כוריגון ו -

פפושקי

New member
כוריגון ו - ../images/Emo58.gif

היי, יש לי מספר שאלות בקשר לכוריגון ולמכפשה: 1. האם בהכרח אמורים לעבור 14 יום מיום הזרקת הכוריגון (כולל יום ההזרקה?) על מנת לוודא הריון - כלומר האם במידה וביום ה 14 לא מקבלים = הריון? 2. במידה ואין הריון, מתי סביר לקבל? האם ביום ה 12, 13 או אפילו ביום ה14? תודה מראש לכל העונים.

אולה *

New member
אחרי 14 ימים בדיקת הדם יכולה להראות

תמונה מהימנה ביותר. אם המחזור לא מגיע - זה עוד לא סימן להריון. יתרן איחור בגלל 1001 סיבות. בהצלחה!

פפושקי

New member
אז למעשה ייתכן שהווסת עלולה להגיע

ביום ה - 15 +? ועוד שאלה - בעצם הביוץ הוא יומיים לאחר הכוריגון - ולכן בעצם אמורים לקבל ביום ה - 16. האם נכון? מה הסיבות שיכולות להיות לאיחור אם הביוץ ביום ידוע?

אולה *

New member
המחזור יכול להגיע מתי שבא לו ../images/Emo3.gif

בתיאוריה - זה 14 ימים אחרי הביוץ. בפועל - אין חוקים. הביוץ מתרחש 36 שעות אחרי הכוריגון.

נועם@בת

New member
אין כללי ברזל

כדי לקבל תוצאת הריון מהימנה רצוי לחכות 14 יום מהכוריגון, שזה בערך 12 יום מהביוץ. בשלב זה העובר מפריש כבר מספיק הורמון הריון שניתן לזיהוי בבדיקות. זה שלא מקבלים לא אומר כלום למרבה הצער.
יכולה להגיע בין 10 ל18 יום מהכוריגון. מי אמר שהחיים שלנו קלים?
נועם

פפושקי

New member
עברו 14 יום והמכשפה עדיין לא כאן

חשבתי החודש להתאפק ולא לעשות בדיקת דם עד שיעברו 18 יום (נועם הלכתי עם המחמירות). אני מכינה את עצמי לשלילי (ככה יותר קל לי להתמודד)ואני מתחילה להרגיש את כאבי הגב והבטן התחתונה שבכל חודש מבשרים את בוא הבת .... אז אני אתאפק, למרות שהיום כבר אפשר לדעת אם כן או לא... בנוסף לכל זה, ככל הנראה לא יהיה טיפול בחודש הבא, כי להזכירכן היו לי 3 זקיקים בגודל של
(25 ו 27) והרופא שלי אמר שככל הנראה יש/יהיו צ´יסטות ולכן אי אפשר לקחת את האיכסקלומין. אז בנימה אופטימית זו, תחזיקו אצבעות שאולי בכל זאת הטיפול האחרון הצליח...

פפושקי - רק בזכות האומץ שלך ...

מגיע לך חיובי ובגדול !!!! כל הכבוד לך... מחזיקה אצבעות
וכמה
לא יזיק

נוג

New member
../images/Emo50.gif גם ממני ../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif../images/Emo15.gif

למעלה