת הכוריגון עד השאיבה? אם אלך לעבוד למחרת השאיבה האם יכול להגרם לי נזק? תודה שבת שלום ציקילי

ronylew

New member
צקילי../images/Emo142.gif

מרגע הזרקת הכוריגון עוברים 36 שעות עד השאיבה עצמה אצלי למחרת השאיבה עדיין היו כאבים והעדפתי להישאר במיטה אני מאחלת לך המון הצלחה רוני

ציקילי

New member
כוריגון

תודה על תשובתך.שיהיה לך בהצלחה וגם לי. שבת שלום ציקילי

פיצקים

New member
כוריגון - ../images/Emo91.gif

היי צקילי, אני קיבלתי כוריגון ורק אחר יומיים הייתה השאיבה. אין שום חשש, את יכולה ללכת לעבודה כרגיל. שיהיה בהצלחה.

ציקילי

New member
כוריגון

תודה על המידע. אני שומעת מכולם שצריך לחכות 36 שעות ויותר, אבל אני לא מבינה למה אצלי אף פעם לא עברו כל כך הרבה שעות בין הכוריגון לשאיבה.זו לא הפעם הראשונה אצלי. אני מקווה שהרופא יודע מה שהוא עושה שבוע טוב ציקילי

אופה3

New member
צקילי היקרה שלום רב, וברוכה הבאה

בין הזרקת הכוריגון לשאיבה אין לי מושג כמה זמן זה לוקח, מה שאני יודעת, מהרגע שאת מקבלת את הכוריגון, אחרי 36 שעות מתחיל הביוץ, ואז בטח תתבצע השאיבה, או בסמוך לזה, כלומר אחרי 40 שעות אולי או משהו כזה, אין לי מושג בזה, אבל הבנות בטח יענו לך. לגבי המנוחה אחרי השאיבה, אני חושבת שזה תלוי בבית חולים, אני יודעת שכל בית חולים יש לו את הכללים שלו, לגבי החזרה אני יודעת שיש כאלה שאומרים לנוח ויש כאלה שאומרים שאפשר להמשיך ולעבוד. המלצה שלי, תנוחי ביום של השאיבה, קחי משכך כאבים, ואם את מרגישה טוב, אז תלכי לעבוד, בלי להתאמץ יותר מידי. מחזיקה לך אצבעות ומקווה שיהיה בהצלחה, ושזאת תהיה השאיבה האחרונה שלך שלך האופה

ציקילי

New member
כוריגון

אופה יקרה תודה על המידע. הרבה איכפתיות נשמעת ממנה. תודה על האיחולים, אני לא מאמינה שזאת השאיבה האחרונה, הלוואי שכן. קבלתי את הכוריגון ביום שבת ב - 0600 בבוקר וביום ראשון בערך באחת בצהריים ישאבו לי. בכל מקרה זה פחות מ - 36 שעות. שבוע טוב ציקילי

אופה3

New member
אז בשעות אלה את אחרי השאיבה מקווה

שהכל עבר בסדר ואת מרגישה טוב, מחזיקה לך אצבעות, שהביציות, יוכפלו ויהיה סוף סוף היריון, ולהשאר אופטימית חמודה, אולי כן תהייה השאיבה האחרונה למה לא????? בהצלחה האופה

ציקילי

New member
כוריגון

אופה יקרה אני חייבת להסביר לך משהו. אני מציגה כאן את בתי שלא רוצה שום תמיכה מאף אחד. ניסיתי לעניין אותה בקריאה מה קורא בפורום הנהדר הזה. היא כל כך קשה ומתביישת שזה קורה לה, והעצוב יותר שהיא לא רוצה לקבל שום עזרה או תמיכה. אני שואבת המון עידוד מהפורום, ומנסה לעזור לה מהלימוד שלי בפורום. לבי לבי עם כל אחת מכן. ואני מאחלת לכולכן הצלחה. אתן בנות מקסימות ואני בטוחה שבעתיד תחבקו את פרי בטנכן. כן אני (כאילו) אחרי השאיבה, ונראה מה תהיינה התוצאות. אני מקווה שלא יכעסו עלי על ההתחזות (כאילו). התאהבתי בכולכן ציקילי

נועם@בת

New member
מתביישת? ליאור אמר פעם שלא גנבנו

את הצרות שלנו, לכן אנחנו לא צריכים להתבייש. האמת שאני מקוה שבתך תכנס להריון לפני שהיא תלמד שלא צריך להתבייש. ושתהיה גאה בבטן התופחת ובילד שיולד
אבל אם לא- תפתי אותה להציץ אלינו מידי פעם. או תדפיסי לה הודעות שאת חושבת שידברו אליה. זה מסלול כואב מיד ועצוב מכדי לעבור אותו לבד, גם כשיש אמא אוהבת ובעל תומך. והעיקר- שיהיה לך נחת בקרוב
נועם

ציקילי

New member
כוריגון

הייתי בטוחה שתזרקו אותי מהפורום. מה לעשות עם ילדה מקסימה אבל קשה מאוד בקטע שכולם ידעו, כי הרי אסור שידעו מפני שזה לא צריך לעניין אף אחד - לדבריה. ניסיתי להראות לה את שנכתב בעבר כתשובה לשאלותי ורציתי שתשאב עידוד מכל הנכתב מהבנות המקסימות. לצערי תגובתה היתה מעצבנת. אני מקווה לנסות למשוך אותה להציץ בפורום כשאהיה איתה אחרי ההחזרה. (בתקוה שיהיה מה להחזיר). המון תודות לכל אחד ואחת מכן. אני מקווה שתמשיכו להתייחס לשאלותי. אני מבטיחה לשתף אתכם בטיפול שהחל היום. שלכם ציקילי

ציקילי - חס וחלילה למה שנזרוק אותך

להיפך, כל הכבוד לך שאת מתעניינת ועוזרת לביתך... גם אימי מתעיינת ומנסה לעזור במה שהיא יכולה, קוראת כל כתבה וכתבה על פוריות ושומרת לי.. ובעצם עד שהכרתי את הפורום הזה, חוץ מבעלי, אימי הייתה לי תמיד לתמיכה ועזרה במה שרק יכלה.. כיוון שאין לאימי מחשב וכמובן שאז גם אין אינטרנט (והיא האמת לא כל כך יודעת) אני זאת שמוציאה כל מיני דפים מהפורום ונותנת לה לקרוא.. כדי שתהייה איתי.. מקווה שבכל זאת ביתך תכנס קצת לפורום, תקבל תמיכה ישירה, אבל גם אותך מקבלים בברכה וכמובן שנענה על כל שאלה שאפשר... הכי חשוב, שיהיה לביתך המון

ציקילי

New member
כוריגון

תודה על התמיכה. בשאיבה שנעשתה אתמול נשאבו 6 ביציות , והיום נודע שרק אחת הופרתה. כמובן שבתי ב"דיכי" בגלל זה. היא רוצה להקפיא את העובר מתוך הנחה שזה ממילא לא יצליח, כי זה רק אחד. היא הספיקה להרגיז את בעלה ואותי. אני מקוה שהיא תשנה את דעתה, וחבל על העצבים. מחר אני אהיה אצלה ואנסה בכל דרך למשוך אותה לכוון המחשב והפורום. מה ניתן לעשות עם ילדה שתוקעת לה מקלות בגלגלים?

נועם@בת

New member
להרפות ממנה

מאחר והיא עומדת להיות אמא, היא באיזשהו מקום כבר לא ילדה. היא זקוקה לך כאמא, לתמיכה. אבל את ההחלטות היא תעשה בעצמה. גם אם ההחלטה שלה נורא מטופשת (ואת זה יסבירו לה הרופאים) היא זאת שצריכה ללמוד לקחת אחריות על החיים שלה בכלל, ועל הטיפול בפרט. בטיפול הראשון שלי, מתוך 7 זקיקים שאבו ביצית אחת בלבד. בעלי ואני הרגשנו שהשמיים נופלים עלינו. כשחזרנו הביתה, אני הלכתי למיטה כי היו לי כאבים, ובעלי התיישב על הספה בסלון כמו באבל. זה היה נורא לראות אותו, הוא לקח את זה כל כך קשה. אני יכולה להבין את התסכול והכאב של ביתך. אבל לא צריך להתווכח איתה. לא להגיד לה שהיא תוקעת לעצמה מקלות בגלגלים, ולא לתת לה הזדמנות להתחפר בעקשנות שלה רק בגלל שאמא שלה מנסה לשכנע אותה
תרפי ממנה, כמו שהרפית כשהיא למדה ללכת ואת נשכת שפתיים כל פעם שהיא מעדה ונפלה. הרופאים מן הסתם יסבירו לה שעל ידי הקפאה היא מקטינה עוד יותר את סיכוייו של העובר. ומול הרופאים היא לא תתוכח. תני לה לקרוא את ההודעה הזאת, אולי זה ישכנע אותה. ואני מאשרת שהילד הזה מתוק בצורה לא רגילה. נועם

מיליקי

New member
צקילי, זה תלוי איך תרגישי

אחרי השאיבה. אם תרגישי שאת מסוגלת, לא ידוע לי על מניעה מבחינה רפואית .(אלא אם כן כמובן, הרופא שלך יגיד לך אחרת). בהצלחה מילי

ציקילי

New member
כוריגון

מיליקי היקרה תודה על התייחסותך. אני בעצם מדברת בשם בתי שלא רוצה שום עזרה ושום תמיכה ונורא קשה לי עם הקטע הזה איתה. אני שואבת המון עידוד מהפורום ומנסה להעביר לה את התשובות לשאלות. אני מקוה שלא יכעסו עלי על "ההתחזות" כביכול . אני מאחלת לכל אחת מכן הצלחה בהקדם. אתן מקסימות , חזקות ותצלחנה. אני מקווה שתמשכנה להתייחס לשאלותי. מחבקת אתכן ציקילי

מיליקי

New member
ציקילי, את תמיד מוזמנת לשאול

ולדעתי זה נפלא שאת שואלת כדי לתת מידע לביתך.רק כמובן בלי ללחוץ יותר מידי... אני שולחת לך מסר. מילי

ציקילי

New member
מסר

מילי שלום מה פירוש אני שולחת לך מסר? איך מגיעים אל המסר? נתקלתי בשליחת מסר בפורום, אך לא הבנתי למה הכוונה. תודה ציקילי

מיליקי

New member
ציקילי, זה נורא פשוט

תראי בתחילת העמוד - מעל להודעות , יש שורה כחולה. בצד שמאל כתוב : ציקילי, יש לך ... הודעות חדשות. את לוחצת על הכתוב, ונכנסת לתיבת המסרים. שם יש רשימה של מסרים שקיבלת. ליד החדשים יש ציור של מעטפה סגורה. את עומדת עם העכבר על הכותרת של המסר שאת רוצה לפתוח, ומקליקה. יפתח לך המסר, ותוכלי לקרוא. אם תרצי לענות - את לוחצת למטה, איפה שכתוב : תגובה. נפתח לך מסך חדש. את כותבת, ולוחצת "שלח" וזהו !! אם את רוצה לשלוח מסר אישי למישהי מהפורום, את לוחצת על השם שלה. נפתח לך כרטיס אישי, ובצד ימין כתוב : שלח מסר. את לוחצת, ונפתח לך מסך. כותבת מסר - ולוחצת: שלח. זהו, סוף השיעור. האמת, זה מה זה פשוט. בהצלחה ! מילי זהו. סוף השיעור. מ

למעלה