כועס על MTV

חנה כהן

New member
אין לי -תאמיוני או לא -אמ טי וי

אז אני לא אוכל לראות את השידורים החוזרים ותודה שקיבלתם אותי לאינטרנט והאתר-לא נכנס לי אני לא מצליחה

כועס על MTV ../images/Emo46.gif

השיר האהוב עלי של קיילי זה Your Disco Needs You מהדיסק Light Years וMTV ושאר ערוצי המוסיקה בכלל לא הראו את הקליפ של זה!!!! וזה שיר כזה מדהים!!!!! מישהו יודע למה??

MrMinogue

New member
MTV לא שידרו את הקליפ

מהסיבה הפשוטה ש Your Disco Needs You לא יצא כסינגל באירופה אלא רק באוסטרליה וגרמניה, בשני המקומות בגירסה מוגבלת.

לימבו

New member
אל תשכחו שההשקעה בקליפ היתה

מינימלית. לכן ככה זה יצא...

MrMinogue

New member
ולמען האמת..

השיר היה להיט ביחס להשקעה המצחיקה שהייתה בו - אתה קולט שהיה בהוצאה הגרמנית שיר מוסתר, זרוק ניחוש איך קוראים לו.. יפה! Password! ואני אפילו לא מדבר על העטיפות של הסינגלים, ועל הקליפ הצולע.. מה שכן - הרמיקס של השיר היה הרבה הרבה יותר טוב מהגירסת אלבום הצולעת לדעתי. אני מחשיב את Your Disco Needs You כהוצאה בשביל המעריצים בלבד ולא בשביל מכירות כי בשביל מכירות היה צריך להשקיע קצת יותר..

MrMinogue

New member
ועוד משהו

השיר הגיע למקום ה-13 במצעד הישראלי שזה המקום הכי נמוך לשיר של קיילי במשך 15 שנה. הקטע שהמקום מקבל חשיבות כי הקליפ בכלל לא שודר באםטיוי ולא קיבל שום יחצנות חוץ מהרדיו שניגן דרך אגב רק את גירסת האלבום כי השיר בכלל לא יצא בישראל (אפילו לא לתחנות רדיו) ככה שלדעתי זה רק מוכיח עד כמה ישראל מכורה לקיילי (ועד כמה קיילי שמה עלינו פס, אבל זה נושא אחר לגמרי...)

אולי אני מחדש לך ../images/Emo13.gif

אבל השיר Password מוסתר בכל הדיסקים של לייט יירס, כולל הדיסקים ששווקו בישראל

MrMinogue

New member
חומץ...

אני יודע שהשיר נמצא על לייט יירז, בגלל זה ציינתי שהוא גם מוסתר בסינגל של יור דיסקו נידס יו להראות את רמת ההשקעה האדירה והבלתי נלאית שעשו Emi Germany. לפחות FMR השכילו ולא עשו כזאת פאדיחה לעצמם בהוצאה האוסטרלית של הסינגל..

לימבו

New member
זה לא ממש מדוייק

הבנתי שהדרישה לינגל באה בסופו של דבר מ-FMR בגרמניה, אולי בגלל לחץ המעריצים, אבל בעיקר בגלל שפתאום זה התחיל להיות משודר ברדיו. מכיוון שהשוק הגרמני הוא השני בגודלו באירופה (תאמינו או לא) אז שווה לעשות קליפ, אבל לא עד כדי כך שווה... הסיבה שזה לא יצא בבריטניה הוא הביקורות שהיו על השיר הזה, שהוא שיר הומואי, וקיילי לא רצתה להתפס כזמרת של הומואים (או ליתר דיוק: של הומואים בלבד)- מאד מחושב ונכון בעיני. אל תשכחו, שיור דיסקו נידס יו היה אמור להיות הסינגל הראשון מהדיסק, ומשום מה בסוף הוחלט על ספינינג אראונד.

MrMinogue

New member
הסינגלים של קיילי בגמרניה יוצאים

דרך EMI גרמניה ולא FMR גרמניה. בכל אופן, עד כמה שהבנתי - הסיבה לכך שלא הוציאו את דיסקו בבריטניה הייתה ההופעה העלובה (והצפוייה!) של פליז סטיי במצעדים. בראיון עם קיילי, אני לא זוכר איפה, היא אמרה שהיא לא רוצה לכפות את עצמה על אף אחד - היא אמרה משהו כמו אם לא רוצים אותי, אני לא אדחף בכח. ואז במן מעשה ילדותי משהו, שיחררה סינגל רק לאוסטרליה, בעקבות הופעות לא מוסברות של השיר ברדיו בגרמניה והדרישה הגבוהה לשיר הוא יצא בגרמניה (כמו שלימבו ציין).

חנה כהן

New member
כועסת על טקס הmtv

טוב זה לא היה טקס האמ טי וי אבל זה היה בערוץ בכל אופן למה לא הייתה הופעה של קיילי? הבטיחו ולא היה כלום! חוץ מראיון שלכול אחד היה של איזה חצי דקה לא הראו אותה שוב!-ומלבד הגשת הפרס עם אנריקה החיא לא הופיעה והיא לא זכתה בשום פרס! מישהו פה כתב "קיילי זכתה!!!" אני לא ראיתי שהיא זכתה !

חנה כהן

New member
ולה אף אחד לא מגיב? זאת הודעה חשובה

זאת אחת ההודעות שהיכי רציתי שתענו עליה! תגיבו! תגיבו! תגיבו!!!!! בייי אני צכה לללכת אחזור בקרוב ואם לא א אהיה פב בשישי ב4!!!

למעלה